27 Temmuz 2013 Cumartesi

Robert Pattinson- Riley Keough İlişkisi


Bir süredir dönen bir dedikoduydu ikilinin ilişkisi. Haziran başında yalanlandı. Temmuz başında tekrar ortaya çıktı. Tekrar yalanlandı. Temmuz'un sonuna geldik ve haber tekrar ortaya çıktı.

Riley Keough bilmeyenler için kimdir kısaca anlatalım.  Elvis Presley'in 1989 doğumlu oyuncu torunu. Kristen Stewart'ın The Runaways'ten rol arkadaşı. Bir dönem oldukça yakınlardı. Ama şu an Kristen Stewart'ın Riley'nin yüzünü bile görmek istemediği söylenmekte.

Bu Temmuz'un başında ortaya çıkan bir fotoğraf. 



Aslında ikilinin ilk birlikte fotoğraflandıkları yer Kristen Stewart'ın Nisan'daki doğumgünündeydi.

Dedikodulara göre Robert Riley ile Kristen aracılığıyla tanıştı. Ortak yönleri oldukça fazlaydı ve yakınlaştılar. Bu yakınlaşma Robert'ın Kristen'den uzaklaşmasına neden oldu. Ve Robert Kristen'ı terk etti.

İlişkileri oldu mu, olduysa ne kadar ciddiydi, hala sürüyor mu bilmiyorum. Ancak ciddi bir şey olmasa da biraz takıldıkları gayet açık :)

Şu an Robert Pattinson en gözde bekarlardan bu tarz haberler daha çook çıkacaktır. Hayranları şimdiden hazırlıklı olsun :)

4 yorum:

  1. Riley Keough, Alex Pettyfer ile birlikte hatta nişanlı diye okumuştum bir yerde. Ayrıldılar mı acaba?

    Pattinson ilişkisini bitirdiğinden beri sürekli birileriyle yazılmaya başladı. İlk başta Katy Perry ile yazılmıştı. Hangi siteye girsem konserden resimleri geliyordu. Neyse Katy eski sevgilisiyle barıştı kurtuldu haberlerden. Sonrasında Riley Keough çıktı. İlk başta yine ne oluyor diyerek bakmıştım haberler. İlk resimde yüzü görünmeyen kişinin kim olduğunu bilinmiyormuş sanırım. Değişik değişik isimler söylenmiş. Hatta Kristen Stewart diyen bile olmuş ve resmi çeken pap kim olduğunu bilmiyormuş. Sonra Riley Keough olaya dahil olmuş sanırım. Haberin altında yazılan yorumlara göre yüzü belli olmayan bayanın kimliğini fanlar ortaya çıkarmış. Riley Keough'in saç renginden dolayı böyle bir sonuca varmışlar ve işler büyümüş. Hatta bir yorum vardı magazin sitesinde. "Rob Pattinson gidip Kristen'ın kopyasıyla birlikte olmaya başlamış. Nispet yapıyor. Riley Keough'in resimlerine bakın ne kadar çok benzediğini anlarsınız" demiş. Biraz daha sert şeyler yazmış ama ben böyle çevirdim :D

    Geçende de Rob Pattinson'ın öpüştüğü bayan kim diyerek haberler veriyorlardı. Artık bir magazin sitesine girdiğimde köşelerde dahi Robert Pattinson adını gördüğümde anında siteyi kapatıyorum. Ve Allah kimseye bu kadar saçma fanlar vermesin diyorum. Destek olmak yerine resmen köstekler :D

    YanıtlaSil
  2. Bu çeşit tepkiler verenler gerçekten Robert p. hayranı mı yoksa Kristen'ın hayranları mı anlamak güç.
    Verdikleri tepkiler çok garip. Biz onları birlikte seviyoruz diyorlar. Alacakaranlık sendromundan kurtulamadılar sanırım. Akıl fikir lazım hepsine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin diyorum. Sevdikleri insana zarar verdiklerini, baltaladıklarını farketmeleri lazım. Yoksa ileride sevdikleri ünlüyü zor görürler filmlerde falan.

      Sil
    2. 1-2 sene içinde bu tip hayranlar kaybolacaklar bence.

      Sil