24 Nisan 2013 Çarşamba

The Bling Ring

The Bling Ring gerçek bir hikayeden esinlenilerek senaryosu Soffia Coppola tarafından yazılmış bir film. Filmin konusu şöyle, yaşları 18'den küçük 7 tane ergen tam anlamıyla ünlülerle kafayı bozmuştur. Ve Orlando Bloom, Paris Hilton, Rachel Bilson, Megan Fox, Lindsay Lohan gibi ünlülerin evine girerek toplamda 3 milyon doları aşan hırsızlık yaparlar.( Evet bu olay gerçekten yaşanmış.)  Sanıyorum filmde 5 kişilik bir çete olacaklar ve Paris Hilton'un evini soyacaklar. 



Ve başrolde Emma Watson var. Emma Watson bana kalırsa Harry Potter serisi ile üzerine yapışan imajdan  bu film ile birlikte kesinlikle kurtulacak.


Emma Watson bu filmde Amerikan aksanıyla konuşacak.

"Gençlik nereye gidiyor?" temalı bir film olacak anladığım kadarıyla. Ün, para ve eğlence tutkusu bu kadar genç insanları nasıl ele geçirmiş onu göreceğiz. Acı olan kısmı ise gerçek olması.

Ve filmin trailerı.


Ne dersiniz The Bling Ring'deki Nicki karakteri Hermione'nin sonunu getirecek mi?

2 yorum:

  1. Bana kalırsa Emma Watson, My Week with Marilyn ve The Perks of Being a Wallflower filmlerindeki performansı ile yeteneği olduğunu gösterdi. The Bling Ring filmi ilede tamamen bir serilik oyuncu olmadığını gösterecek fakat 10 yıl bir seride kalınca ister istemez Hermione olmaktan çıkması daha uzun sürecek. Bir dönem Harry Potter ile büyüdüğü için insanlar yetenekli olduğunu kabul edecek ama ister istemez halen daha Hermione denilecektir. Sanırım zaten önemli olan yeteneğinin kabul görmesi ki bunu başardı gibi bişe. Daha vizyona girecek iki filmi daha var :)

    Kariyerini gayet güzel götürdüğü içinde tebrik edilmedi lazım. Şöhret budalası olmadı. Hem okul hem kariyere devam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkasında aklı başında bir anne baba olduğu çok belli. Böyle yetenekli ve akıllı oyuncular görmek hoşuma gidiyor. Rezalet özel hayatı ve skandalları olan tiplerin filmleri artık rağbet görmese de daha kaliteli filmler izleyebilsek keşke.

      Umarım hep böyle gider Emma'nın kariyeri.

      Sil