5 Ağustos 2013 Pazartesi

Rihanna vs. Alkol

Rihanna yaz tatilini geçirdiği memleketi Barbados'ta fazlasıyla sarhoş bir halde fotoğraflandı.

Öncelikle Rihanna'cığım  ağzınla iç derler böyle durumlarda bilir misin :)
Depresyonda olduğun haberleri doğru sanırım.

Sanıyorum ki festival gibi bir şeye katılmış Rihanna. Kıyafeti aynen şu şekil.


Damarlardaki alkol oranı arttıkça enteresanlaşan dans figürleri


Kafam güzel, dünya güzel tey tey tey. Anladığım kadarıyla koruması bu esnada kendisini olay yerinden uzaklaştırmaya çalışıyor.

Ama uzaklaştırmayı başaramıyor.

6 yorum:

  1. Son zamanlarda tamamen kendini kaybetti... Konser sırasında kolundan tutan hayranına mikrofonla girişmesi mi dersin,konserlerinin hepsine geç kalması mı dersin, sürekli uyuşturucu içerken ya da sarhoşken yakalanması mı dersin...Ne ararsan var Rihanna'da. Yazık, ilk albümünü çıkarttığında gayet masum bi kızdı.Şimdi geldiği hali görünce acıyorum.Kendini toparlayabileceğini de hiç sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef aşırı ün bazılarında ters tepiyor. uyuşturucu, alkol ve dağılan hayatlar.

      Sil
  2. Erken yaşta ünlü olup çokca para kazanıp belli bir kariyere ulaşınca sapıtılıyor sanırım. Ama anlamadığım şey, bunun örnekleri varken halen daha alttan gelenlerin aynı yolu izlemeleri. O kişileri önlerine alıp ona göre hareket ederek kendilerini korumaları gerekeceğine aynı şekilde davranmak daha eğlenceli galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan psikolojisi sanırım. ama daha acı olan etrafındakilerin sırf gündemde kalsın diye onun aşırı davranışlarına müdahale etmemeleri. çok var böyle örnek. menajerler gidişatı görüyor ama müdahale etmiyor. para geldiği sürece sorun yok diyorlar.

      Sil
    2. Gerçi oda doğru. Menajerler para gelsinde nasıl gelirse gelsin modunda. Adam gibi işlerini yapıp doğru yönlendireceklerine saçma şeyler yapmalarına ses çıkartmıyorlar. Bazen ünlülerede üzülüyorum. Arkadaş çevreleri bile paraları, ünleri için yanlarında. Yazık yahu.

      Sil
    3. evet halleri üzücü. böyle aşırıya kaçanların bazılarının sonu intihar ya da rehab oluyor maalesef. çok uçlarda yaşamak mutluluk getirmiyor.

      Sil