25 Ekim 2013 Cuma

Miranda Kerr ile Orlando Bloom Boşanıyor

Hollywood'un en gözde, en sevimli çifti diye defalarca dile getirdiğim Orlando Bloom ve Miranda Kerr boşanmaya karar vermişler.

Son 3-4 aydır haklarında çıkan araları bozuk, evlilik sallantıda iddiaları doğruymuş meğerse.


Miranda Kerr Victoria's Secret ile de yollarını ayırmış ve pek çok firmanın reklam kampanyalarında yer alarak oldukça  fazla gündeme gelmeye başlamıştı.


Hatta bir ara Bruno Mars ile yasak ilişki yaşadığı bile söylenmişti.

Diğer iddia ise Miranda'nın Leonardo Dicaprio ile evliyken birlikte olması. Bu dedikodular yaklaşık 1 sene önce çıkmıştı.

Orlando Bloom bana kalırsa hala aşık bir erkek, Miranda'ya bakışlarından bile belli. Ama Miranda Kerr öyle değil. Miranda'nın kendisine çok daha farklı bir yol çizmek istediğini düşünüyorum. Daha fazla ün, daha fazla para falan. Uyuşmazlık da buradan ileri geliyor sanki. Herkes tarafından iddia edilen de bu. Miranda Orlando ile tanıştığında manken bir kızcağızdı, şimdi firmaların aranan yüzü. Orlando bir çok filmde birdne oynamış bir aktörken şimdilerde ise kariyeri biraz duruldu. Tüm bunlar ilişkiyi de yıprattı. Güzel bir çift daha mazi oluyor böylece.

3 yorum:

  1. Bir ilişkiyi daha para mı bitirdi diyeyim yoksa kadının yetinmeyi bilmeyip hırsları mı bilemedim. Milletin imrendiği bir kocan var, görüldüğü kadarıyla adam üzerine de titriyor. Daha ne istersin ki? Zaten yeterince paran var gerisi yavaş yavaş gelsin. Cidden artık şöhret hastalığı artıyor. Her şeyin daha fazlasını isteme durumu oluyor ve buda ilişkileri zedeliyor.

    Ne diyelim umarım çocukları sağlıklı büyür. Orlando'cuğum mutlu olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miranda Kerr ile ilgili çok olumsuz şeyler söyleniyor. Çok hırslı bir kadın olduğu belli. Çok skandal ilişkilerle duyarız bence adını yakında.

      Sil
    2. Merakla bekliyorum haberlerini. Veya olmadı Bar Refaeli gibi ayrılık yaramayıp sönecek. Göreceğiz.

      Sil