23 Temmuz 2013 Salı

Karşınızda Royal Baby

Kate ve William henüz isim vermedikleri oğulları ile bundan 31 sene önce Diana ile Charles'ın William'ı basına gösterdikleri Lingo Wings kapısında  basının karşısına çıktılar.

Önce Diana'yı analım.

Ve William, Kate ile minik oğulları. 


Şimdi de Cambridge Dükü ünvanını doğar doğmaz kapan, tahtın 3. varisi ve amcası Harry'yi doğumuyla tahttan tamamen uzaklaştıran ufaklığa yakından bakalım.




Artık bu miniğin ne içtiğini, ne giydiğini, ne zaman yürüdüğünü, ne söylediğini, hangi okula gittiğini, gözünün rengini, kaşının şeklini vb. her şeyi  gazeteden ve sosyal medyadan okuyacağımız, tvden izleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. #direnbebek ve #direnroyalolmayaninsanoğlu.

5 yorum:

  1. #direnbebek ve #direnroyalolmayaninsanoğlu en güzel cevap oldu. Bize mi yoksa o bebeği mi yazık henüz karar veremedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. William'ın her anını haber yaparlardı. Bu bebek de öyle olacak hatta daha fena. Bize de yazık ama her ne kadar prens de olsa ona da yazık :) tek derdi bu olsun gerçi :)

      Sil
    2. Artık teknoloji daha fazla geliştiğinden gagladığını gugladığını, ilk adımını, kelimesini, triplerini öğreniriz. Ve umarım doğru bir şekilde yetişiriz.

      Sil
    3. İngiltere'nin milli gelirine inanılmaz büyük oranlarda katkı yapmış bebeğin doğumu. Ellerinden geldiğince kullanacaklardır yavrucağızı.

      Sil
    4. Artık bebek para bastığına göre dediğiniz gibi ne kadar kullanabiliniyorsa kullanırlar.

      Sil