25 Şubat 2013 Pazartesi

85. Oscar Ödül Töreni/ Kırmızı Halı

Ntv'den ve çeşitli internet sitelerinden takip edeceğim bu gece ödül törenini. Arzu Kaprol Ntv'de kıyafetleri yorumlayacak isteyenler takip edebilir. Fotoğraflar geldikçe paylaşacağım.

Daniel Day Lewis ve eşi

Jennifer Garner ve Ben Affleck

Sandra Bullock

Kristen Stewart


George Clooney ve kız arkadaşı



Halle Berry

Emmanualle Riva

Nicole Kidman

Bradley Cooper ve annesi

Charlize Theron

Jennifer Aniston ve nişanlısı

Adele

Naomi Watts

Anne Hathaway

Jennifer Hudson

Bryan Cranston ve Robin Dearden

Cathrine Zeta Jones

Channing Tatum ve Jenna Dewan

Kerry Washington

Amanda Seyfried

Jennifer Lawrence

Daniel Radcliffe

Zoe Saldana

Reese Witherspoon

Eddie Radmayne ve kız arkadaşı

Amy Adams

Jessica Chastain


Robin Roberts

Kelly Rowland

 Kelly Osbourne ( Oscar'da ne işi olduğu anlaşılamayangillerden)





kaynak: fotoğraflar justjared.com'dan.

40 yorum:

  1. Sürekli Kristen Stewart'ı eleştirmek istemiyorum ama resmen gel beni eleştir diyor. Kendisine karşı bir haterlığım yok. Şu törene bakıyorum veya yüklenilen resimlere en kötüsü kendisi. daha yaşın kaç senin diyorum. o saçlar sanki yataktan kalkıp gelmiş gibi. mesela bazı kişiler bu tür törenleri sevmez. eğer kendiside sevmiyorsa gelmeyebilir. zor değil yani.

    Jessica Chastain yine zarif yine zarif. Amy Adams saçları ve kıyafeti ile tam prenses edasında. Jennifer'ın elbiseside bana altın küre'deki elbisesini anımsattı. aynı model değil ama tip olarak benziyorlar sanki. ve tabii Dior giymiş.

    YanıtlaSil
  2. kirsten hakkında öyle konuşamazsın yorumunu geri almalısın lütfen.

    YanıtlaSil
  3. Kristen Stewart törene katılmadan önce lösemili bir çocuk için kan vermiş. Anlıyor musun? Bu senin asla yapabileceğin bir şey değil! Tamam mı?

    Hiç kimse Kristen Stewart olamaz!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten hiç inandırıcı olmayan bir gerekçe. Kan verme işlemi asla bir insanı dirençten düşürecek düzeyde yapılmaz. Kanı verirsin kalkarsın yürürsün. Çünkü fazlasını almazlar. Kaldı ki Kristen Stewart'ın kan vermeye uygun biri olup olmadığı da tartışılır.

      Sil
    2. Sigara ve alkol alan birisi ne kadar kan veribiler tıpta okuyan birisi varsa bilgilendirsin. eğer veremiyorsa bir kaç kişinin sırf korumak adına ortaya dedikodu atıp kalan insanları kandırmasın.

      ve halen daha saç ve kan verme arasında bir bağ kuramadım.

      Sil
  4. orkut'a katılıyorum her ne kadar vampirle görüşmeyi sevmesem de sırf bu yüzden kristeni eleştirmek haksızlık. yani herkes kötü filmlerde oynayabilir üstüne son if film festivalinde bu kızın bi filmi oynadı. kötü film çekeni festivale çağırmazlar sonuçta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. film festivallerine oyuncular o filmde yer aldıkları için çağırılmaz filmler. İzlenmeye değer yanları görüldüğü için çağırılırlar. Bunun da Kristen Stewartla alakasını göremedim zira filmin senaryosu ile ya da yönetimi ile ilgili bir katkısı olduğunu sanmıyorum.

      Sil
    2. Vampirle Görüşme gibi gayet güzel bir filmi Twilight rezaletiyle karıştırabilen ilk insan evladısın herhalde.

      Sil
    3. "her ne kadar vampirle görüşmeyi sevmesem de sırf bu yüzden kristeni eleştirmek haksızlık"

      Yuh!

      Sil
  5. bence hepiniz slksınız

    YanıtlaSil
  6. Orkut Murat, Kristen Stewart ile ilgili söylediklerin gerçek mi ? şu anda ağlıyorum..

