12 Kasım 2013 Salı

Bol Eğlenceli Catching Fire Galası

Catching Fire'ın premieri dün gece Londra'da gerçekleşti. Kırmızı halıda Jennıfer Lawrence'ın halleri çok konuşuldu. Zira tek saniye bile rahat duramadı. Rol arkadaşlarına sataştı. Ve baya ilginç kareler ortaya çıktı.


Yapılan yorumlar Jennifer Lawrence'ın fazlasıyla sarhoş olduğu üzerine yoğunlaşıyor.

Eleştirenlere göre Josh Hutcherson'ın surat ifadesi olayı ne kadar garipsediğini gösteriyor.

Dior elbisesi de hayranları tarafından oldukça fazla eleştirilmiş ve yaşına uygun bulunmamış.

Fotoğraflara bakıp sarhoş olup olmadığını söylemek zor. Zira çok yakın arkadaşların eğlenmesi de olabilir bu. Fazla ünü kaldıramadı, hemen şımardı demek haksızlık bence. Yine de belli olmaz bu ünlülerin hali. Bir video bulup izlemeye çalışacağım en kısa zamanda.

3 yorum:

  1. Açıkcası bana sarhoşmuş gibi gelmedi. En alttaki resimde de buradaki gifte çocuk hayranıyla ilgilenmesinde de sarhoş gibi değil http://riddlemetom.tumblr.com/post/66700149626/jennifer-opens-up-the-fence-barrier-to-meet-a

    jennifer hep deli dolu birisiydi zaten. ben eğlendiğini düşünüyorum. özellikle Josh Hutcherson ile pazlasıyla uğraşıyordu daha öncede, bu galada da aynısı olmuş.

    Son olarak ben elbiseyi beğendim. Modadan anlamadığım için yaşına gitmiş gitmemiş veya şöyle böyle yorumu yapacağım ama dediğim gibi görünüş olarak ben yakıştırdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten de sarhoş gibi değil. Bence ciddi ve uyuz ünlü pozlarındansa böyle eğlenceli pozlar daha güzel olmuş. Diğer ünlüler gibi kasıntı değil kesinlikle.

      Ben elbisenin boyunu beğenmedim. Daha uzun olsaymış keşke.

      Sil
  2. Jennifer Lawrence hep böyle bir insan. Hangi röportajında ya da hangi ödül töreni, gala vs.de böyle olmadığını görmediniz ki?

    saçmasapan bir haber.

    YanıtlaSil