24 Mayıs 2013 Cuma

Robert Pattinson ve Kristen Stewart Ayrıldı. Şaşırdık mı?


Malumun ilanı diyorum ben bu duruma. Belki de senelerce savundum bunu. Hiç gerçek olmayan bir "aşk"tı. Reklam, pr çalışması, sözleşme ne derseniz deyin. Alacakaranlık serisi biter bu aşk tarih olur demiş idim. Tabi blog o zamanlar var olmadığı için bir kanıtım yok.

Hollywood böyle bir yer. Bir filmdeki çift çok sevildiyse onlardan özel hayatlarında da bir takım isteklerde bulunur yapım şirketleri. Maalesef gençleri olaya daha fazla odaklamak, daha fazla ses getirmek ve daha fazla para için.


Hiçbir zaman doğru düzgün el ele tutuşmamış, birbirlerine aşk dolu bakışlar atmamış çiftimiz Kristen ile Robert hayranların sevdiği şekli ile Robsten ayrılmışlar. Kristen Stewart'ın yönetmeni ile olan ilişki fiyaskosu ortaya çıkmasaydı bu haberi geçen sene duymuş olacaktık. Ama öyle büyük bir fiyaskoydu ki bir süre daha mutluymuş gibi yaptılar. Magazinden nefret eden çift her nedense Hollywood'un en çok gazeteci barındıran yerlerinde takıldılar. En çok ses getiren festivallere katıldılar. En çok ünlünün kaldığı otellere gittiler. Gösteri yaptılar resmen her yerde. Ama sözleşme bitmiş olsa gerek ilişki de bitiverdi.

Fiyaskoyu hatırlayalım:

Olayın ardından Kristen Stewart büyük hata yaptığını, Robert Pattinson'ın bunları haketmediğini falan söylemişti. Olaydan sonra barıştılar. Ama Rupert Sanders'in eşi boşanma davası açtı. Boşandılar ve yuva yıkıldı. Bence olay yılın rezilliği idi. Bundan seneler sonra bile ne zaman Kristen Stewart'ın adını duysam aklıma bu olay gelecek. ( O kadar uzun soluklu bir kariyeri olmayacak gibi ama neyse)

Beni mutlu eden bundan sonra Robert Pattinson' ın sadece kariyeri ile gündeme gelme fırsatını yakalamış olması. Güzel film projeleri var. Devamı da gelir gibi. Ve umarım bir daha adı Kristen ve Alacakaranlı kserisi ile anılmaz.Kristen Stewart ise fiyaskodan başka şeylerle anılamayacak gibi görünüyor.

15 yorum:

  1. Emin değilim ama sanki blogunuzda bir ara demiştik DVD satışı bitince ilişki biter diye. Kaç gündür bakıyorum fanları tiken üstünde dolanıyor. Hatta twitterda gördüm, arattım ne oluyor haklı mı çıkıyoruz diye baktım ki bakmaz olaydım, fanlar iyice uçmuş. Türk fanlarda falcıya giden olmuş. Görünce tweeti az daha koltuktan düşüyordum. Baya baya kahkaham çınladı odamda. Ama sanki reklamları erken bitti gibi. Daha son twilight filminin ergenlerce alacağı ödülleri vardı ki adaylıklar açıklanmaya başlanmıştı. Eylül ayına kadar yolları vardı. O yüzden ben bu ayrılma haberlerini yeni bir "çalışma" olarak görüyorum. Malum artık birlikte gelen resimleri ilgi çekmiyor ve ne yapsak konuştursak hakkımız diyerek bu yolu seçmiş olabilirler. Son 4-5 gündür her yerde bu ikisi var. Başarılıda oldularda.

    Kristen Stewart fanları yazımı okusalar kesin kızacalar ama kendisini dışardan gören biri olarak gidişatının iyi olmadığını söyleyebilir. O yüzden bütün bu olayların Robert Pattinson'a zarar verdiğini söyleyebilirim. Adam bir şekilde yavaş yavaş ilerliyor, iyi adımlar atıyor ama Kristen Stewart yerinde sayarak devam ediyor. Birde üstüne papları sevmiyorum diyen insan 5 aydır neredeyse hergün görüntü veriyor ve adam da bir şekilde ona uymak zorunda kalıp iyice köşeye çekiliyor. Bir kaç magazin sitesinde gördüm ne zaman resimleri çekince Kristen Stewart ifadesiz dururken Robert Pattinson'da beş karış surat. Kavga edecek gibi sinirli. Tek başına olduğunda sorun yok. Yine çekilmek istemiyor gibi duruyor ama en azından sinirli olmuyor. Düz bir surat ifade ile çekip gidiyor.