    YanıtlaSil
  7. Milletteki problem ne? Kızın kişiliği veya bişe mi eleştirilmiş. Sanki babalarının kızına saçların kötü olmuş. Yaptırıp gelseydin denilmiş gibi davranıyorlar. Saç yaptırmak ile kan vermenin ne alakası var. Şaka gibisiniz siz. Ne var yani bende her ay gidip kan veriyorum. Ne olacak yani. Zor bişe gibi abartmak nedir bunu veya cidden çok övünülecek bişe gibi söylemek milletin gözüne sokmak? Vatandaşlık görevin senin bu. Vermiyorsan sorun var demektir. Artık o kadar bencil olmuşuzki kan verince ilahlaştırıp gördün mü yaee kan verdi saygılı olan saçın kötü olmuş diyemezdin durumuna getirilmiş. Koskaca törenden bahsediyoruz. Ne denilmiş mesela bazı kişiler bu tür törenleri sevmez. yani kimse ona nefret kusmuyor sevmemesi normal diyor ha ama katılıyorsanda özenli katıl. Yaşın küçük dikkat et böyle şeylere deniliyor. Başka yerlerinizle algılamayan yazılanları.

    YanıtlaSil
  8. her ay gidip kan verirsen kansızlıktan ölürsün :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapmayın yahu. ne ölürsünü. aldıkları 3 tüp kan. bir ay boyunca zaten depolanıyor.

      Sil
  9. Aman neler olmuş burada

    Bir kaç kelam etmek isterim. Kristen Stewart maalesef gecenin kaybedenidir. Herkesin onu izlediği bir törene o halde çıkmak gerçekten çok acıydı. Ayağı sakattı deniliyor. AYnı şey Mtv ödüllerinde de olmuştu. Sürekli neden hep aynı kişinin başına geliyor acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bunları geçtim, sunuculuk yapan herkesin bunu iyi gerçekleştirebilmek için çok çalıştığı nasıl da belli oluyordu. Ama Kristen da sanki zorla getirilmiş havası vardı. Bu tarz olayı başka törenlerde iyi işler de Oscar da olmaz işte. Oscar herkesin en önem verdiği ödül töreni iken bunu yaparsan 1-0 yenik başlarsn zaten.

    Madem toplum önünde hitap sorunları yaşıyorsun o zaman neden oyuncu olmaya çabalıyorsun diye sorarlar adama. Oyunculuk bir özgüven, kendine saygı ve büyük oranda disiplin işi bence. Kristen aldığı altın ahududulardan sonra bunlara da sahip olmadığını gösterdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sunuculuğuna değinmiyorum. yanıtmadı beni malesef. ayağıyla ağzının alakası yok. zaten kimse topalladı diye eleştirmiyor. millet gelip saldırıyor.o tarz eleştiri olsa haklılar denilebilir. görende yanlış bişe denildi sanar. 2 yıl önceki sunuculuğundan insan bir ders çıkartır. herhalde ekşi sözlükte oscar başlığı altında kendisine yapılan eleştirileri görseler ya taşlarlar ya da kalp krizi geçirirlerdi herhalde. bir saça bu kadar tepki verdiklerine göre. moda sitelerine girmesinler yerden yere vuruyorlar. kalpleri dayanmaz. yanlış bişede söylenmiyor. saçlarını yıka toğuz yaptır gel. yağlı ve dağınık görünmez. en kötü fön çektir.

      neyse dikkat edelim taşlamasınlar bizi.

      Sil
    2. Bunu kabul etmemek ne kadar yanlış aslında. Ortada bir gerçek var. Kristen Stewart dün gece kariyerinde çok kötü bir adım attı.

      Robert Pattinson da Oscar törenine sunucu olarak katılmıştı ve işini layığıyla yapmıştı.

      Artık kimin kariyeri daha uzun ömürlü olur meselesini kestirmek çok zor değil. Ya da şöyle diyeyim daha başarılı dolu olur, skandal dolu değil.

      Sil
    3. Arkası sağlam olmamış olsa bir iki seneye biter diyorum ama arka sağlam olunca devam eder ama başarılı olur mu bu tartışılır. Bir iki sene ara verip bir oyuncu kursuna yazılsa ne bileyim oyuncu koçu tutsa tiyatro yapsa kendisini geliştirip devam etse güzel olur aslında. daha yaşı küçük 2 seneyle kaybı olmaz. arada böyle törenlere gider unutturmazda kendisini yoksa bize eziyet yani. filmlerde bir şekilde rol almaya devam eder. arka işte.

      Sil
    4. İtekleye itekleye daha nereye gider bilmiyorum. Ben çok gelecek görmüyorum. Çünkü kişisel olarak da tam olgunlaşamamış.

