28 Temmuz 2013 Pazar

Cumberbatch'ten Hayranlarını Üzecek Hamle




Benedict Cumberbatch'in çok büyük bir hayran kitlesi var. Londra'dan çıkıp dünya çapında bir yıldız olma yolunda ilerliyor. Ne zaman yeni bir proje söz konusu olsa onun adı geçiyor. Hyaranları her yerde Benedict'in adını sayıklıyor.

Peki neden bu kadar ön plana çıkmaya başladı. Çünkü klasik Hollywood iticiliği yok, kibar, İngiliz erkeği, kültürlü, ses tonu harika vb.

Benedict'in bu zamana kadar herhangi bir modelle çıkan pozları falan da yoktu. Ne olduysa 2 ay içinde oldu. Benedict'in iyi aile çocuğu imajı sarsıldı. Aslında bunu söyleyen fanları. Bana kalırsa o da bir insan ve o da ilişki yaşayacak. Fanlar kendinize gelin :)

Neyse gelelim malum fotoğraflara;

Benedict Londra'da bir gece klubü çıkışında model olduğu söylenen bir kadınla el ele görüntülenmiş.

Şimdiden fan siteleri çıldırmış durumda, kimliği henüz belli olmayan bu kadın hayranların karşısına çıkmasın bence:)

3 yorum:

  1. Şu ünlülere cidden üzülüyorum. Akıllı fanları olanlar yırtıyor ama böyle fanlara sahip olanların hayatları cidden zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumberbatch hayranların en fazla taciz ettiği ünlülerden. Baya kötü durumlarla karşılaşmış. En çok fana sahip olmak değil en aklı başında fanlara sahip olmak en iyisi sanırım :)

      Sil
    2. Teknoloji hayatımızda çokca yer edindiğinden beri malesef öyle. Düşünüyorum Leo gayet iyi bir zamanda ünlü olmuş. Bu kadar bağımlı değildi insanlar. Umarım bundan sonraki ünlülere aklı başında fanlar gelir :)

      Sil