17 Kasım 2013 Pazar

İngiltere'nin En Seksi Ülke Olmasının 13 Nedeni

People Magazine dergisine göre 2013 İngiltere'nin en seksi yılı. Çünkü 13 tane süper aktör var ve tüm sene onlar konuşuldular. Bana kalırsa liste daha da genişleyebilirdi. Ama 13 ile sınırlamışlar. Bakalım kimmiş onlar. Çoğunu tahmin ediyorsunuz bence.



1) HENRY CAVILL
Superman ilk sıradaki yerini almış. Bu sene çok konuşuldu Henry Cavill. En seksi İngiliz olarak da ilk sırada yerini aldı. Ne dersiniz People dergisinin yaşayan en seksi erkek ünvanını da kapar mı?



2)IDRIS ELBA
People dergisi ikinci sıraya Pacific Rim ile adından söz ettiren Idris Elba'yı koymuş.


3) KIT HARINGTON
Game of Thrones'un Jon Snow'u. 86'lı oyuncu adından söz ettirecek bir filmle beyazperdede de boy gösterecek. Pompeii filmin adı.


4) TOM HARDY
Çok büyük bir fan kitlesi var. Ama Batman'dan sonra henüz büyük bir yapımda göremedik onu.


5)SAM CLAFLIN
Ne yalan söyleyeyim adını ilk defa duydum. Catching Fire'da Finnick Odair'ı canlandıracak imiş.


6)ANDREW GARFIELD
Ne yaparsam yapayım sevemediğim, itici bulduğum bir isim. Bana kalırsa seksiler listesinde olmaması gerek ama bana kalmıyor tabi :)


7) CHARLIE HUNNAM
Seçilen ilk Christen Grey, sonrasında bana uymaz deyip sözleşmesini iptal eden ve belki de bu yüzden çok fazla konuşlan bir isim.


8) EDDIE REDMAYNE
Fan kitlesi baya geniş. Hiç seksi bulmadığım isimlerden biri.


9) NICHOLAS HOULT
Jennifer Lawrence'ın eski sevgilisi. Söylenene göre yeniden birlikte olmaya başlamışlar. Gerçekten güzel bir adam. Ya da şöyle söyleyeyim; büyüdükçe güzelleşiyor.


10)ANDY MURRAY
Tenis oyuncusu kendisi. Neresi seksi ben çözemedim yine.


11)TOM HIDDLESTON
Onu sevmeyen yoktur sanırım.


12)ORLANDO BLOOM
Bir süredir hiçbir listede kendine yer bulamıyordu. Ama tekrar gündeme gelmeyen başladı. Nam-ı değer Legolas.


13)BENEDICT CUMBERBATCH
Ünü aldı başını gidiyor. Fan kitlesi inanılmaz geniş. Ses tonu harika :)



Evet fark edeceğiniz  üzere listede Robert Pattinson yok. O saçma sapan tenisçi yerine olmalıydı kesinlikle. Ya da People dergisi skandallarla konuşulanları değil de işleriyle konuşulanları almıştır belki listeye :)

10 yorum:

  1. Garip bir liste olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkasında kesinlikle bir pr çalışması vardır bence.

      Sil
  2. Rezalet olmuş bence.Bu listedekilerin çoğu seksi değil.İş konusunda ise charlie hangi işle konuşulmuş?Sadece fifty hakkında,andrewin bu sene yeni filmi çıkmadı.Robert ise diorla adından söz ettirdi.2012'yi kıyaslarsak 3 tane filmi vizyona girdi ve biri david cronenberg filmiydi.şimdiden 7 tane filmi sırada bekliyor.Ve çeşitli hayır kurumlarında yer alıyor.Kesinlikle haksızlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki de 2014 için konuşulması istenen isimlerin bir pazarlamasıdır bu. çok masum bir liste olduğunu sanmıyorum.

      Sil
  3. Ayrıca kristen stewart o kadar kepazelikle en arzu edilen 7.kadın seçiliyorsa eğer,robert da olmalıydı bu listede.Bu listedekilerine neresi seksi?? Ve bazılarını çıkmak şartıyla çoğu başarılı deǧil.Sam claflin geçen ay verdiği röportajda robert benden daha iyi bir oyuncu demişti.Dün robert hayranları people'nin twitter hesabına twitler yaǧdırıyorlardı ve bence haklılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jamie dornan bile çoğundan fazla konuşuldu ama adı bile geçmedi. o yüzden hangi kafayla hazırlanmış bilemiyorum. bazı yapım şirketlerinin para bastırıp oyuncularını böyle listelere sokturduklarını biliyoruz maalesef.

      Sil
  4. Sam Claflin Karayip Korsanlari: Gizemli Denizlerde bir rahibi canladırmıştı ama onu daha fazla ön plana çıkartacak film Aclik Oyunlari: Atesi Yakalamak olacak. bakalım Finnick Odair karakterini nasıl canlandıracak.

    Evet liste daha farklı olabilirdi. Neye göre yapıldı bilemedim. Bazı ünlüler bu yıl boş boş oturdu. Ama ben zaten bu seksi erkek, kadın listerine oldum olası anlam verememişdir. Sevimli gözüken kişilere bile seksi diyerek yer verilebiliniyor. veya Justin Bieber'in bile en seksi seçildiği listelerde Ryan Gosling'in ilk 5'e giremediğini biliyorum :D

    Vee Robert Pattinson'ı gelecek olursam listede olması gerekiyordu evet ama olmamasıda ona eksi puan vermez. fanların bu kadar tepki vermesi saçma. belki listeyi yapan artık onu amerikalı olarak kabul etmiş olabilir :D şaka bir yana gerçekten bu kadar tepki vermek saçma. tamam bu yıl hem işiyle hemde bol bol özel hayatıyla anıldı doğru. ama bu durum bazı insanlar tarafından tepkiyle karşılanıp antipatik bir durum oluşturdu. bundan dolayı artık görmek istemiyoruz moduna girilmiş olabilir.

    Vee vee vee Nicholas Hoult. sen büyüdükçe ne bakılası adam oluyorsun öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. listelerin saçmalığı her geçen sene artıyor mu ne :) şimdi yaşayan en seksi erkek listesine yine justin bieber'ı sokarlar bunlar. bize kalsa ne şahane listeler hazırlarız halbuki :)

      Nicholas Hoult listenin en iyilerinden. Çok beğeniyorum son zamanlarda onu :)

      Sil
  5. zavallı orlando'ya boşanma tesellisi mi bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orlando'yu hiçbir şey teselli edemez zira Miranda ile Leonardo Dicaprio'nun aşk haberleri yine gündeme gelmeye başladı.

      Sil