14 Ekim 2013 Pazartesi

Vlogger Sever Misiniz?

Vloggerlar günlük yaşamlarını 15-20 dakikaya sığdırıp youtube'da her gün yayınlayan insancıklar oluyorlar. O gün ne yedi, nereye gitti, evde neler oldu, kimler ziyaret edildi, ne giyildi, nasıl makyaj yapıldı vs. 

Ben iki tanesini takip ediyorum. Başta saçma bulmuş olmakla birlikte adeta bağımlı oldum diyebilirim. Bir dizi izliyormuşçasına ne oldu diye merak ediyor insan.

Tabi bunda bebeklerin etkisi de büyük. Ben takip etmeye başladıüım da iki vlogger da yeni bebek sahibi olmuştu. Aradan 1 sene geçti ve bebekler büyüdü. Şimdi iki vlogger da yeniden hamile. 

Vloggerdan ilki Judy ve kocası Benji. Washington'da yaşıyorlar. Kızları Julianna 1 yaşında. Ve Judy şu an ikizlere hamile. İşte Julianna'nın bir videosu.


Diğer Vlogger ise Anna ve kocası Jonathan. Kızları Emilia'ya tam anlamıyla bayılıyorum. Daha şeker bir bebek olamaz. Anna ve Jonathan'ın 6 tane de köpekleri var. Bu da Julianna ve Emilia'nın bir videosu. Vloggerlar bir araya geldiler geçen aylarda.


Bu Judy'nin günlük videolarını paylaştığı youtube kanalı. Bu da Anna'nın. Şahsen doğacak bebişleri merakla bekliyorum.

4 yorum:

  1. ben de ikisini birden izliyorum,iki aile de çok tatlı gerçekten ama jonathan'ın çok fazla konuşmasından sıkılıyorum arada sırada :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başta beni de uyuz ediyordu. ama şimdi bayılıyorum. Benji'den daha çok seviyorum hatta :)

      Sil
  2. bu arada anna ve jonathanın düğünlerinde normal hallerine göre ne kadar sessiz ve çekingen durduklarını fark ettin mi? sanırım o kadar heyecanlılardı ki ,yeteri kadar eğlenemediler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de çok heyecanlılardı :) bir de tüm aile üyeleri var diye öylelerdi sanırım :)

      Sil