3 Ekim 2013 Perşembe

Kabustan Daha Kötü: Sarışın Kim Kardashian

Doğum sonrası depresyonundan olsa gerek Kim Kardashian kendisine yeni bir stil yaratmış. Kilolarım değil de saçlarım konuşulsun demiş de olabilir. Konuşulan bir şey var evet. Ama ne yazık ki artık iticilik sınırını aşmasından başka bir şey değil. Söylenene göre Paris Moda Haftası'na katılmak için bebeğini anne sütünden kesmiş ve dadılara emanet edip ilk uçakla oradan kaçmış.


Yorum sizin :)

3 yorum:

  1. Ne elbisesi güzel ne saçları nede kendisi. Halen gündemi bu kadar işgal etmesini anlayamıyorum. Bebeğini bile sırf gündemde kalmak uğruna doğurduğunu düşünüyordum ki eğer bir moda showuna katılmak uğruna bebeği sütten kesmişse haklı çıkacağım. Annemin Kim Kardashian olduğunu düşünme gafletinde bulundumda... Yazık o çocuğa.

    YanıtlaSil
  2. bence de çok yazık. kadın şöhret uğruna her şeyi yaparmış gibi geliyor ki zamanında kasetle meşhur olmuş bir insandı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden artık bu Hollywood ünlülerinin gündeme gelmek için yapmayacağı şey yok gibi gözüküyor. Eğer işleri yoksa veya bir işte dikiş tutturamıyorlarsa, bu hayata da özeniyorlarsa ne yaptıkları önemli değil. Kendilerini rezil etmekte dahil buna.

      Sil