10 Şubat 2013 Pazar

55. Grammy Müzik Ödülleri/ Pre Grammy Gala

Grammy Müzik Ödülleri de bu gece dağıtılacak. Türkiye saati ile 03:00'te.

Öncesinde yine pek çok parti yapıldı ve pek çok ünlü katıldı.


Call Me Maybe şarkısının icracısı Carly Rae Jepsen


Katy Perry ve sevgilisi John Meyer ( Katy Perry'ye elbisesi yine çok yakışmış, inciler şahane ama sanki bir gelinlik havası mı var ne?)



Miley Cyrus ve berbat elbisesi


Nikki Reed şarkıcı olan eşi Paul Mcdonald'a eşlik etmiş.



Pre partiler de durumlar böyle. Kazananlar yarına burada olur :)

5 yorum:

  1. Partide en sade görünümlü Nikki Reed olmuş.
    Miley Cyrus'un halen amacını anlamadım. O elbisenin önünü kimse göstermemiş mi?veya kendisi bir aynaya bakmamış mı? gerçi ikisinede gerek yok, kafasını eğip baksa görürdü kötü olduğunu. Tamamen dikkat çekmeye yönelik davranmış. Böyle törenlerde ilgisi olmayan insanların sırf kendisini gündeme getirmek için yarışan kişilerin önüne geçme çabasına sinir oluyorum. Miley bu taktiği uygulamış ama çok şık bir kıyafet giyerekde adından söz ettirebilirdi. Gerçi o zaman bu şekilde gündeme gelemezdi. Şimdi bir hafta boyunca her site yazacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendisine ilginç bir kariyer yolu seçmiş. Elbet bi yerde tıkanır ve daha fazla nasıl marjinallik yapabilirim derken bir yerlere toslar bence.

      Sil
    2. Giydiği kıyafet, saçlar falan marjinallğin, moda ikonu olmanın ötesinde. Daha yaşı kaç ki? Adam gibi çalışıp çabalayıp bir yerlere gelmek varken böyle sırf blon köpüğü misali adından söz ettirmeye çalışması komik. Bir silkelensin. Yaşıtlar yaptıkları işlerle gündemdeyken Miley ya giydiği şeylerle ya da tamamen saçma sapan davranışlarıyla yer alıyor.

      Sil
    3. Fatih Altayl'nın şöyle komik bir yazısı vardı Miley Cyrus ile ilgili. Okumadıysan tavsiye ederim :)

      http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/751514-hicbir-sey-uzaktan-gorundugu-gibi-degil

      Sil
    4. Okumamış. Teşekkür ederim. Vay be dedirtti. Tamam orada herşeyin para, çıkarlar doğrultusunda olduğunu biliyorduk ama bu kadar pes dedirtti. Ünlüler aşmış kendilerini. Ün delisi olmamak lazım dedirtti. Herkes hayatından sıkılmış ama yinede oradan vazgeçemiyor. Hayatından daha mı önemli dedirtti.

      Sil