      Sil
  10. Kristen Stewart'ın hakkında ileri geri konuşmak çok doğru değil..
    Orkut isimli şahısa katılıyorum. Kan veriyor Kristen.

    Ayrıca geçtiğimiz ay kalp, böbrek, ciğer ve dalak gibi organlarını bağışladığını da açıkladı.
    İnsan hayatına önem veren biri sonuçta... Saçına başına önem vermese de olur.

    Kimbilir onun böbrekleri ve dalaklarıyla kaç insan hayata bağlanacak..

    Bunları da düşünmek lazım bir insana haksızca saldırmadan önce..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir bağış yapsa büyük ihtimal duyrulurdu heleki kendisi açıkladı diyorsunuz. Tamam fanı değilim ama muhakkak rastlardık böyle bişeye. Şu ünlü dünyasında her yazılana inanmayın. Çoğu ünlünün ağzından yazı yazılıyor.

      Eğer bağışladıysa güzel birşey. Ama bağışladı diyede kötü bulduğum şeyleri eleştirmeyecek değilim. Eleştiri hakarete bulanmadığı sürece yapılabilir. Halen diyorum saçı kötü olmuş demekki kan vermiş yok organ bağışında bulunmuş demenin ne alakası var. Bildiğin sağlı saçla gelmil törene bunu fanları derken bazı aşırı sevgisi olanların kabul etmemesi kötü bir durum. gözünüzü bu kadar kapatıp tanıtımadığınız insanları ilahlaştırmayın. zararı size.

      Sil
    2. uuu Kristen iyilik meleğiymiş de haberimiz yokmuş :( Kristen Stewart kişiliğini bulamamış, yeteneği olmayan, anne babasının iteklemesiyle bir yerlere gelmiş ama bundan sonra yapacakları muamma olan bir oyuncu adayı. Yakın zamana kadar kendini skandallardan kurtaramamış, erkek arkadaşı varken evli yönetmeni ile ilişki yaşamış bir insandan bahsediyoruz. Lösemilere kan veriyormuş da o yüzden böyleymiş açıklamaları çok saçma. Eğer kendisi bir oyuncuysa mazeret belirtmeksizin o törende kendisine verilen gerçekten küçük görevi layığıyla yerine getirmeliydi.

      Bu tarz bir fanlığın mantığı nedir onu da bilemiyorum. Kristen Stewart kimdir de gelip burada onu sevmeyenlere salak deme cüretini gösteriyorsunuz? Kristen Stewart son zamanlardaki en overrated kişidir ve twilight serisinin bitmesiyle birlikte yavaş yavaş balonu sönecek.

      Sil
    3. İyi de Kristen kalbini verse,hadi diyelim böbreğini verse,hadi onu da geçelim ciğerini ve dalağıni verse,hadi onu da geçtim bunun gibi birçok organını verse...Ortalıkta Kristen kalmaz ki ölür o ölür yaşamaz ki o herşeyini vermiş ölür o ölür :D

      Ayrıca insan hayatına önem verdi diye oscar gecesindeki felaketin hiç alakası yok bence...İnsan hayatına önem verseydi eğer...O da insan değil mi? (şüpheliyim gerçi oscar gecesinde zombi gibiydi) o zaman o da insansa kendi hayatına da önem vermesi lazım...Bence kendi haytına önem vermeyen bir insan başkalarının hayatına hiç önem veremez !!!!!

      Ayrıca Kristen ;Stewart'ı sevmeyen insanlara da saygı göstermelisiniz...Ben sevmiyorum mesela...Çok soğuk geliyor bana...Ve benim başıma silah dayasanız bile ben Kristen ı yine sevmiyeceğim...Herkesin kendi zevki ve düşünceleri var...Benim de bir zevkim var ve oscar gecesinde Kristen'ı gördükten sonra iyice soğudum...

      Ve ne olursa olsun sırf siz ona hayransınız diye insanlar mükemmel olmaz!!! Bunu da o minik aklınıza sokun!!!! Atarlandım bi an :D

