15 Kasım 2013 Cuma

Keçi Sakallı Robert Pattinson

Robert Pattinson 14 Kasım Gecesi Go Go Gala'ya katıldı. Ve ilk kez keçi sakalıyla görüntü verdi.
Keçi sakalından ziyade daha çok ilgimi çeken çok mutlu gözükmesi oldu. Kameraların olduğu bir ortamda sürekli sırıtmış.





Ben keçi sakalı demode buluyorum ve pek sevmiyorum. Robert Pattinson için de aynı şeyi düşünüyorum. Kirli sakalı daha çok yakıştırıyorum ona. Umarım en kısa zamanda bu hevesten vazgeçer :)

6 yorum:

  1. Aynen ya tam tras olsun ya da kirli sakal cok kotu duruyor bence de

    YanıtlaSil
  2. Keçi sakalları yüzünü fazla uzun göstermiş. Zaten yaşından büyük duran birisiydi iyice büyük göstermiş kendisini. Umarım yakın zamanda kirli sakallarına dönüş yapar.

    Robert'ın katıldığı galada kız çocuklarının okutulması yararına düzenlenen bir açık arttırmaymış. Adam olacak bu çocuk. Açık arttırmaya destek verip geri dönüşüm malzemelerinden yapılmış bir müzik aleti satın almış. Hep diyorum Robert gibi fazlasıyla ünlü olanların bu tip yardım gecelerine veya etkinliklerine bir şekilde katılarak insanların dikkatlerini oraya çekmeleri lazım. Hakkını yiyemem Robert'ın daha öncede bir çok yardım için destek olduğunu okumuştum. Ününü kullanıyor. Diğer genç kuşak oyunculardan da bekliyorum bu tip faaliyetleri. Ünleri bir işe yarasın azcık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hep böyle güzel şeylerle gündeme gelse ama nerdee :) iki haftaya kadar yine saçma sapan bir haber bekliyorum. yoksa rahat edemez robertcık :)

      Sil
  3. 15 kasımda spor salonuna giderken yeni görüntüleri geldi.Bakmanızı öneririm :) Bence muhteşem görünüyor.Ayrıca paparazzilerin çekmesine rağmen yine sırıtıyor :D Neden bu kadar mutlu merak ettim :D Bu arada keçi sakalıyla ilgili nacizane fikrim söyleyeyim.Bence kalıcı bir imaj değil.O an öyle esmiş sakalını keçi sakalı yapmıştır bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet onları gördüm :) ne kadar da mutlu görünüyor. dediğiniz gibi çok muhteşem fotoğraflar.
      mutluluğunun sebebini ben de merak ediyorum.

      sakal olayı belki bir proje gereğidir hiç bilemiyorum. ama lütfen kalıcı olmasın :)

      Sil