20 Kasım 2013 Çarşamba

2013 Yılının Yaşayan En Seksi Erkeği Kim Oldu?



Biri bana bunun şaka olduğunu söylesin. Biri bana bir hata yaptıklarını söylesin. Dünyanın en itici adamını alıp bana dünyanın en seksi erkeği olarak bunu seçtik demesinler.
Bu adamın sesi beni mahvediyor. Hiç tahammül bile edemiyorum dinlemeye. Ama seveni çok. İstanbul'daki konserini ergenler doldurdu. Evet vücudu süper ama işte zevkler ve renkler tartışılmaz. Onun yerine en seksi seçilecek onlarca adam bulurdum ben.


Kim mi bu isim?



ADAM LEVINE


People dergisi bu sene beni fazlasıyla hayalkırıklığına uğrattı.


7 yorum:

  1. Sesini beğeniyorum ama seksi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Kendisi benim seksi bulduǧum oyuncu ve şarkıcıların yanından geçemez :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aklıma ne isimler geliyor. Adam Levine onların yanından bile geçemez :)

      Sil
  2. 2013 yılında adam levine ne yapmış da en seksi olmuş? yeni albüm de çıkarmadı diye biliyorum. çok saçma, gerçekten saçma.

    YanıtlaSil
  3. Seksi bulunmasıyla 2013'te iş yapmamasının ne alakası var anlamadım.Ama bende seksi bulmuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adı üstünde 2013 yılında en öne çıkan seksi erkeği seçiyorlar. Robert Pattinson seçildiğinde alacakaranlık vardı mesela.o sene kimler ön plandaysa onların arasından seçiyorlar. adam levine nereden çıktı anlayamadım. mesela 2012 sonunda 2013'te onun seçileceği aklınıza gelir miydi?

      Sil
    2. Genelde öyle oluyor. Ama bazen pr çalışmaları ve 2014'te reklama ihtiyacı olanları da seçiyorlar. Belli olmaz bu işler.

      Sil