      Sil
    4. Kalp, böbrek, ciğer ve dalak hayati organlarımızdandır. Bu organlardan birini sadece öldüğümüzde bağışlayabiliriz. Eğer Kristen bu organlardan herhangi birini bağışlasaydı şu anda ölü olurdu. Kaç yaşında olduğunu açıkçası çok merak ettim. 7 yaşındaki bir çocuk bile bunu bilir. Ama kan vermiş olabilir ona sözüm yok çünkü kan vermek normal bir şey ve bir insanın kan vermesi onu özel yapmaz bu konudan bahsedip durmanız saçmalıktan başka bir şey değil. Ayrıca evet, Kristen'ı sevmiyorum saygım var ama sevmiyorum çünkü hak etmeyerek bu yerlere geldi. Kız oynadığı bütün filmerde ifadesiz bir biçimde boş boş bakınıyor. Vampirler saldırıyor aynı ifade , evleniyor aynı ifade. Zaten kariyerinin daha fazla ilerleyebileceğini zannetmiyorum. İlerde Emma Watson büyük yerlere gelecek çünkü Emma'nın oyunculuğu gerçekten çok iyi duyguları yansıtmayı biliyor ama Kristen'ın kariyeri 2-3 yıl içinde son bulacak. Her ne kadar Kristen'ı sevsenizde durum bu. Gerçekleri kabullenmeyi öğrenmelisiniz

      Sil
  11. Kristen Stewart tam da tahmin ettiğim gibi kariyerinin sonunu getiriyor. Etrafındaki insanların tüm çabasına rağmen bir Jennifer Lawrence olamayacak. Oscar'da bir sunuculuk kapabildi ama onu da batırdı. Kristen organlarını bağışladı o yüzden oyunculuk yeteneği zayıf olsa da biz ona taparız diyorsanız size iyi tapınmalar.

    Halihazırda haksızken hakaret edip ( bence hepiniz slksınız) daha komik duruma düşmeyin ve aşağıdaki videoya göz atın :)

    hani başkası adına utanmak diye bir şey vardır ya ben bu videoyu her izlediğimde bunu hissedeceğim gençler :)


    http://www.youtube.com/watch?v=EXLrR95l8ao

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi repliğini unutmamış sadece yanındaki oyuncuyu dikkate almıyor. Dinlemiyor belli. Dinlese lafının neresine geldiğini, ne yaptığını anlayıp direk söze girerdi. Biraz önce ntv'de törenin tekrarını izledim amaca bende mi sorun var ön yargılı mı yaklaşıyorum dedim ama yok bildiğin insanlar tapınıyor kıza. Onu geçtim koltuk deynekleri ile çok yavaş ilerliyordu. Şuan çıkan haberlere bir göz gezdirdim sitelerde kendisinden bahsettirmiş. Gerçekten o deyneklerle gelme olayını bir strateji olarak gördüm ve işe yaramış. Topallasa bile yürüyebiliyordu. Yani ayağına korumalık taktırıp onunla gelebilirdi. veya kırmızı halıdan geçmeyip sadece törende sunuculuk yapabilirdi. İnsanlar anlayışla karışılardı ama bu seferde bu kadar takdir edilmezdi.

      Sil
    2. Bir dikkat çekme yöntemi olabilir. Zira o kadar iyi oyuncunun arasında silik kalıyordu. Bu olayla birlikte şimdi her haber sitesinde yine Kristen Stewart konuşuluyor.

      Her zaman olduğu gibi başarılarıyla değil saçmalıklarıyla. Ama belki de onun istediği bu.

      Sil
    3. Tabii canım bilerek yapılan bir durum bu. Diğer şartlarda sitelerde bu kadar yer almayacaktı. Malum başarılı bir işini göremedik. Kendisi hakkında nasıl konuşturacak başka. Tebrik etmek lazım ama iyi kullandılar bu töreni. Yani tamam cam kesmiş sakatlanmış ama çıkış resimlerinde gayet yürüyebiliyordu. Olmadı ayağını sardırsaydıda gelebilirdi. Hem daha çok rahat ederdi. Ama illa deynek kullanılacak.

      Bunun diğer versiyonu Miley Cyrus. Fakat Miley bu şekilde skalı yapmıyor. Bilerek açık oynuyor. Diğeri ise fanlarını kullanıyor. İstemem yan cebime at hesabı. Masumum ben yapmıyorum diğer ünlüler gibi değilim havasında. Yok kan vermişmiş. Hiç bi site yazmıyor ama nasıl oluyorsa fanları biliyor. Hey gidim hey. İnsanlar giderek takıntılı oluyor.

      Sil
    4. Biraz önce tumblrda oscar tagı başlığı altında kristen stewart ile dalga geçildiğini gördüm. Sanırım dışarıda görüntülenmiş. Ayağında ayakkabıları ile. Hani ciddi sakatlanmıştı koltuk deynekleri ile dolaşıyordu deniliyor. Galiba 2 günde iyileşmiş :D

      Şu yukarıda fanlar sayesinde hater olacağım. Şimdiye kadar ne bir ünlünün fanı oldum nede hater olayına bulaştım. Her ünlüye rastladığım kadar haberlerini okuyup bakıyorum. Yanlış gelen yerde eleştirip doğru gelen yerde övüyorum. İyi fan olmamış diyorum yoksa arkadaşlar gibi gözlük takıp dolaşamazdım.

