1 Şubat 2013 Cuma

Rihanna İyice Şaşırdı


Bu ay Rolling Stones dergisine kapak olan Rihanna, barıştığı erkek arkadaşı Chris Brown ile ilgili konuşmuş.


Önce bir hatırlayalım bu Chris Brown denen şahıs Rihanna'ya neler yapmıştı.




Evet kadını aynen bu hale getirmişti. Rihanna bu olaydan sonra çok üzgün olduğunu ve ilişkilerinin tamamen bittiğini açıklamıştı. İyileştikten sonra verdiği röportajda da yine üzüntüsünü dile getirmiş hatta ağlamıştı.



Ama anlaşılan şu ki, zaman her şeyin ilacı imiş Rihanna için. Zira kendisi geçen yılın sonundan beri Chris Brown ile görüntülenmeye başladı. Kendi Instagram hesabından birlikte fotolarını paylaşmaya başladı.


Bu fotoğrafı görünce bile yuh demiştim ancak Rihanna'nın yeni açıklamalarını okuyunca iyice şok oldum. Rihanna Rolling Stones'a verdiği röportajda Chris Brown'un "iyi biri" olduğunu yaptıklarından dolayı çok üzüldüğünü söylemiş. Chris herkesin düşündüğü gibi bir canavar değil demiş. Üstüne üstlük eklemiş ve demiş ki onun inanılmaz bir kalbi var, o etrafınızda olmasından hoşlanacağınız biri. Böylece Rihanna'nın Amerika'nın en büyük kezbanı olduğunu görmüş olduk. Senin suratını tanınmayacak hale getiren bir pisliği tekrar hayatına sokmak nedir ya? Şarkıları çok güzel ben de severek dinliyorum ama Rihanna'yı "senenin kişiliksizi" ilan ediyorum.


Bu da çiftin mutluluk pozu! 

KAYNAK: tık tık

7 yorum:

  1. İnsan yaşadıklarından ders almıyor demekki.Yazık yahu. Tamam hayat senin hayatın, istediğin gibi yaşarsın ama seni o hale getirmiş birisine tekrar nasıl güvenebilirsin anlamak mümkün değil. Ne diyelim umarım tekrar o şekilde gündeme gelmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklam olduğunu iddia edenler var. Reklamsa da, gerçekse de çirkin.

      Sil
    2. Zaten gündemde olan kişinin reklam yapmasını bir türlü anlamamışımdır ama dediğin gibi reklam olsubn veya olmasın, yukarıdaki o resmi görünce ben kötü oldum. O durumu yaşamış birisinin sorun etmemesi kötü.

      Sil
    3. Bir kadını bu hale getiren kişi normal değildir ve tekrar yapma olasılığı da vardır bence. Bu kişiyle barışıp bir de o çok iyi falan demesi komik olmuş.

      Sil
  2. Sen rihannasin buyuk dusun demek istiyorum para sohret hepsi o yaninda gezdirdigi chris brown'dan kat kat fazla nedir bu kizin derdi? Bu arada blogunu cok begendim butun yazilarini keyifle okudum uslubun da yardimci oldu tabi:) basarilar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk diyeceğim ama böyle aşk da olmaz olsun :) Anlam veremiyorum gerçekten.

      Çok teşekkür ederim :))

      Sil
  3. Kim ön dişinin yerine altın diş taktırır ki?

    YanıtlaSil