11 Aralık 2013 Çarşamba

Şaka Değil! Chanel'in Yeni Yüzü Kristen Stewart !

Chanel benim bildiğim kadarıyla hem özel hayatında hem de iş hayatında görünümüne özen gösteren, klas görünüşü olan kadınlarla çalışan bir markaydı. Gisele Bundchen, Nicole Kidman, Keira Knightley, Kate Moss, Vanessa Paradis vs. gibi kadınlar rol aldı bu zamana kadar reklamlarda.

Ne zaman bu fikrini değiştirip bildiğin junkie modunda gezen Kristen Stewart;'ı yeni yüzü yapmaya karar verdi anlamadım. Kristen Stewart bu ünvanı hak ediyor mu gerçekten? 


Olan olmuş. Tek dileğim bari sadece reklamlarda oynasın. Mümkünse sinemadan uzak dursun.

Chanel seçim yaparken bu hallerine mi baktı acaba. Şahanesin Kristen!



Şimdi bana diyecekler ki "sen neden en kötü hallerini koyuyorsun, kırmızı halıda gayet güzel görünüyor". Buna da bir cevabım var elbet. O kırmızı halılar ve galalara büyük ihtimalle en az 15 kişiden oluşan bir ekiple, hiç kendi fikri alınmadan hazırlanıyor. Kimi öyle hazırlasanız moda ikonu olur. Ama bence ikonluk günlük giyimde ortaya çıkıyor. Kristen Stewart'ın günlük giyimi ile Chanel ne alaka? Böyle büyük markalar buna çok dikkat ederlerdi, markalarının zarar görmemesi için. O yüzden baya şaşırdım.

22 yorum:

  1. Karl bunamış :D

    YanıtlaSil
  2. kız güzel maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sırf güzel olması chanel yüzü olmak için yeterli değil bence.

      Sil
  3. kırmızı halıda da gördük bakınız oscar ödül töreni :D daha öncede kristen stewart dövmesi hakkındaki yazınızda aktardım yine aktarıyorum. kristen ciddi ciddi işsiz dolanırken birden dövmenin ardından işlernin patlaması kuşkalandırıyor beni.

    dediğiniz gibi ünlü markalar iş ve özel hayata dikkat eder. kristen stewartın malum özel hayatını biliyoruz. evli bir aileyi yıkıp geçti. o zamanlar bir markanın yüzüyken eline yüzüne bulaştırtı oturdu yerine. hep diyorum yine diyorum yaşasın illuminati!! sen nelere kadirsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. illuminati mevzusu ilginç. yabancı basında neler deniyor bir araştıracağım.

      Sil
    2. Aslında bu konuyla ilgili bir yazı yazmasınızı isterim. gerçekten ilginç ve dikkat çekici bir konu

      Sil
  4. ben herşeyi geçtim chanel'in daha kadınsı birisini seçmesi gerektiğini düşünüyorum. kristen stewart'ta ne vucud nede duruşta kadınsılık var. vucud ciddi ciddi ergenlikten çıkmamış gibi. duruş ve yürüyüşü erkeksi. giyinimi ayrı bir konu zaten. bazen erkeksi bazen bildiğin yıllarca yıkanmamış eşyaları giyecek kadar pasaklı. sadece kıvartarak yürüyor o kadar. onun haricinde duruşu ve önden bakınca yürüyüşü erkeksi. bakışları baygın, seksi olmaya çalışıp sürekli ağzı açık ayran budalası gibi şapşal duruşu var. hey gidim he. chanel'in düştüğü durumlara gel. neyse bakalım en azından profosyonel kişilerle kadınsı ve seksi görünüme kavuşturabilirler sadece resimler çekerle veya ergenlikten kalma çocuksu bir tanıtım videosu çekerler. mehh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. chanel yeter ki ses getirsin diyecek kadar düşmüş olmamalı. ama görünüş de bunu tercih ettiğini gösteriyor.
      kristn stewart'ın bu alanda gerçekten başarılı olduğuna dair tek bir filmi bile yok ki.

      Sil
  5. Robert pattinson dior'a ne kadar yakışıyorsa,kristen stewart chanele o kadar yakışmıyor :D Doǧru bir seçim olmamış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jude Law'lı reklamlar kadar iyi olmasa da Robert Pattinson sırıtmamış. Bunda yaşından büyük durmasının ve tarif edemediğim ayrı bir havasının olmasından kaynaklı. Günlük hayatında saçma resimler geliyor olsa bile arada karizmatik çıktığı resimlerinede rastlamadım değil. En azından diğer rol arkadaşı gibi yapmacık ve ne yapacağını bilememe durumu yok. Ya da ben bunlardan hoşlanmıyorum siz kimsiniz ki havalarında değil. Kristen Stewart'tan hoşlanmadığım kadar Robert Pattinson'ında da hoşlanmıyorum. Ama yiğidi öldür hakkını ver demişler. Adam en azından karşısında işini yapanları küçük görmüyor.

      Bunun haricinde chanel'in kendi seçimi, kendi saçmalığı. Bir Keira Knightley'li karizması kalmadı gözümde.

