22 Ocak 2013 Salı

Robert Pattinson Twilight'tan Nefret Ediyor



Robert Pattinson nam-ı değer Edward Cullen Twilight serisinden nefret ediyor ve bunu her fırsatta söylemekten kaçınmıyor. Nefret ediyorsa neden oynadı sorusunun cevabı da çok basit aslında. Twilight serisinden önce Robert Pattinson bir tek Harry Potter'daki Cedric rolü ile biliniyordu. Yani çok da popüler bir oyuncu değildi. Bu durumdaki bir oyuncunun geri çeviremeyeceği bir teklifti Twilight ve kabul etti. Uluslararası çapta tanınır hale geldi ve saçmalıklar birbirini izledi.

Robert Pattinson'un röportajlarında Twilight ile söylediği şeyleri bir video haline getirmişler:




Bunun yanı sıra bazı röportajlarda dile getirdikleri şöyle:





“Girls often say that Edward’s ‘sooo perfect,’ but he’s not. I do not like people who try to exert control in a relationship, when there is an imbalance. This is very wrong and very strange.”

Yani diyor ki: Kızlar Edward'ın çook mükemmel olduğunu söylüyorlar. Ama öyle değil. Ben, bir ilişkide dengesizlik olduğunda çok fazla kontrol etmeye çalışan insanlardan hoşlanmam. Bu çok yanlış ve oldukça tuhaf.

“… The more I read the script, the more I hated this guy, so that’s how I played him, as a manic-depressive who hates himself.”

Senaryoyu okudukça bu adamdan( Edward'dan) daha çok nefret ettim. Bu yüzden o adamı kendinden nefret eden manik depresif biri olarak oynadım.

“Have sex, demon baby. No, they get married first, demon baby, Jacob falls in love with the little baby [laughs], then everyone tries to kill each other, but nothing happens. Oh, that’s the second one [laughs even harder].”

Seks, iblis bebek . Hayır önce evleniyorlar, sonra iblis bebek. Jacob küçük bebeğe aşık oluyor( gülüyor). Sonra herkes birbirini öldürmeye çalışıyor, ama hiçbir şey olmuyor. Oh, bu ikinciydi ( daha fazla gülüyor)

On Breaking Dawn’s sex scene:
 ‘I bit through all the pillows. Every. Single. One.’ And then he’d start crying. By the way, that’s what he should be ashamed of in the morning. All those beautiful pillows! Egyptian cotton! (Laughs) ‘I ruined this bed!’”
Pattinson, Breaking Dawn'daki seks sahnesinde yastıkların parçalanmasına ise çok içerlemiş. Mısır pamuğundan yapılan onca yastığın parçalandığını ve yatağı mahvettiğini söylüyor.

Son olarak Pattinson'a soruluyor " Would you be a twilight fan if you weren't strarring in the movies?" Yani filmlerde oynamasaydınız Twilight fanı olur muydunuz?   Pattinson bu soruya kesinlikle nefret ederdim diyerek cevap veriyor. Bu da bu seriden ne kadar da hoşnutsuz olduğunu gözler önüne seriyor.



not: Gifler Tumblr'daki iluvmormonvampires ve headless-monkey kullanıcılarından alınmıştır.

4 yorum:

  1. Baya bi güldüm. Alacakaranlık serisini bende sevmiyorum, fazla abartıldı. Ne kitaplar nede filmler güzel değildi ama başrol oyuncularından birisinin heleki filmlerin bu kadar sevilmesini sağlayan birisinin bu kadar açık sözlülükle bunları söylemesi aslında takdir edilecek bir durum. Hiç bir oyuncu oynadığı filmi kötülemezken bu adam yerlerde süründürmüş.
    Yanlış hatırlamıyorsam tumblr'da gördüğüm kadarıyla katıldığı programlarda ve filmin premierlerinde de serinin bitmesinden dolayı üzgün olmadığını söylemiş.
    Seriden ve oyunculardan hoşlanmıyor ama birazcık bu adama sempatim var. O da büyük ihtimalle neşeli olmasından dolayı.

    Bu kadar magazine çıkmasa daha iyi olur. Gerçi filmin tanıtımları tamamen özel hayatla yapılıyormuş. Tumblr sağolsun bunuda öğrendim :D Bakalım 2 sene içinde çok şişirilmiş bu seriden kimler kalacak göreceğiz.

