19 Ocak 2013 Cumartesi

Yaşayan En Seksi Erkek ve Kadın

2013'ün ilk anketi yapılmış bile! Anketlerin erkeklerle ilgili olan kısmına çoğunlukla katılıyorum. Güzel isimler seçilmiş. Geçen senenin birinci Robert Pattinson gerilemiş ve yerini Tom Hiddleston'a kaptırmış. Kadınlarda birincilik ise Jennifer Lawrence'ın.

Yaşayan en seksi erkek ilk 5'i şöyle:
1) Tom Hiddlestone (En son the Avengers'tan hatırladığımız aktör önümüzdeki aylarda Thror ile tekrar beyazperdede yer alacak. Son zamanlarda özellikle Tumblr gibi sosyal ağlarda kadınların en büyük favorisi)

2)Robert Pattinson ( Twilight'ın vampiri olarak anılan Robert Pattinson, çok daha farklı tarzda projelerde yer alarak üzerindeki imajdan kurtulmaya çalışıyor ama başarılı olabilir mi orası meçhul)

3)Ryan Gosling ( The Notebook'taki performansını herkes hatırlıyordur sanırım. Bulunduğu sırayı hak edenlerden. Kendisi sıralamadaki diğer aktörlerden farklı olarak Kanadalı)


4) Benedict Cumberbatch ( İngiliz dizilerinden Sherlock'un başrolü ve önce Star Trek ardından The Hobbit Desolation of Smaug ile 2013 onun yılı olacak)

5) Richard Armitage ( Hobbit'in Thorin Meşekalkan'ı, kendisinde bu ses varken her türlü seksi erkek sıralamasına girebilecek kapasiteye sahip)




Yaşayan en seksi kadınlarda ise ilk 5 şöyle:
( kadınların yorumlarını beyler yapsın ! )

1) Jennifer Lawrence

2)Scarlett Johansonn

3)Kristen Stewart

4)Emma Stone

5)Mila Kunis


KAYNAK: tık tık

4 yorum:

  1. Kristen o listeye nasıl girmiş öyle çok şaşırdım doğrusu. soğuk nevale.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal. Alacakaranlık filmleri gündemde olduğu sürece listelere girer. Fan oylamasıyla yapılan şeyler bunlar. Malum yeterince fanlarıda var. Gerçi editörlerde seçerden gündemde olan oyuncuları, mankenleri daha bir üst sıraya koyuyor. Vücut, boy ölçüleri dikkate alınsa listelerde başı çekenler arkalara düşer.

      Mesela Tom Hiddlestone The Avengers filminden sonra sosyal ağda patlama yaptı. Bakınca öyle çok bi albenisi yok. Ama fanlar çok olunca baş listeye yerleşmesi zor olmadı.

      Sil
  2. Tom Hiddlestone, fiziksel görüntüsünün çok dışında birisi. Çok varlıklı ve kültürlü bir ailede yetişmiş, oldukça iyi bir eğitim almış. Tiyatro kökenli, İngiliz edebiyatına aşırı derecede tutkun ve ilgili, semi-pro bir koşucu, mütevazi, akıllı ve yetenekli bir ingiliz beyefendisi. Kendisi bu tarz saçma listelerde olsa ne olmasa nedir diye de düşünüyorum. Keza en son bbc için çevirdikleri The Hollow Crown ('de olağanüstü bir performans sergiliyor (Jeremy Irons ile beraber). Yolu çok açık, kesinlikle hem albenisi yüksek hem de gelişmiş bir mizah anlayışı var. Benim aklımda hep olan ama bir şekle bürünmeyen gölgenin vücud bulmuş hali :D
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tom Hiddlestone hakkında bilmediğim pek çok şey söylediniz. Teşekkür ediyorum. Gerçekten bir fikrim yoktu. Bu kadar çok fanının olmasının sebepleri varmış demek ki :)

      Ben kendisini Thor ve The Avengers'tan hatırlıyorum. Geleceği parlak iyi bir oyuncu olduğu kesin :)

      Sil