13 Ekim 2013 Pazar

Fifty Shades of Grey Bir Türlü Çekilemiyor

Ha çekildi ha çekilecek derken filmde yeni bir pürüz çıktı sevgili Grinin Elli Tonu severler.

Filmin başrolü için anlaşılan Charli Hunnam ben bu filmde oynamam deyip sözleşmesini feshetti.



Arapsaçına dönen film serüveni yine yarı yolda kaldı. Christian Grey'siz film olmayacağına göre arayışlar tekrardan başladı. Yahu kim olacak bu Christian Grey demeye başladı çok sevgili fanlar. Daha önceden kim olsun tartışmasını ele aldığım için tekrardan kafanızı şişrmeyeceğim. Olası adaylara bakmak isteyenleri şöyle alalım.

4 yorum:

  1. İlginç. Charli Hunnam fazlasıyla tepki almıştı herhalde yapımcı için para ağır basmış kı çıkartmışlar veya Charli Hunnam ya tepkilerden çekindi ya da filmin kabul ettiği senaryosunu değiştirdiler vazgeçti oynamaktan.
    Hayır zaten gereksiz bir kitap. Filmi sırf gişe için çekiliyor. Bakalım yeni oyuncu kim olacak. Matt Bomer olmadı Ian Somerhalder olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Matt Bomer da eşcinsel ve evli olduğu için ön yargı ile yaklaşılıyor. Halbuki tip olarak uyar bence. Gel gör ki sözleşme de illa ki özel hayatına dikkat etmesi istenir ama kendisi bunu kabul eder mi bilemem.

      Sil
    2. Araştırdımda Matt Bomer istemiyormuş rolü. Kitabın fanlarının adayları arasında varmış kendisi tipinden dolayı. Ama bazıları ise dediğiniz gibi ön yargı ile istemiyor. Bakalım fanları tatmin edebilecekler mi? Aslında hiç çekilmese pek bi güzel olur :)

      Sil
    3. hiç ünlü olmayan yeni oyuncularla da çekilebilir gibi geliyor bana. göreceğiz.

      senaryoyu da baya daraltamaları lazım. kitaptaki kadar açık sahne koyamazlar.

      Sil