26 Ocak 2013 Cumartesi

Kristen Stewart Yuva Yıktı

Kristen Stewart'ın o meşhur aldatma hikayesini herkes biliyordur. Hayranları bunun doğru olmadığını iddia etti. Pek çok kişi Kristen'ı savundu ancak bence bu olayla ilgili en önemli kaynak Rupert Sanders'in karısıydı. Zira kendisi bu işlerin içinde olmayan sade bir insan, promosyon uğruna evliliğini devam ettirebilecek türden biri değil. Öyle de yaptı ve Rupert Sanders'a boşanma davası açtı.

Filmin yani Snow White and the Huntsman'ın galası yapıldığında Kristen Stewart ile Rupert Sanders'ın karısı yakın gibi gözüküyorlardı. Herhalde zavallı kadıncağızın olanlardan haberi yoktu.

Ama malum fotoğraflardan sonra karı kocanın ilişkisi bozuldu.

Ve Liberty Ross boşanma davası açtı. Bence o adama çok bile dayandı.


Kaynak: tık tık

12 yorum:

  1. Aslında çıkan haberlere göre hemen boşanmak istemiş ama aileyi çocuklardan dolayı terapiye göndermişler. Sonunda kadın boşanma davası açmış. Kararkıymış demekki. Bide herkesin bildiği gibi, bir kere aldatan yine aldatır. Heleki affediliyorsa nasılsa yine affeder deyip yüzsüzleşiyor.
    Ama işin bana göre kötü tarafı yayınlanan resimlere sahne, reklam dediler. Galadan gelen resimde Kristen gayet genişçe kadına bakıyor. Nasıl bir mide varsa artık. Neyse hayırlısı artık. Darısı diğerinin başına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terapiler işe yaramamış kadın artık resmen dava açmış. Ben bu kadar sabretmesine şaşırmıştım. Çünkü büyük bir skandaldı olanlar. Aklı başında bir karar almış kadın :)

      Sil
    2. Dediğiniz gibi skandal 2012 yılının en ses getiren olayıydı. Bu yüzden her yerde karşımıza çıktı. Gördüğüm kadarıyla zaten o olaydan sonra ayrı yaşıyorlarmış ama California'daki yasalardan çocuklardan dolayı terapiye gitmişler.
      Gerçi o resimlerden sonra direk boşansalar daha sancısız olurdu. Evde yapacaklarını yolda, arabada yapmıştı ikili. Bide oduğuma göre anlık diyerek imaj kurtarmaya çalışılmış. Artık nasıl anlıksa. Adama hiç yakıştıramadım zaten. Neredeyse çocuğu yaşta kız. Neyse aldatma olayına fazla tepki gösteren bir insanım. Çevrende yaşayanlar olduğu için bolca konuşabilirim, o yüzden susmam en hayırlısı.

      Sil
    3. Olay her yönüyle çok çirkindi. daha 23 yaşında olan bir genç kadının böyle bir şeye imza atması da tam bir fiyaskoydu. Savunulacak hiçbir yanı yok.

      Filmin ikinicisi bu yönetmene yaptırılmayacakmış diye duydum. Adam işinden oldu yani. Şimdi de karısını kaybetti.

      Diğer taraf için henüz bir gelişme yok :)

      Sil
    4. Aslında evet. Bu işten en zararlı çıkan taraf adam oldu. Açıkcası filmi iyi yönettiğini düşünüyorum. Yapım şirketi devam filmini çekmemesi gerekirdi. Para için çekiyorlar ve birini seçince alacakaranlık rüzgarından dolayı bu kadın taraf oluyor. Bir şekilde arkasıda sağlam olunca yaptığı skandaldan en zararsız şekilde sıyrılabiliyor.

      Gerçi ortalık durulunca belki çekerde. IMDB'de halen yönetmen kısmında adı yazıyor. Gerçi ayrılsa ne olacak. Kadın yönetmen çekmediği sürece magazinde acaba bununlada bişe olacak mı deyip duracak. Filmden çok magazinsel yönü konuşulacak.

