4 Şubat 2013 Pazartesi

Stil İkonu Olmaya Çalışıp Sapıtanlar / Miley Cyrus

Bu kızcağızı her gördüğümde içim acıyor. Daha sadece 21 yaşında ve vücudunda değiştirmediği tek bir nokta kalmamış gibi. Farklı görünme sevdası bazen gerçekten bir stil ikonu yaratmaya yarıyorken bazen de "vah canım vah" dedirtiyor. Miley'in gören biri nolur ona söylesin, zararın neresinden dönersen kardır desin. Rica ediyorum.

Miley Cyrus country sanatçısı Billy Ray Cyrus'un kızı. Oyuncu olma hevesiyle babasının filminde ufak bir rol alıyor. 2006'da Disney'in "Hannah Montana" serisinde yer alarak bu camiaya profesyonel olarak adımını atıyor. Orada söylediği şarkılar beğenilince de şarkıcılık kariyer başlıyor.





Ergenlik çağının da etkisiyle kızımız "ben seksi de olabilirim yahu" triplerine giriyor. 


Derken saçlar koyuluaşıyor ve bir vamp olma sevdası başlıyor.


Yeni albümle beraber imajı tekrar değişiyor. Yaşından büyük görünmeye çalışma sevdası pek değişmiyor Miley'in.

Depresyondaymışçasına saçlarla oynamaya devam ediyor.


40 yaşında gibi görünmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Ne olmak istediğine bir türlü karar veremeyen Miley, sonunda öyle bir sapıtıyor ki kelimeler kifayetsiz kalıyor benim için.


Son zamanlarda gördüğüm en kötü stil çalışması.

Miley bir süredir açlık oyunlarından tanıdığımız Liam Hemsworth ile nişanlı. Erkek arkadaşından ayrılıp depresyona girme durumu da yok yani.


Bundan sonrası ne olur tahmin edemiyorum. Ama biri şu kızcağıza dur desin.

16 yorum:

  1. Miley Cyrus halen daha kişiliği bulma yolunda herhalde. Yapboz misali oynayıp duruyor. Günlük hayatındaki giyimide saçma bir hal alıp gitmiş. Ya sürekli gündeme gelme derdinde ya da ciddi ciddi halen kişiliğini arıyor ama yanlış yolda arıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gündemden düşmeme çabası olarak görüyorum. Ama nereye kadar gider bu durum bilemem :)

      Sil
    2. Büyük ihtimal öyle. Düzenli bir ilişkisi olunca insan alışıyor ve bir süre sonra onunla gündeme gelemeyince kendisi birşeyler yapmaya çalışıyor.

      Sil
    3. Yazık valla, gidişatını iyi görmüyorum. Daha fena fotoğrafları da var da buraya koymadım.

      Sil
    4. Önce git de aynaya bak allahın kezbanı !!!

      Sil
    5. O İstediği Kadar Sapıtsın! Hatta Kendini Çıplak Yapsın! Ama O Benim İdolüm Olmaya Devam Edecek Ben Asla İdolümü Birakmam! Ne Derseniz Diyin Asla Bırakmam!

      Sil
    6. Miley'nin 2008'de saçlarını koyu yapmasının nedeni vamp bir kadın olmak değil . Miley'i savunmuyorum (onu savunup neden zamanımı boşa harciyayim ki ? Miley sapitsa da kötü bir insan değil). Saçlarını koyu yapmasının nedeni şu:
      2006'da çıkmaya başladığı sevgilisi Nick Jonas'tan 2008'de ayrildi. Nick, Miley'den saçlarına gölge yaptırmasını istemişti. Miley de onu kirmayip yapmıştı . Ondan ayrılınca Miley saçlarını depresyon yüzünden simsiyah yaptı ve raportajda "onun istediği kizin tam tersi olmak için yaptım " demisti . Ben burada hiçbir şekilde Miley'i savunmuyorum. Her insan yanılabilir. ;)

      Sil
    7. Ayrıca Miley'nin tarzını begenmediysen lütfen bunu onun hayranlarini kizdiracak,uzecek veya ne bileyim onları Miley'den soğutacak şekilde (bunun için neden bu kadar çaba gösterdiğini anlamıyorum) belirtme lutfen ;) (Ben bir Miley Cyrus hayranı değilim.)

      Sil
  2. Onun tarzı sizi ilgilendirmez ve kelimeler kifayetsiz kalıyor dediğiniz saç şeklini saçlarını bağışladığı icin yaptı önce beyninizi geliştirin.onu yargılamak size düşmez...

