28 Ocak 2013 Pazartesi

Oyuncular Birliği Ödül Töreni (SAG Awards)

Los Angeles'ta yağılan ödül töreninden tek bir sürpriz bile çıkmadı. Merak edenler için söyleyeyim Leonardo Dicaprio tabiki ödül alamadı, zaten aday da değildi :)

Oscar öncesi tüm ödül törenlerinde Argo en az bir ödül mutlaka kaptı. Bu Oscar'dan eli boş döneceği anlamına geliyor sanki ama yine de büyük konuşmamak lazım.

Jennifer Lawrece yine en iyi kadın oyuncu ödülünü kaptı. Bradley ona mahsun mahsun baktı. Yazık değil mi ona da verseydiniz bi ödül. Yeni Leonardo Dicaprio yoksa Bradley Cooper mı olacak?

Bu arada Jennifer Lawrence'ın sağlık durumu bu aralar pek iyi değil. Zatürre ile mücadele etmekteymiş. Bir de ödülünü almaya giderken bir şanssızlık yaşadı. Eteğinin alt kısmı yırtıldı, az daha düşüyordu. İlgili video şurada.



Neyse efendim kazananlar şöyle:

En iyi oyuncu ekibi: Argo
En iyi kadın oyuncu: Jennifer Lawrence/ Silver Linings Playbook
En iyi erkek oyuncu: Daniel Day Lewis/ Lincoln
En iyi yardımcı kadın oyuncu: Anne Hathaway/ Les Miserables
En iyi yardımcı erkek oyuncu: Tommy Lee Jones/ Lincoln

Televizyon dramasında en iyi erkek oyuncu Bryan Cranston/ Breaking Bad, en iyi kadın oyuncu ise Claire Danes/ Homeland oldu.


Aynı renk ve strapless elbise giyerek bir nevi pişti olan Jennifer Lawrence ve Amanda Seyfried. Şimdi fark ettim saç modelleri de aynıymış.



Başka bir lacivert elbise tercihi yapan da Nicole Kidman 




Dior elbisesi ile Marion Cotillard


Hiç beğenmediğim Giambatissa Valli elbisesiyle Anne Hathaway


Biri acilen Bradley Cooper'a saçlarını 3 numara kestirmesi gerektiğini söylesin !


Ve son olarak Vampire Diaries'in yıldızlarından Nina Dobrev pempe elbisesiyle ben buradayım diyor adeta.


5 yorum:

  1. Jennifer Lawrence'i tebrik ederim. Bu yaşta bu başarı. 2 yıl önce 20 yaşındayken Oscar'a aday oldu ve 22 yaşında tekrar aday. Altın Küre'yi aldı. Oscar'ın habercisi olarak bilinen SAG'dan da ödülünü kaptı. Darısı Oscar'ın başına.

    Twitterda şöyle bir baktımda sürekli laf söylenip durmuş. Malum Jennifer, Emma Watson ve Kristen Stewart sürekli karşılaştırılıp duruluyor. Kristen fanları dalga geçip durmuş kızcağızla. Neyseki Jennifer performansları ve aldığı ödüllerle istediğiniz kadar dalga geçin veya karşılaştırın, ben koşar adım önlerdeyim diyor.

    Bu arada Jennifer Lawrence ve Amanda Seyfried'in elbisesi aynı renk ama Amanda'ninkinin sekli daha güzel. Göze daha çok hitap ediyor. Yakışmışta kendisine.

    Unutmadan, Anne Hathaway'ıda tebrik ederim. Les Misérables filmindeki performansı ödüllendirilmeyi hakediyordu. Bide güzel bir elbise giyinip gelseydi tadından yenmezdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jennifer Lawrence'ın bu kadar sevilmesinin nedenlerinden biri de verdiği röportajlarda oldukça mütevazi görünmesi. Ciddi bir hayran kitlesi elde etti. karşılaştırma yapılırsa hepsinin önüne geçer. Zira, daha yolun çok başında olmasına rağmen oyunculuğu baya iyi. Diğerlerinin kırk fırın ekmek yemesi lazım. Ben sanmıyorum ki Kristen Stewart günün birinde Oscar'a aday gösterilsin.

      Anne Hathaway de Jennifer Lawrence gibi önemli yeteneklerden. İkisinin de daha çok filmini izlemeyi umuyorum.

      Sil
    2. Aynen. Röportajlarını gördüm biraz şebek, çılgın tarzı var. Bu yaşımda oscara aday gösterildim havalarında değil. Hatta yaptığı mimiklerle cool duracağım, havalı görüneceğim de demiyor. Kendisini türlü türlü hallere sokuyor. Baya gülüyorum ona.
      Fanlarıda sanırsam onun gibi öyle tartışmaya girmeye kalkmıyorlar. Aralarında vardır tabii ama genel gördüğüm şey tumblr da baya paylaşımı var. Fakat öyle hararetle bir savunayım modlarında değiller veyada karşılaştırdıkları kişileri dikkate değer görmüyorlar. Gerçi görmelerine de gerek yok aldığı ödüller ortada.

      Anne Hathaway'a diyecek sözüm yok. Neredeyse her filmini izledim. Sürekli değişik rollerde karşımıza çıkıyor. Daha da göreceğiz filmlerde. Son 2 senedir aştı kendisini zaten.

      Sil
    3. jennifer lawrence'ın hayatında bir skandal olmadığı için tartışacak bir şey de yok aslında. Diğer kişileri sevenler istediği kadar bulaşabilir ama kimin daha başarılı olduğu gözler önünde. Böyle devam eder umarım.

      Sil
    4. Aynı istek bende de var. Bozulmadan gitmesini, güzel yapımlarda yer almasını umuyorum. Yeteneğiyle zor olmasa gerek :)

      Sil