17 Ocak 2013 Perşembe

Leonardo DiCaprio'nun Dramı

Leonardo DiCaprio her sene Oscar ödülü almak için kendini aşan bir rolde oynar ama hep hüsrana uğrar. Bu adeta Hollywood geleneğine haline gelmiş durumda. Oscar'ın yanı sıra Golden Globe'da da şansı yaver gitmez pek.

3 kere Oscar adayı olmuş Leonardo. 1994 "What's Eating Gilbert Grape",  2005 "The Aviator", 2007 "Blood Diamond". Sonuç: HÜSRAN.




2 BAFTA adaylığı. Biri 2007 " The Departed", diğeri 2005 "The Aviator". Sonuç: HÜSRAN




4 adet Critics Choice adaylığı var. Bunlar 2012'de "J.Edgar", 2007'de 2 film birden "Blood Diamond" ve "The Departed" ve 2005'te "The Aviator". Sonuç: HÜSRAN





Bunların yanı sıra 6 tane kazanılamayan Golden Globe adaylığı. Bir tanesi geçtiğimiz günlerde yapılan 2013 Golden Globe. "Django Unchained" ile aday olmuştu Leonardo ama sonuç: YİNE HÜSRAN



( Gif'i yapılan bu video tam olarak kazanın başkası olduğu açıklanınca çekilmiş. Üzüntüsü ortada Leocuğun)

Sonuç olarak yapmayın etmeyin sevgili yetkili merciler, şu adamı sevindirin. Bu dramı sonlandırın!




5 yorum:

  1. Malesef Akademinin görmezden geldiği oyuncular listesinde başı çekiyor. Önlerinde Leo'nun bir filmini getirdiklerinde aniden bi boyun ağrısı geçirip kafalarını çeviriyor gibiler.
    Django Unchained filminde en iyi performans Leo'nundu. Yeri geldi naif oldu yeri geldi aniden parlayıp acımasız birisine büründü. Bu sefer olacak sanırım diye düşündü ama yine olmadı.
    Yerinde olsam günün birinde hadi verelim derlerse o ödülü almam. Bunca zaman Leo olmadı da bişe mi oldu? Bizim gözümüzde halen en iyi oyunculardan. Sallasın gerisini. Teknede gezmeye devam etsin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akademi'ye o kadar sinir olmuş ki oyunculuğa ara vermeye karar vermiş. Elbet alır Oscar'ı ama 50-60 yaşına kadar bekletecekler sanırım :)

      Sil
    2. Ara versin, dinlensin ama o arayı çok açmasın. Özletmesin kendisini :)

      Sil
    3. şu an çekimi yapılacak bir filmi yok, dediğini yapacak galiba.

      Sil