14 Ocak 2013 Pazartesi

Kristen Stewart Dosyası

Kristen Stewart, namı değer Bella Cullen. Seviyor muyuz, yoksa nefret mi ediyoruz?

Bazen aşırı güzel gözüken bazen de bu mu Hollywood yıldızı denilecek kadar pasaklı görünebilen bir kişi kendisi. Bir tarzı var gibi ama o tarz daha çok stilistler tarafından ona uygun görülen bir tarz.

Güzel bir yüz, ince bacaklar, her daim yağlı görünen saçlar ve iri yeşil gözler...

Kimi zaman yok artık denilecek seçimler yapabiliyor. Misal bu fotoğaf, o elbisenin altına converse giyip gidilen bir ödül töreni.

Makyajsızken eroinmanı andıran göz altları olduğu bu fotoğrafta görülebiliyor.

Saçma sapan elbise tercihleri yaptığı olabiliyor.

Bazen fazla güzel görünüyor.

Biraz photoshopla gereğinden fazla güzel.

Şunun gibi bir adamı aldattığı için kendisine uyuz olmuyor muyuz? Tabiki oluyoruz!


Sevmek ya da sevmemek size kalmış. Güzel olup olmadığı da tartışılabilir. Ama oyunculuk konusunda sınıfta kaldığı da ortada. Ayrıca Robert Pattinson'ı kendisinden 20 yaş büyük yönetmenle aldattığı için kendisine ancak yuh diyebiliyorum. Robert Pattinson onu affetmesine ise diyebilecek hiçbir şeyim yok :)

6 yorum:

  1. "Sevmek ya da sevmemek size kalmış. Güzel olup olmadığı da tartışılabilir. Ama oyunculuk konusunda sınıfta kaldığı da ortada."

    Aynen. Güzel kız, fiziği de güzel ama cıks oyunculuk yapmasın. Zaten kullandığı 4-5 mimiği var. Her filmde aynısını kullanıyor buna oyunculuk diyorlar.
    http://www.collegehumor.com/video/5635698/remix-kristen-stewart-bites-her-lower-lip-a-lot
    Kendisinden Mew Moon filminde çok şey bekleyip salondan büyük bir hayalkırıklığı ile ayrıldım. Filmin başlamasından bitişine kadar aynı yüz. Edward terk eder boş bakar, edward ile kavuşur boş bakar. Kitaptaki ise tam tersiydi. O rolü kıvırabilseydi yolu açıktı ama malesef sınıfta kaldı.

    Özel hayatıysa. Açıkcası Robert Pattinson ile aralarında bir kimya göremedim. Film boyunca o kadar boş boş baktılarki. Medya şişirdi, fanlar kitaptakini görmeye istediler, kendilerini kandırdılar. Öyle bir fan topluluğu oluştuki medyada desteleyip işine geldiği için kullandı. Öyleki Leo ile Kate in Titanic filmindeki kimyasıyla kıyaslanıp sonrada geçtiler diye anketlerde verdiler. Yanlış tanıtım kurbanı olup özel hayatlarını yaşayamadılar. Sonrada kız artık ne kadar sürdüğünü kendisinin bileceği bir başka ilişli ile yakalandı. Evli, çocuklu, bolca yaş farkı olan birisiyle.
    Birde bu kızın Alacakaranlık çekilirken bir sevgilisi varmış. Çokta mutlu, aşıkmış. İlk film için böyle diyordu. Dayanamadılar o filmden sonra ilişkide bitmiş. İşte yanlış tanıtım örneği...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendisinin Robert Pattinson ile olan ilişkisine başından beri bir pazarlama ürünü olarak bakıyorum. İnsanların görmek istediklerini verdiler. En azından başlangıcı böyleydi bana kalırsa. Sonradan bir şey oldu mu bilmem tabi.

      Yer aldığı filmlerin çoğunu izledim ama en ufak bir kabiliyet göremiyorum. Yaşadığı saçma sapan ilişki Kristen'a yaradı çünkü ünlü olması için buna ihtiyacı var. Ancak Robert için çok olumsuz oldu bence.

      Şimdi Twilight serisi bitti. Bakalım bu işin sonu nereye varacak.

      Sil
    2. Açıkcası banada aynı şekilde geldi. Fanların içinde olmayınca dışarıdan bakabiliyoruz sanırım. Buda aralarında bir kimya olmadığını gösterdi bize. İyi arkadaşlardır. Sonuçta bilmem kaç yıldır birlikte çalışmışlar ama sürekli bir film tanıtımda yan yana çıkıp sevgili gibi davranırsalar insanlarda altında bişe arar.

      Şimdi sırada DVD var sanırım. Reklamlarını görüyorum sinema sitelerinde. Ondan sonra reklam damgası yememek ve fanları kaybetmemek adına sessiz sedasız yaparlar gibi geliyor yapacaklarını.

      Birkaç ay sonra ancak kokusu çıkar gibi gibi.

      Ama bu ilişkinin dediğiniz gibi Robert için olumsuz sonuç doğurduğunu ortada. Ona bu reklam yaramadı. Kristen'ın aileside bu sektördeymiş. İyi kötü onların yardımıyla filmlerde yer alıyordu. Skandaldan sonra barışma olaylarıda kariyerinde düzelme etkisi yaptı. Fakat tam tersi Robert'ı küçük düşürdü. Oynadığı karakterin tamamen üzerine yapışmasına neden oldu.

      Sil
    3. 1-2 yıl içinde her şey sonlanır gibi geliyor. Ama maalesef bu skandalla anılacak Robert'ın ismi. O yüzden çok iyi işler yapması lazım.

      Kristen'ın oyunculuğu böyle kaldıkça skandaldan başka şansı yok zaten.

      Sil
    4. Aynen. İnsanların kafasında aldatıldı ama affetti imajını çizdi.

      Mesela zamanında aldatma işine Jude Law'da karışmıştı. İnsanlardan ondan soğumak yerine adam güzel işlere imza attıkça silik bir anı olarak kaldı.

      Sil
    5. onu zaman gösterecek, bakalım nasıl ilerleyecek kariyeri :)

      Sil