    Rob and Kristen are asked how they deal with all the scrutiny around their lives.
    Rob: The thing about Twilight, with tabloids it was easy to compare and combine with our lives, like 'oh they love each other like Edward and Bella' it's so oversimplified and maybe it'll change, I don't know. The thing is to keep control when things get too much, you lose it and you're willing to do everything to get it back. It takes time and you have to listen to your guts, identify your priorities but it was difficult with so many people and money at stake

    Rob ve Kristen’e hayatlarını çevreleyen bu çılgınlıkla nasıl başa çıktıklarını sormuşlar.
    Rob: Alacakaranlık ile ilgili şey şu ki, asparagas yayın organları ile hayatını olanlarla karşılaştırmak ve birleştirmek kolay, yani, “onlar birbirlerini Edward ve Bella gibi seviyorlar” Ancak bu kadar basitleştirilmiş olabilir. Belki değişir, bilmiyorum. Olaylar bu kadar ileri gittiğinde kontrolü elinde tutmak, kontrolü kaybediyorsun ve geri almak için herşeyi yapmaya hazırsın. Zaman alıyor ve içinden gelen sesi dinlemeli, önceliklerini tanımlamalısın, ancak bu etrafında bu kadar çok insan ile ve para söz konusuyken çok zordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle bir tanıtım oyununa kurban gittiklerini düşünüyorum. onların özel hayatlarını da kapsayan çok ciddi bir promosyon çalışması yapıldı.

      Magazinden bir süre uzak kalıp o arada kendini geliştirmeli. Öyle bir rolle dönmeli ki insanların kafasındaki Edward imajı silinmeli. Diğer türlü, bu seriden daha çok nefret eder.

      Sil
    2. Aslında David Cronenberg ile çalışması kendisi hakkındaki önyargılardan biraz olsun arındırmıştı insanları. Daha çok performansı ile konuluyordu ancak bir skandal ve peşine gelen hergün dedikodu sitesinde yer alması, alacakaranlık filmi için birleşmesi falan yeniden eskisi bakmaya itti insanları.
      Bu yıl bir David Cronenberg (kendisinin çok büyük bir hayranıyımdır) filminde daha çalışacak. Onun haricinde baktımda bu yıl toplam 5 filmde yer alacakmış. Çalışacağı insanlarda Viggo Mortensen, Rachel Weisz, Jude Law, Carey Mulligan ve yönetmenler David Cronenberg, Werner Herzog, David Michôd... Artık gerisi kendisinin ortaya koyacağı performanslar ile özel hayatını düzene sokmasına bakıyor. Magazinde yer almayıp bu işleri ile anılırsa 2 yıla alacakaranlık serisini ardında bırakır ama daha o kıyrıtır serinin herşeyi bitmeden zor gibi.
      Önceden oyuncu sektöründe erkek oyuncular fazlaydı ama son 2-3 yıldır genç bayanlar çıkışta. Erkek oyuncu biraz daha az. Bu açıktan yararlanmak istiyorsa aklını kullanmak zorunda yoksa oda diğer oyuncular gibi sabun köpüğü gibi bir seri ile varolup gider.
      Bu benim umurumda mı? Tabii ki hayır. Ama film izlemeyi seven biri olarak, filmlerde değişik oyuncuları izlemeyi seviyorum. Alacakaranlık hariç izlediğim filmlerinden yola çıkarak adamında yeteneği olduğunu düşünüyorum. Değişiklik iyidir. Kendisini harcamadan devam etsin yoluna.
      Ammada konuştum. Ne çok dolmuşum bu seri hakkında :D

      Sil
    3. Katılıyorum iyi yönetmenlerle ve tamamen farklı filmlerde çalışıyor. Bu çok olumlu kariyeri için. Ama magazin malzemesi olmayı bırakması lazım. Son skandaldan sonra gerçekten şaşırdım. İyice saçma sapan bir boyuta geldi çünkü ilişkisi ya da her ne diyorlarsa adına.

      Alacakaranlık dışındaki filmlerini ben de seviyorum. Umut vaadediyor, bakalım :)

      Sil