    YanıtlaSil
  3. Sen once ac kicinin stiliyle ilgilen! Sizin gibi boktan bir sayfa anca bu kadaini bilebilirdi o kizcagiz dedigin kisinin yanina gelsen konusmaktan dilin tutulur agzini acamazssin o kizcagiz dedigin guzellik icin gelecegin divasi yeni stil ikonu deniliyor sen hala gotunden uyduruyorsun gidishatini begenmedigin kizin yerinde olabilmek icin gotunu satardin . O kizin okadar cok parasi varki omru hayati boyunca calismasa bir aile gecindirse ve su anki gibi istedigi an istediklerini alsa o para ona omur boyu yeter ama o oyle bi insanki losemili cocuklara para bagislayabilirken onlar gibi hissetmek onlara yalniz olmadiklarini gostermek icin saclarini kisacik kestirdi ve acik arttirmada satti kazandigi milyon dolarlari bagisladi simdi sen mi bu kizi elestrebiliyorsun git dogru duzgun arastir oyle yaz buraya mileyi miley kadar tanirken burada yazdiklarin senin ucuzlugundan baska birsey degil !!

    YanıtlaSil
  4. bu sayfayi kuranin amina koyum sen once kendine bak orosbu sen mileyin ne kadar iyi ne kadar hanimefendi oldugunu biliomusun gerizekalii eminim mileyi kiskandigin icin boyle sacma sapan birsey yapmissindir cunku sen miley kadar guzel deilsin hani son fotoda en kotu stil demissin yya sen ne anlarsin stillden eminim sen don gomlekle geziyosundur sen allah bilir onun yerinde olmak icin gotunu bile verirsin ben bir smilerim eger birdaha boyle seyler yaparsan seni bulur o dediklerini gotune sokarim tammamii orospiuu

    YanıtlaSil
  5. Bu yorumları yazanlara acıyorum. Bu kızın değiştiğini artık kabullenin , ben eskiden bu kıza bayılıyordum ama şimdi ..

    YanıtlaSil
  6. Araştırında gelin allahın cahilleri.Son günlerde değişme uğrama sebebi illüminati.Saç konusuna gelirsek ilk başta size ne lan kzın saçından?Demi de saçını değiştiriyo,Katy de Rihanna da ama sizin gözünüze çarpan tek kişi Miley değil mi?İşiniz gücünüz insanları örgütlemek.Asosyel cahiller sizi pc ye geçiyosunuz bari 2-3 araştırma yapıp yazı yazın.Allah size akıl fikir versin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her haltı illuya bağlamayın kezbanlar

      Sil
  7. Karı resmen bir ördeğe benzemiş kör müsünüz? O kadar parası varsa bence beyin nakli yaptırsın.

    YanıtlaSil
  8. Buna kişilik bölünmesi denirve bu genellikte çocuk yaşta popüler olanlarda olur.Miley tek başına ünlü olamazdı o yaşta.Bunu olması için büyük bir kaynak gerekir.Disney Miley'i ünlü yapmadı.Hannah Monatana'yı ünlü yaptı ve daha o zamandan kişiliği bölündü.Miley Hannah Montana kişiliğiyle tatlı,hanım kız oldu.Onan özenen yaşıtları da onun gibi olmaya çalıştılar.Disney bunun başarılığı olduğunu anladı ve Miley'i pop idolü yapmaya karar verdiler.Miley genç kızlığa ilk adımını atar atmaz daha sivilcem çıktı diye ağlayamadan bi anda çok ünlü oldu.Bu da kendisini genç ve olgun bir kadın gibi hissettirdi.Ya da disney bunu böyle yansıtmak istedi.Miley'nin yaşıtları da (14,18yaş)onun gibi küçük yaşta kadın olmak istediler.Disney her şeyi yavaş yavaş yaptı.Sonra Miley'i bir anda bıraktılar.Disney'in onda oluşturduğu bunca karakteri kaybettikten sonra kendi kişiliğini bulmaya çalıştı.Disney bunun Miley'e yansıttkları onca etkiden sonra bir bomba olarak gündeme çıkacağını biliyordu.Şimdi ise kendi kişiliğini bulmaya çalışan Miley,Disney sayesinde seks idolü oldu.ÖZET:
    Şeker kız Candy,Genç Kadın Miley,Genç ve aşırı seksi

    YanıtlaSil