      Haa cam kesmemiş demiyorum. Geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsin, koşsun. Sadece törene koltuk deynekleriyle katılacak kadar sorun yokmuş ortada. Tabii birde fanlarının uydurduğu haberler. Ünlüysen bir şekilde çıkıyor ortaya.

      Sil
    5. hahah ciddi misin :) Bari ertesi gün yakalanmasaydı. Hani ayağı çok kötüydü, hani o yüzden bacaklarını tamamen kapatan elbise tercih etmişti :) bir de olayın anlatılışı da garip yerdeği bardağa basmışmış. Kafası iyiydi herhalde yine kendisinin.

      Fan olmak da garip bir mevzu. Olayın rezilliği ortada ama yine de savunmak zorunda hissediyorlar. Bundan sonra daha ne haberlerde görücez ve daha ne savunmalar gelecek bakalım.

      Sil
    6. Atladığım ünlü varmı diye tumblr'da dolanıyordum. Sağolsun son zamanların en iyi kaynağı. O sırada gördüm. 26 şubat'dan yazıyordu. ne çabuk iyileşmiş diye takılıyorladı.

      http://www.imagebam.com/image/b23501239455512

      http://www.imagebam.com/image/bb6b9c239455380

      ayak bileğinde marluk mu çizik mi ne var. yaralanmış ama bu yürümesini ve ayakkabı giymesini engellemiyor. Yani diyorum sargıyla gelebilirdi. neyse uzatmim fanları köpürmüştür kesin ama bilişim çağındayız. er geç çıkıyor bu tarz şeyler.

      Sil
    7. Ciddi bir şey görünmüyor ayağında. Topuklu giyemiyorsa gayet uzun elbisesinin altına babet tarzı bir ayakkabı giyebilirdi.
      Vücudunda morluk olmayan bir gün görmedim zaten, nasıl başarıyorsa artık. Ama iki tane koltuk değneğiyle şov yapacak bir durumun olmadığı çok açık bence.

      Sil
  12. weftwtwtftwatgeryafsdsgvasfadfs

    YanıtlaSil
  13. Kristen Stewart ve saçları. Azalarak bitsin.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,

    Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın.

    Bu sizin için zengin olmanın bir fırsat, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir anlaşma garantisi, her şey kanunen kurbanlar böbrek bağışçılarına göre yapılır.
    Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

    Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

    YanıtlaSil
  15. Merhaba, günümüzde böbrek bağışçısı olmaya hazır olduğunuzu biliyorsanız (tüm seyahat masraflarıyla birlikte 450.000 dolar ödeyerek), acilen böbrek bağışçısıyla sadece 9 kişiye ihtiyaç duyduğum için böbreğimi acilen hastanemize satarsınız.
    sadece sağlıklı% 100 kişilere uygundur.
    Doktorunuza talebinizi yazın: carolbobrekhastanesi@gmail.com derhal sizinle iletişime geçileceksiniz
    Not: ameliyat için seyahat etmeye hazır olmalısınız ve yalnızca sağlıklı kişiler

    Dr Robson.
    carolbobrekhastanesi@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
    Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
    Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. Ben Irrua Uzman Hastanesi'nden Dr. Rex Kelvin, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp sattığımız için tekrar başlamış olduğumuzu söyleyebilirim. Bu teklifle ilgilenen var, Lütfen aşağıdaki e-posta adresinden hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Irrua uzmanı hastanesi, organlar konusunda uzmanlaşmış ve bir donör olarak risk yoktur.
    Ve bu daha fazla bilgi için e-postamız.
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    YanıtlaSil
  18. Kami menawarkan berbagai layanan keuangan yang meliputi: Perencanaan Bisnis, Komersial dan Pengembangan Keuangan, Properti dan Hipotek, Pinjaman Konsolidasi Utang, Pinjaman Bisnis, Pinjaman Swasta, Pinjaman Pembiayaan Kembali Rumah dengan suku bunga rendah per tahun untuk perorangan, perusahaan dan badan hukum. Dapatkan yang terbaik untuk keluarga Anda dan miliki rumah impian Anda juga dengan skema Pinjaman Umum kami. Pelamar yang tertarik harus Hubungi kami melalui BBM INVITE: {D8980E0B}
    Hanya WhatsApp :( 44) 7480 729811
    Tel .... (44) 7480 729811
    Email: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil