22 Şubat 2013 Cuma

Jennifer Lawrence'ın Miss Dior Kampanya Fotoğrafları

Nian ayından itibaren moda dergilerinde bol bol Jennifer Lawrence'ın Dior reklam fotoğraflarını görmeye başlayacağız. Takip edenlerin bileceği üzere Jennifer Lawrence uzun zamandır Dior ile çalışıyor. Kırmızı halıda, tanıtımlarda ve partilerde Dior tasarımları tercih ediyor. Bunun nedeni Dior'un yeni kampanya yüzü olması. Sonunda beklenen fotoğraf çekimleri yapıldı. Ve Ortaya şahane fotoğraflar çıkmış benden söylemesi.



Kaynak: JustJared.com

4 yorum:

  1. Jennifer Dior çantalarının yüzü olduğu açıklandığında hatlarından dolayı çok güzel olacak demiştim. şimdi resimlere bakınca haklı çıktığıma sevidim. reklam filmi çekerler mi bilemeyeceğim ama bu resimlerin giflerine bakmak bile reklam tadında olacaktır.

    Dior bu yıl genç oyuncular ile profesyonel oyuncuları karmalamışlardı. yavaş yavaş tanıtımlara başladılar. Natalie Portman'lı parfüm reklamı tekrar tekrar izletilebilen cisten olmuş. şimdi de Jennifer'lı çanta reklamlarının resimleri baktıkca bakılası. sanırım erkek parfümü reklamı yayınlanmadı. geçen yıllarda Jude Law'lı reklamı gördüğümde wooww demiştim. bu yılda en az onun kadar iyi bir reklam bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yıl parlayan bir yıldıza mutlaka yer veriyor tanıtımlarında. Jennifer'lı reklam filmi olur mu bilmiyorum ama daha çok parfüm tanıtımları için reklam filmi çekiliyor. Oscar'ı alırsa Jennifer onu da yaparlar belki :)
      Fotoğraflar fazla photoshoplu oldukları için eleştirilmiş ama ben sevdim açıkçası.

      Sil
    2. Açıkcası artık dergi çekimleri bile fazla photoshoplu. kapağa bakınca hangi ünlü olduğunu tanıyamıyorsun. Hatta göz rengini bişe değiştiriyorlar üstüne aman ne kadar güzel diyorlar. O yönden bakınca bunlar çanta çekimi olduğundan istedikleri kadar oynayabilirler. Sonuçta yüzden çok çanta ve kıyafet önemli. Yüzünde o renk seçimine gitmesi lazım.

      Yani uzun lafın kısası eleştirmek istiyorlarsa photoshoplu olduğu için değil gerçekten bir eleştiri yapmaları lazım.

      Sil