19 Ekim 2013 Cumartesi

Sevgili Dior; Yapma Bunu!




Dior deyince akan sular duruyor benim için. Çünkü reklam kampanyaları ağızları açık bırakacak cinsten. Ee tabiki Dior ile ilişkimiz bundan ibaret. Yoksa gidip binlerce dolar değerindeki tasarımlarını giyiyor değilim.

Genç kitleye de hitap etme konusunda adeta olağanüstü bir çaba harcıyor şu sıralar. Natalie Portman, Jennifer Lawrence derken şimdi de Robert Pattinson ile bir reklam kampanyasına imza attlılar.

Reklam inanılmaz olmuş. Şahsi kanaatimce Robert Pattinson artık "Edward" sıfatından kurtulmak üzere. Kendisine çok daha ayrı bil yol çizdi. Ve bu yolda oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu reklam da onun kanıtı.


2 yorum:

  1. Bir seri filmdeki oyunculardan şu oyuncu diğerlerinden sıyrılıp ayrı bir yere gelecektir, diğerlerine göre başarılı olacaktır denilirde ve o kişi filmler bitince kalıcı olurda böyle düşünenler tatmin olurya, Robert Pattinson'da böyle oldu. Kendisini özellikle takip etmem. Girdiğim sitelerde rastladığım kadar biliyorum ama ilk iki twilight filminde görüp verdiği bir kaç röportajına rastlayınca, kalıcı olursa bu çocuk olur demiştim ve gidişatı beni yanıltmayıp tatmin ediyor.

    Twilight'ın 5 filmde öpüşürken bile gerilen, filmler ilerledikçe artık rol yaparken bile kasılan kişi gitmiş 2 dakikada bolca rahat, eğlenen birisi gelmiş. Bunda partnerininde etkisi büyük belliki. Gifte hatun başlı başına hareketleriyle sahnesi seksi yapmış. Geriye bunun tadını çıkan Robert Pattinson kalmış. Adama hep böyle partnerler lazım.

    Birde Dior reklamında oluşan sahnelerin uzun hallerinin videosu ile kamera arkası var. Onlarda pek bi fena.

    http://www.youtube.com/watch?v=SNGQlUnPgBI ||| http://www.youtube.com/watch?v=pkeWg2A7SrA

    Dior demişken içimde kalmasın Jennifer Lawrence'in yeni Dior resimleri yayınlanıyor. Onlarda ayrı bir fena :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dior iyice başımızı döndürecek anlaşıldı :)

      Kesinlikle partner çok önemli. Robert da kendini geliştiriyor. Saçma sapan haberlerle gündeme gelmektense güzel bir yolda ilerliyor. Ergen filminden çıkıp geldiği nokta baya iyi. Yönetmenler de hakkında oldukça olumlu konuşuyor. Daha çok konuşulacak belli. Video da şahaneymiş. Teşekkürler :)

      Sil