1 Kasım 2013 Cuma

Kristen Stewart'ın Arkasındaki Kim?

İddiaya göre herkes Halloween için hazırlanırken, kıyafet partilerini falan sallamayıp tekrar bir araya gelen bir çift vardı. Evet Robert Pattinson ve Kristen Stewart.

İkilinin 31 Ekim sabahı Robert Pattinson arkada cipinde Kristen Stewart önde kamyonetinde Robert Pattinson'ın Los Angeles'daki evinden ayrılırken görüntülendiler. Fotoğrafları Kristen Stewart ile Robert Pattinson'u aldattığı Rupert Sanders'ın fotoğraflarını çeken ekip çekti. İkili fotoğraflarının çekildiğini anlayınca ayrı yönlere gitmişler iddiaya göre.


Ne dersiniz Robert Pattinson aklını peynir ekmekle yemiş olabilir mi? Bu çiftin tekrar bir araya gelmiş olması tek bir şeye zarar verir o da Robert Pattinson'un kariyerine. Ucuz bir ilişki, sakız gibi uzayan ve mide bulandıran cinsten.

7 yorum:

  1. Açıkacası ben twilight fanıyım. ve dediğiniz gibi bu ikisini sevsemde artık sıktılar. dahası yapımcı şirket sıkmaya başladı. önceleri bunlar için reklam deyenlere inanmaz kızardım fakat bu yaz olanlardan dahası geçen yazdan beri olanlardan dolayı hak vermeye başladım. bir skandal ve ardından ayrılık. peşine film vizyona girecek tanıtımları başlayınca barışma. film bitti hadi soluk alsınlar ayrı takılsınlar deyip yine ayrılık. aradan geçmiş 6 ay ve şimdi artık suyunun suyundan nasıl yararlanırız tarzında çıkacak olan özel dvd ve yine barışma haberleri.

    Artık bu olaylardan dolayı barıştıklarını dahası bir ilişkilerinin olduğunu düşünmüyorum. tamamen çıkarlara dayanan bir anlaşma. ne kadar dvd satışı o kadar para. vee tabii saplantılı fanlar için bu gelen resimler bir yıl yeter. bir yıl boyunca ayrı ayrı kişilerle görüntülenseler bile sorun olmaz. ehh bunlar bilinincede her şekilde oynayabiliyorlar.

    keşke twilight serisini hp serisi gibi adam gibi bir yapım şirketi çekseydi de bu kadar magazinsel, kullanılan bir film olmayıp tadında bitseydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DVD sebebiyle olduğunu söyleyen çok. Ama bu olay bir tek Kristen Stewart'a yarıyor. Zira bu tarz haberler olmasa Kristen Stewart neredeyse piyasadan silinecek. İkiliyi hatırlatarak bir nevi filmi de hatırlatmış olacaklar. Ve buna kaıp DVD satın alan olacaktır. Bu kadar saf olmasalar keşke.
      Twilight'ın ilk olarak kitabın okumuştum. Sevmiştim. Ama şu an midemi bulandırıyor.

      Sil
    2. Aynen bende ilk kitabını sevmiştim. O yüzden diyorumya keşke yapım şirketi filme ve oyunculara para gözüyle bakmayıp sadece sevildiği için çekseydi. neyse bunlarda böyle gereksiz ünlüler kervanında malesef.

      Sil
  2. Yok artik ama ya.

    YanıtlaSil
  3. Robert çok yetenekli bir oyuncu bence.Ama bu kızla birlikte olduğu sürece harcanacak.Çoğu yönetmen ve oyuncular robert hakkında iyi yorumlar yapıyorlar.Bu görüntüler birlikte olduklarını kanıtlar nitelikte değil.Umarım tamamıyla farlı bir nedenden dolayı görüşmüşlerdir.Ve yine umarıı bir daha görüntülenmezler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzun zamandır sansasyonel haberlerle gündeme gelmiyor diye seviniyordum ama nafile.

      ne amaçla olursa olsun görüntülenmeleri Robert'in kariyeri için hiç hayırlı değil.

      Sil
    2. Evet haklısın.

      Sil