17 Ocak 2013 Perşembe

Taylor Swift Reddedildi!

Evet prenses edasıyla kliplerde süzülen 180'lik Taylor Swift Altın Küre Ödül Töreni'nde Jennifer Lawrence aracılığıyla görüşme teklif ettiği Bradley Cooper tarafından yaşı küçük olduğu gerekçesiyle reddedildi.



Olay komik aslında. Öncelikle Taylor Swift'in Altın Küre Ödül töreninde işi ne? Sırf bu amaçla mı gitti o törene? Zira kendisi bir şarkıcı ve sinema kariyeri yok. Altın Küre de saygın bir ödül töreni, yemekli falan yapılıyor. Ne sıfatla gittin diye sorarlar insana. Bakıyoruz bir de olabildiğince süslenmiş.


Tüm gayretlere rağmen 38 yaşındaki Bradley Cooper 22 yaşındaki Taylor Swift'in teklifini geri çevirmiş. Çıkan dedikodulara göre Taylor Swift'in beklemediği bir cevapmış bu.

Bradley Cooper bir süredir Zoe Saldana ile beraberdi belki hatırlarsınız.

Silver Lining Playbook'ta başrolü Jennifer Lawrence ile paylaşınca aralarında aşk dedikoduları çıkmıştı. Bradley Cooper bu haberi de Jennifer çocuğum yaşında diyerek yalanlamıştı.

Görüyoruz ki bazıları olgun sever. Çıtır kız sevdasının uğramadığı nadir ünlülerden Bradley Cooper.


EDIT: Taylor  Swift'in oraya aday olduğu için gittiğini bir ergen hayranı bana bildirdi :) İşin Bradley Cooper kısmıyla ilgilendiğim için bunu gözden kaçırmışım. Kusura bakma ergen hayran.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder