23 Temmuz 2013 Salı

Acil Yeni Batman Aranıyor!




Hollywood'un yeni bir sorunsalı var son günlerde. Bildiğini üzere Christopher Nolan'ın Batman serisi bitti. Christian Bale de Bruce Wayne olarak benden bu kadar dedi. Gelmiş geçmiş en süper Batmanimizi kaybetmiş olduk.

Ama Warner Bros boş durur mu hiç, hemen kapmış Batman'i. Man of Steel'de Superman'i beyaz perdeye yansıttıktan sonra Man of Steel 2 senaryosuna Batman'i de dahil etmişler. Batman ve Superman'in işbirliği nasıl olacak bakalım. Filmin başarısını etkileyecek en önemli faktörlerin başında bence Batman'i kimin canlandıracağı geliyor. Şimdiden her yerde bu konu tartışılmaya başladı.

Screenhost sitesi 5 adayını açıklamış.


1- Josh Holloway
Lost dizinin Sawyer'ı, Magnum'un eski reklam güzelini 1.sıraya koymuşlar. Pek canlandıramadım kafamda onu Batman olarak. Daha zert bir mizacı olmalı Batman'in bence.



2)Matt Bomer
Açıkçası bu zamana kadar Matt Bomer'ın dahil olduğu bir proje izlemedim. Oyunculuğu nasıldır bilemiyorum. Yine de role göre biraz fazla mı sevimli?

3) Anson Mount
Amerikalı aktör de adaylar arasında ama benden geçer not alamadı.


4) Luke Evans
Son zamanların öne çıkan aktörlerinden kendisi. Batman olur mu bilmem.

5) Richard Armitage
Hobbit'in Thorin'i, Warner Bros'un gözdesi. Warner Bros'un kendisini bir projede daha istediğini okumuştum ama bu Man of Steel 2 olur mu kestirmek zor.





Bunun dışında fanlar kimleri istiyor bir bakalım:

Micheal Fassbender



Karl Urban

Jon Hamm


Jim Cavizel


Eric Bana


Bence Bruce Wayne'in taşıması gereken bir takım özellikler var. Öncelikle karakteristik bir yüz ve sivri hatlar olmalı. Yapılı bir vücut ve uzun boy da olmazsa olmazlardan. Saçlar koyu renk olacak bu da şart. Ve maskülen bir çene yapısı gerekli. Ama tam olarak bir aday yok kafamda. Christian Bale kadar kim iyi canlandırabilir bilemiyorum.

Sizce kim olsun?

4 yorum:

  1. Filmi kim yönetecek aslında o konuda önemli. Ama en önemlisi batman kim olacak. Christian Bale bırakta iyi yaptı bana göre bu kadar süper kahramancılık yeterli dedi fakat bu seferde izleyici olarak biz zorda kaldık. Adayları ister istemez Christian Bale ile kıyaslıyoruz ve ya çok sevimli kalıyorya ya da Bale kadar karizmatik durmuyorlar. Şuanki tercihim Eric Bana'dan yana. Sanırım Christian Bale'i andırdığı için olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Christian Bale Nolan olmadan Batman olarak kalmak istemedi. Nolan'ın Batman tasviri mükemmeldi. Şimdi nasıl oalcak belli değil. Böyle bir riske girmek istememiştir haklı olarak. Ayrıca o Batman Superman olmadan rekor üstüne rekor kırmış bir seriydi. Bu yeni filmde büyük ihtimalle superman ön planda olacak. Henry Cavill ile yakın karizma da bir aktör lazım. ama kim olur hiç kestiremiyorum :)

      Sil
  2. Jon Hamm bence ya da Richard Armitage.

    Matt Bomer fizik olarak hiç uymaz.

    YanıtlaSil