      Sil
    2. Robert Pattinson piyasaya çıktığından beri onu bu tür reklamlarda hayal ederdim. Ama Kristen Stewart asla öyle bir kadın değil benim için. Evet çok özenecekler ve o'nu stil ikonu gibi gösterecekler ve güzel bir reklam filmi olacak. Buna kuşkum yok. Ama yine sokakta pasaklı Kristen göreye devam edeceğiz.

      Sil
  6. Ben şahsi olarak pek takip etmem roberti.Sadece dışardan bir gözlemci olarak jude law'dan daha çok yakıştırıyorum onu diora.Gördüǧüm bazı haberlerde uzun süreli bir anlaşma yaptıǧını okumuştum dior'la.Ne yalan söyleyim bu adamın içinde olduğu dior karelerini daha fazla görmek isterim :p Dior'un jennifer lawrence seçimide muhteşem bence. Chanel ise vasat bir seçim yapmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Robert'ı yakıştırdım ve tanıtımları izlemek güzeldi. Gerçi şu parfüm mağazalarında yer alan posterdeki bakışını hiç sevemedim.

      Sil
    2. Evet afiş olarak daha farklı bir resim olabilirdi.Bakalım 2014'de nasıl olacak.Ben artık bir Dior Robert takipçisiyim :D

      Sil
  7. farkında mısınız bilmiyorum ama karl her zaman rocker stilliyle ünlü modellerle çalışmıştır ki Freja Beha Erichsen'da buna çok iyi örnektir 3 yıl boyunca Chanel'in her türlü defilesinde çıkmış,kampanyalarında oynamıştır.bu koleksiyonun özüde genç amerikadır o yüzden daha duru daha güzelliğini farketmeyen biri gerekliydi ki Kristen bunun için biçilmiş kaftan,ayrıca moda kurbanı olmaktansa hatun grunge ve umursamaz rock stiliyle takılıyor bence o street style görüntülerinde de gayet güzel en azından tarzı var olmadığı gibi biri değil ki chanel'de her zaman moda geçer stil kalır demiştir ki bu bile kristen'ın bu reklam kampanyasına uygunluğunu gösterir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kristen'in bir stili olduğunu düşünmüyorum. o kırmızı halı görüntüleri özenle yaratılmış stil ekibi tarafından. onlar olmayınca Kristen tişört ve pantolondan ibaret ve tabi bir de yıkanmamış saçlar. ki bu bir stil olamaz.

      Freja Beha Erichsen gerçekten stili olan bir kadın. ama kristen stewart öyle değil
      Freja Beha'nın sokak stili: http://www.google.com.tr/imgres?espv=210&es_sm=93&biw=1280&bih=698&tbm=isch&tbnid=62uwigNFKrFzFM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.teenvogue.com%2Fblog%2Fteen-vogue-daily%2F2009%2F03%2Fstreet-chic-freja-beha-erichsen-1.html&docid=czceaUfcPmEV4M&imgurl=http%3A%2F%2Fwww.teenvogue.com%2Fstyle%2Fblogs%2Ffashionweek%2FFreja%252520Beha%252520Erichsen%2525201-thumb-500x749.jpg&w=499&h=749&ei=hh7RUvmZO82RhQf5j4CADA&zoom=1&ved=0CHYQhBwwDg&iact=rc&dur=499&page=1&start=0&ndsp=19

      Bu da Kristen Stewart'ın ki: http://www.google.com.tr/imgres?espv=210&es_sm=93&biw=1280&bih=698&tbm=isch&tbnid=5Vb63LV2wdFqLM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DpXzH6n2E5GA&docid=NOFvozpFh2rnbM&imgurl=http%3A%2F%2Fi1.ytimg.com%2Fvi%2FpXzH6n2E5GA%2Fhqdefault.jpg&w=480&h=360&ei=6h7RUohdkK2FB7XVgLgL&zoom=1&ved=0CN8CEIQcMFk&iact=rc&dur=827&page=4&start=87&ndsp=30

      Sil
  8. Nobody Knows Me'ye sonuna kadar katılıyorum.

    YanıtlaSil
  9. Herkesin kendi düşüncesi tabi ama ben bu kızın bir yeteneǧe sahip olduǧunu düşünmüyorum.Chanel hayatının hatasını yapmış.Allah aşkına yağ lekeli,yırtık t-shirt pantalonlarla geziyor çoğu zaman.Hangi özgün stilden bahsediyorsunuz???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chanel ses getirmek istiyor anlaşılan ve bunun hangi yolla olacağı umrunda değil.

      Sil
  10. Yağlı saçlarla dolaşmak ne zamandır tarz olarak adlandırlıyor ki. garip.

    Benzer kıyafetlerle aynı yaşta olan iki ünlü arasındaki fark bu resimde açıkca belirlenmiş. https://31.media.tumblr.com/f0359d167140c08f32caaf250a9dcbcf/tumblr_inline_my9hb0d7dn1rhk756.jpg

    birisi cool olacağım diye kendisini kasmışta kasmış öyle poz vermiş. diğeri çokta tın diyerek gayet gülümser şekilde poz vermiş. aslında iki resim arasında yorum bile yapmama gerek yok. paylaşmam yeterli ama anlayana tabii.

    YanıtlaSil