7 Şubat 2013 Perşembe

Son Günlerde Olanlar Bitenler


 amfAR New York Galası


Dün gece New York'ta  amfAR( AIDS araştırmaları kurumu) galası düzenlendi. Galaya pek çok ünlü isim katıldı.

Game of Thrones'ta Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke Zac Posen imzalı elbisesi ile gecedeki yerini aldı.


Lindsay Lohan da gece katıldı. Ancak nasıl göründüğü konusunda hemfikiriz  sanırım.

Ve Ashley Greene.



Les Miserables Paris Premieri

Les Miserables bildiğiniz gibi tüm dünyada aynı anda gösterime girmedi. Amerika'da Aralık'ta vizyona girerken Avrupa ülkelerinde yeni yeni vizyona girmeye başladı. Türkiye'de 1 Mart'ta gösterime girecek. Dün akşam Paris Premieri gerçekleştirildi.

Anne Hathaway yorgandan bozma korkunç Prada tasarımı elbisesi ile katıldı.

Eddie Radmayne rol arkadaşına eşlik etti.



David Jones Fashion Show

Avustralya'da gerçekleştirilen organizasyona Avustralyalı manken Miranda Kerr katıldı. Eklemeden olmaz Miranda Kerr Mango'nun yeni yüzü oldu, 2013'te onu çok fazla göreceğiz.

Turuncular içinde Miranda



Pre-Bafta Party
9 Şubat'ta gerçekleşecek Bafta adayları partisi öncesi Pre-Bafta Party düzenlendi. Bafta Ödülleri de 10 Şubat'ta dağıtılacak.

The Hobbit The Desolation of Smaug'da Bard the Bowman'i  canlandıracak olan Luke Evans ve Andrea Riseborough


Ve Jonathan Rhys-Meyers

10 Şubat'ta düzenlenecek Bafta Ödül Töreni'ne aday olan isimler dışında sunucu ya da davetli olarak katılacak isimler şöyle:

Alice Eve, Ben Whishaw, Billy Connolly, Chris Tucker, Danny Boyle, David Morrissey, Eddie Redmayne, Gemma Arterton, Helen McCrory, Henry Cavill, Ian McKellen, Jennifer Garner, Jeremy Irvine, Jeremy Renner, John C Reilly, Kevin Spacey, Mark Strong, Martin Freeman, Meryl Streep, Nicholas Hoult, Olga Kurylenko, Paloma Faith, Rafe Spall, Samuel L Jackson, Saoirse Ronan, Sarah Jessica Parker, Sarah Silverman, Simon Pegg ve Tom Hiddleston.

2 yorum:

  1. Etkinliklerdeki resimlerden en çok Ashley Greene'i beğendim.
    Bu arada Miranda Kerr'e çok taşsın demek istiyorum. Hem seksi hemde sevimli durabiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miranda'yı ben de çok beğeniyorum. Diğer modellere kıyasla çok daha kendine özgü bir tarzı var ve dediğin gibi hem seksi hem de sevimli.

      Sil