7 Aralık 2013 Cumartesi

Kristen Stewart'ın Yeni Dövmesi

 Ünlüyseniz ve dövmeniz yoksa bu gerçekten garip bir durum olarak algılanıyor olsa gerek Hollywood diyarında. Üstelik son zamanlardaki moda da dünyanın en çirkin dövmelerini yaptırmak...

Kristen Stewart boş durur mu o da koluna çok çok çirkin bir dövme yaptırmış. Haber kasımda çıkmış ama ben yeni görüyorum. 1-2 aylık bir dövme yani.


Dün gece katıldığı bir davete de dövmesini göstermek için deri ceketinin kollarını yukarı çekiştirerek katıldı.


Bir manası olsa gerek yoksa bu kadar çirkin bir dövme yapılamaz gerçekten :) güneşin içinde bir ampul görüyorum ama tamamen başka bir şey de olabilir.



Siz nasıl buldunuz ?

Edit: Dövme Guernica tablosundan bir kesitmiş. Adsız bit okuyucu uyardı. Teşekkürler :)

18 yorum:

  1. guernica tablosunun küçük bir bölümünü kullanmışlar.
    ve gerçekten kötü görünüyor dövme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle mi bilmiyordum teşekkürler bilgi içn.

      dövme olarak çok kötü kesinlkle.

      Sil
  2. Bu kızı bi türlü sevemiyor,samimi bulamıyorum :(
    Dövme ise bence berbat..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dövme de ilgi çekme çabalarından biri olsa gerek.

      Sil
    2. Lan geri zekalı kim sana sordu sevion mu DİE senden samimi AMK sokuk

      Sil
  3. kalın kaş hiç yakışmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç dikkat etmemiştim siz söyleyene kadar.

      Sil
  4. Dövmeyi yaz aylarında gördüğümde ilk tepkim illuminati üyesi mi olmuş? hayırlı olsun yakında iş buldu haberleri gelir hakkında demiştim. sonra benim gibi düşünen birileri görmüştüm ve bunu haberlerin altına yazanlara fanlar tepki vermiştim. aradan bir ay falan geçti kristen stewart hakkında film haberleri gelmeye başladı. uzun zamandır boş duran birisinin bir anda 2-3 film ile anlaşmasını görünce haklıyım falan demiştim. şimdi aslında dövme şu falan deniliyor ama ben halen daha direk evet üyeyim denilmesindense kalıcı/geçici dövmelere değişik simgeler vererek üyeliklerini gösterdiklerini düşünüyorum. çünkü dövmeye bakılınca ilk önce göz simgesi sanılıyor sonra ampule mi benziyor falan deniliyor. neyse hayırlı olsun kendisi açısından ama dövme ne olursa olsun gerçekten itici duruyor.

    Ben farklıyım ben şöyleyim ben hollywood ünlüleri gibi değilim derken seni büyük üne kavuşturan film sona ermeye başlarken birden o beğenmediğin ünlüler gibi davranmaya başlamakta kişiliği gösteriyor herhalde. büyük konuşmamakta lazım tabii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilginç bir yaklaşım siz söyledikten sonra araştırdım ve çok yerde yazıyor üye olduğu. çok ilginç olan gözümüze sokulmaya çalışılan başka isimlerin de üye olduğunun iddia edilmesi. bu konu gerçekten çok derin.

      Sil
    2. Normalde bu illuminati olayına ilk çıktığında inanmamıştım. millet uyduracak şeyler bulmuş yine demiştim. ardından hiç bir iş yapmadan ünlü olanlar, işlerinin patladığı kişileri gördükçe acaba dedim ve peşinden de inanmaya başladım. ehh sonunda da kristen stewart'ı gördük üyeler arasında. baktı yapım şirketi ellerinde malzeme yok. ünde yetmiyor bari üye olalımda öyle işlerine devam etsin demişler olabilir. üye olduktan sonra işlerinin açıldığını gördük. acabalık bir durum bile kalmamış.

      Sil
    3. gerçekten illüminati gibi duruyor aydınlananlar anlamında sonuçta güneş göz üye olduğuna inanasım gelmemişti öyle mi gerçekten

      Sil
  5. İşte budur dövme sitesi olarak muhteşem resimler paylaşmışsınız. Buda benim dövme modelleri sitem olarak 2014 yılının en yeni dövme resimleri ile muhteşem paylaşımlar http://dovmemodelresimleri.blogspot.com burada sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  6. Kristenın bu dövmesi gayet güzel ve illuminati simgesi de değil pablo picasso nun guernica adlı eserinden alıntı

    YanıtlaSil
  7. bu haberi duyunca guernica tablosuna baktım bence dövmede ampulun aydınlatması gözüküyo çünkü tabloda sanki kavga varmış gibi karışık şeyler var

    YanıtlaSil
  8. illuminati değil ayrıca dövme gayet anlamlı pablo picassonun guernica adlı eserinden alıntı yapılmış ayrıca pabl picasso benim çok sevdiğim bi ressamdır

    YanıtlaSil
  9. tabloda içinde ampul olan göz savaşa ve vahşete tanık olanı simgeliyor. biraz araştırın lütfen illu millu işleri değil bunlar.

    YanıtlaSil
  10. Dövme bir tek bana mı çirkin gelmedi yahu ? Kristen'ı sevdiğimden midir bilmem ama sevmesem de begenirdim o dövmeyi.Yaptırmayı dusunuyorum tam istedigim gibi.Kızın kendine özgü tarzı var kimi takar.

    YanıtlaSil
  11. Kris illuminati değil sadece İspanya yı çok seviyor ve ispanyada ki savaşın bir simgesi haline gelen parlayan lambayı koluna dövme olarak yaptırmıştır. Ve ayrıca bence yaptırdığı dövme muhteşem görünüyor ben de ileride geçici dövme olarak yapmayı düşünüyorum ve stew illuiminati olsa bile bnlen onun en büyük haranlarından biri olarak kalacam insanların din seçimleri ne beni ne de sizi uzaktan yakından alakadar etmez .

    YanıtlaSil