13 Nisan 2013 Cumartesi

Coachella Müzik Festivali

Coachella 2000 yılından itibaren her yıl Los Angeles'ta gerçekleştirilen bir müzik festivali. Nedir bu festivali bu kadar ünlü yapan derseniz şöyle açıklayayım. Bizim şu grup Türkiye'ye gelse de konserine gitsek dediğimiz onlarca grubun aynı festivalde sahne alıyor oluşu ve bulunduğu yer itibariyle ( yani Los Angeles) ünlülerin akın akın ön safları doldurmaları. Dolayısıyla hem müzik açısından bir güzellik hem de magazinsel olarak büyük bir olay.

Festival toplam 3 gün sürüyor. Ve şimdiden pek çok fotoğraf geldi bile. Bakalım kimler katılmış.


Vampirlerin en süperi Alexander Skarsgard

Vampirlerin bir diğeri Robert Pattinson ve Katy Perry

Katy Perry


Yeni filminin çekimlerinde iğne ipliğe dönen Jared Leto kilo almış haliyle konserdeki yerini almış. Bahsettiğim halini hatırlamak için tık tık.




Supermodel Alessandra Ambrosio ve nişanlısı




Kate Bosworth ve sevgilisi.

Kellan Lutz ve kasları

Festivalin bizlere yaptığı bir güzellik var. Şu adresten konserleri canlı olarak izleyebiliyoruz. Kaçırmayın derim ben.

4 yorum:

  1. Vakit bulduğum an canlı yayın ile takip ediyorum.

    Bu festival sayesinde de sadece sanat için buradayım çekmeyin yeaalgi istemiyorum diyen ünlüler bir nevi istemem yan cebime at modunda takılıyorlar. İyiymiş böyle. Magazincilerin cirit attığı yere gel sonra çekmeyin sizin yüzünüzden hayatımı yaşıyamıyorum de. Ünlü olmasaydın o zaman demek istiyorum o kişilere. Cahiller mi? Girmeden önce baksalarmış ünlüler nasıl yaşıyor ondan sonra kararlarını verselermiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendini göstermeye gelenler nasıl da belli oluyorlar değil mi :) Danışıklı dövüş resmen. Bir de gazeteciler çekince suratlar asılmıyor mu haberleri yokmuş gibi. Komik şeyler bunlar.

      Bunlar istedikleri takdirde rahatça hayatlarını yaşayabilirler. para bol, istedikleri an istediklere yere giderler. Orada en fazla bir kaç hayran fotoğraf çektirmek ister o kadar. Ama gündemde kalma arzusu ile Hollywood'un en ünlü festivali tercih ediliyor nedense :)

      Sil
    2. O kadar belliki hallerinden. Ama işte fanları bir türlü anlamıyor paplara saydırıp duruyor. Biraz düşünseler başka ünlülerde var istediklerinde gezip tozup çekilmiyorlar. Onlar nasıl hayatlarını yaşıyorsa sadece istedikleri zaman görüntüleniyosa başkalarıda aynı şekilde yapabilir. Fakat nerde. Bulmuşlar saf fanları kullanıp duruyorlar :D

      Sil
    3. Fanların da biraz gözlerini açıp gerçekleri görmesi lazım. bu kadar gözükara bir biçimde inanmak nasıl bir mantıktır, ben onu daha çözemedim.

      Sil