2 Ekim 2013 Çarşamba

The Hobbit: The Desolation of Smaug'un 2. Fragmanı Çıktı!

Beklenen oldu. Hiç sevilmeyen ilk fragmanın ardından Peter Jackson gönüllerimizi aldı ve muhteşem bir fragman hediye etti bizlere.



CGI mevzusuna girmek bile istemiyorum. Çünkü fragman umut verici.

Thranduil ile başlamak istiyorum. Lee Pace'in harika bir iş çıkardığı ortada değil mi? O ses tonu, bakışlar ile karakteri adeta yükseltmiş. The Lord of the Rings serisinde Legolas diyenler şimdi Thranduil diyecek benden söylemesi.

Legolas; evet özlemişiz. Ama biraz eski kafalı olduğum için kitapta olmayan bir karaktere sıcak bakamıyorum. Yine de filme renk katacağı aşikar. Biraz da maddi kaygılardan olsa gerek Warner Bros Legolassız olmaz demiş :)

Thorin yine muhteşem değil mi? İlk filmdeki aşırı karizmatik cüce sıfatından sıyrılıp bu filmde en nihayet uyuzluğunu gösterecek gibi görünüyor. Kitapta hiç sevmediğim bir karakterken ilk filmde aktörün ve yönetmenin yorumunun da etkisiyle sevmiştim kendisini. Keşke yine bir cüce türküsü söyleseydi :/

Smaug'u Benedict Cumberbatch seslendiriyor. Ve bir ses tonu ancak bu kadar mükemmel olabilir. Kesinlikle şahane olmuş. Sinema salonu yıkılacak Smaug konuştukça.

Tauriel, bildiğiniz üzere maddi kaygılarla yaratılan diğer bir karakter. Bir elf kızımız olmazsa eksik kalır demişler. Onca kıllı cücenin arasında biraz da görsel detay katalım ki hasılatımızın önüne geçemsin diye düşünmüşler :)

Sonuç olarak fragman olarak mutlu etti beni. Film de güzel olur umarım. Bu kadar bekleyişe değsin istiyorum. CGI sebebiyle LOTR serisindeki tadı alamayacağım belki ama yine de OrtaDünya'nın kapıları bir kez daha açılıyor.

2 yorum:

  1. The Lord of the Rings sevdam yüzünden Hobbit'i izliyorum ve halen o kadar kısa bir kitaptan nasıl 3 film çıkartacak merak ediyorum. İlk fragman herkesi hayalkırıklığına uğratmıştı ama yeni fragman daha güzel. Vizyona girsede izlesek artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ilk fragmandan sonra büyük hayalkırıklığına uğrayanlardanım. bu biraz da olsa umut verdi. bekleyelim bakalım :)

      Sil