11 Nisan 2013 Perşembe

Yılın "U Dönüşü"

Bundan 2-3 ay önce pek sevdiğimiz Bradley Cooper Jennifer Lawrence ile haklarında çıkan aşk dedikodularına karşı yapmayın etmeyin, Jennifer benim kızım(!) olacak yaşta. Onunla nasıl bir ilişki yaşayabilirim, böyle bir şey mümkün değil, demiş idi. Jennifer Lawrence 22, Bradley Cooper ise 38 yaşında. Biz de demiştik ki aa bu Bradley Cooper ne kadar da cool, yaşıtlarıyla takılıyor ve her erkek gibi illa genç olsun benim olsun mantığıyla hareket etmiyor.


Gel gör ki işin aslı astarı öyle değilmiş. Bradley Cooper benim prensiplerim var, küçük yaştaki kızlarla ilişki yaşamam derken baya bir bol keseden sallıyor imiş. Neden mi böyle diyorum. Çünkü Bradley Cooper kendisinden 18 yaş küçük Suki Waterhouse ile Paris'te el ele dudak dudağa görüntülendi de ondan.


Mesele yaş değil Jennifer imiş meğerse. Zira 18 yaş pek de problem gözükmüyor Bradley Cooper için.



Bu fotoğrafların fazlasıyla sahte durduğunu ve sebebinin yeni bir reklam çalışması olduğunu düşünenler de var( Kristen Stewart Robert Pattinson ilişkisinde olduğu gibi). Oscar adayı Bradley Cooper neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunu anlayamıyorum eğer doğruysa. Ama şu da bir gerçek ki Hollywood'da bu tarz fake/sahte ilişkiler bolca mevcut.




3 yorum:

  1. Cidden bir "U" dönüşü olmuş. İlişkileri gerçek mi sahte mi bilinmez. Belki Bradley bir yıldır gelen ilgiden dolayı kendisini şımartmak istemiş ve bunuda genç sevgili edinerek yapıyordur. Ya da dediğiniz gibi "Ama şu da bir gerçek ki Hollywood'da bu tarz fake/sahte ilişkiler bolca mevcut"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir tabi. Ama şaşırdım. Büyük büyük konuşup lafını aynen yiyenlerden hoşlanmıyorum.

      Sil
    2. Evet aynı şey benim içinde geçerli. Ya atıp tutmayacaksın ya da söylediğin sözlerin arkasında duracaksın. Ama malesef ünlülerde bunu uygulayan az

      Sil