      Ciddi ciddi kariyerini düşünen biri o skandaldan sonra filmde oynamaz. Yani Kristen Stewart'dan bahsediyorum. Gündem istemediğini söyleyip duruyor. Gerçekten istemiyorsa o filmde yer almaz. Tabii bu durumda ilk filmden 32 milyon dolar almıştı. İkinci filmden de bir o kadar daha alacaksa para ağır gelebilir :D

      Sil
    5. Magazini sevmiyorum, gündeme gelmek istemiyorum tarzı yorumlarının tamamen ona çizilmeye çalışılan imajın bir parçası olduğunu düşünüyorum. Eve gittiğinde menajerleriyle bir araya gelip sonraki adımımız ne olsun diye saatlerce toplantı yapıyorlardır bence.

      Film açısından iyi reklam olabilir yönetmenle tekrar film çekmeleri, reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta. Ama bu tarz haberlerle gündeme geldikçe skandallar kraliçesine çıkacak adı.

      Sil
    6. Evet katılıyorum. Bunu sadece Kristen yapmıyorda. Bütün ünlüler bu şekilde ama Kristen sadece istemem yan cebime at tarzlarında fanlarını kandırıyor. Magazin sitelerine günde bir kere giriyorum ve bakıyorum ne var ne yok diye. Bazı dönemlerde başlığını gördüğüm 10 haberin yarısı bunlar hakkında oluyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir sözü varmış. Özel hayatım hakkında konuşmuyorum insanların tahmin etmeye çalışması hoşuma gidiyor demiş. Bu bile magazini sevdiği, reklam yapmanın hoşuna gittiğinin kanıtı.
      Kimseye magazini neden seviyorsun demiyoruz. İşiniz bu çıkacaksınız sadece ben sevmiyorum tripleri atıp onsuz durmamak bana iki yüzlülük gibi geliyor. Bunu diyerek fanlarınıda kandırıyor ve işin garibi ciddi ciddi bu sözlere inananlar oluyor.
      Halbuki çıkıp seviyorum kardeşim kimi ne? dese dürüst ve doğruyu söylüyor diyeceğim. Alacakaranlık filmini sevmiyorum ama oyuncularıyla bir alıp veremediğim yok. Hepsinin yolu açık olsun. Sadece dürüst olsunlar yeterli.

      Sil
    7. Alacakaranlık serisi bittiğine göre bütün oyuncular kendi sınavlarını verecekler. Bakalım kaçı hala adından söz ettirebilecek. Robert'ın önemli yönetmenlerle çalışacağı haberlerini görüyorum sık sık ama Kristen On the Road'daki sevişme sahneleri ile konuşuluyor. İşte bu bile önemli bir gösterge.

      Sil
    8. Ah doğru. Öyle bir yapımdan böyle bir film çıkarmaları çok kötü. Kızın zaten 20 dakikalık rolü vardı onunda yarısında çıplak olduğundan böyle konuşulması normal. Daha yolun başındayken rolünün fazla olduğu filmlerde yer alması lazım. Tamam On the Road küt olmuş, bir dönemi başlatmış bir yapım ama filmi olmamıştı. Ya beklentim yüksekti ya da kitaptan uyarlama olduğundan okurken zihnimde bir şekilde çektiğim beğenmedim bilemedim şimdi ama çekilmeseymiş diyorum halen.

      Sil
    9. Kitabı okuyup filmi hala izlemeyenlerdenim, izlemesem daha iyi olacak sanırım.

      Sil
    10. Aslında renkler, zevkler meselesi. Belki siz beğenirsiniz. Ön yargılı yaklamanıza neden olmak istemem.

      Sil
    11. Aslında şimdilik oscar adaylarının hepsini izleme hedefim var. Biraz da o yüzden dedim :)

      Sil