    Sırf para için iki genç insanın hayatını batırıyorlar. Hayır yani Kristen Stewart'a da üzülüyorum. Evli biriyle birlikte olmasına rağmen genç biri diyorum. Toparlar belki ama gidişat dediğiniz gibi kötü yönde. Adının geçtiği filmlerden bir çekilde ya çıkartılıyor ya da kendisi çıkıyor bilemiyorum ama çekilmiyor. En son haziran ayında Jim Sturgess ile The Big Shoe filmi çekilecek denildi ki Jim Sturgess'i elimden geldiği kadar takip etmeye çalışan birisi olarak diyebiliyorum ki Jim Sturgess projeyi askıya aldı. Belki henüz prodüksiyonu alarlayamamış olabilirler ama hollywoodreporter'da okuduğum habere göre Jim Sturgess Haziran ayında Bulgaristan'da Eliza Graves filminin çekimlerine katılacak. Yani Kristen Stewart yine işsiz işsiz gündemi sevmemesine rağmen hergün dışarıda olacak.

    Henüz yaşı küçükken biraz toparlasa kendisini. Hazır çalışmıyorken hergün dışarı çıkacağına bir kaç oyunculuk eğitimi alsa daha sonra güzel bir proje ile kendisini geliştirip geri dönse işi toparlar ama sanırım kendisini olmuş biri olarak gördüğünden bunu yapmaz diyorum.

    Bunların hepsinin haricinde fanları çok eğlendiyor bizleri. Ailelerinde sorun olsa bu kadar aldırmazlardı. Deprosyone giren, adak adayan, falcıya giden. her çeşit insan topluluğu bunlarda. Hepsinin ortak noktasıda sanırım zeka konusunda sorunları alması :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Robert Pattinson'un menajerinden falan şüphelenmeye başladım artık. Onun gerçekten iyi bir oyuncu mu olmasını istiyor yoksa skandallarla gündeme gelen bir hollywood ünlüsü mü? gerçekten bu işten artık sıyrılması lazım. çünkü adamda cevher var, işlenirse iyi yerlere gelecek belli. sabun köpüğü filmler dışında iyi yapımlarda da yer aldı. bunu başarabiliyor ve izleyen insanlar aa bu rol yapabiliyormuş diyorlar. umarım en kısa zamanda sonlanır. bunu daha fazla uzatmazlar. uzattıkça robert sadece kristen ile anılır hale gelecek. dvd konusunda haklısın.

      Robert'taki cevhere karşılık Kristen da cevherden eser yok. balonunun sönmesine çok çok az kaldı. ve ben o gün gelsin istiyorum artık. çünkü gerçekten bu işi severek yapan birine benzemiyor. sevse, istese aynen dediğin gibi oyunculuk adına pek çok şey yapar, gider ders alır kendini geliştirirdi. ama yok, durum ortada.

      fanları hala ergenler, büyüyememişler anlaşılan. onların da bu mükemmel (!) sözde aşkı unutmaları yakındır. çünkü önce medya unutacak bu ikisini, alacakaranlık devri tamamen kapanacak, gazetelerde tv'de ve dergilerde adları çıkmayınca çok zeki fanların da tapınacağı başka mevzular gündeme gelecek. bu hep böyle sürecek. reklamın show dünyası için ne kadar önemli olduğunu ve sadece tek bir yolla yapılmadığını bu ilişkinin de ucunda dolarlar olduğunu göremedikleri için onlar adına üzgünüm.

      Sil
    2. Menajeri ya öyle çok profesyonel birisi değil, ya bu olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin edemediler ya da gündeme gelsinde nasıl olursa olsun mantığı güdüyor. Yazınki skandalda magazin sitelerinin yazdığına göre ki Pattinson katıldığı bir programda demiş, basın danışmanı yokmuş. Kendisini koruyamıyormuş. Alta dediği cümlelerin videosuda vardı ama yazıyı okumak izlemekten daha kolay gelmişti. Ebe evladım bu sektöre giriyorsun ve bu kadar ünlüsün tut bir tane danışma yani. Bak Stewart bir şekilde danışmanlar, menajerler ile kendisini kurtardı. Ekibi iyiymiş. Kızda yetenekte olsa yürür gider ama işte o olmayınca ekipte bu kadar idare edebiliyor.

      Stewart'ın işi zor. Küçükken yetenekliydi ama harcadı kendisini. Erken yaşta oldum demek, havalara girmekle olmuyor o işler. Yaşıtları iyi gidiyor. Kendisinden küçüklerde öyle. Mesela Mia Wasikowska, Jennifer Lawrence, Emma Watson, Emma Stone, Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Elle Fanning, son zamanlarda öne çıkan Shailene Woodley. Uğraşıyorlar bişeler yapmak için. Ve gayet kaliteli işlerle geliyorlar. Bu kalabalıkta kendisine yer bulabilirse iyi.

      Pattinson daha avantajlı. Erkek oyuncularda açık var. Kendisini harcamaz ise yer edinebilir. Ama dediğimiz gibi ne kadar çok gündeme gelirse o kadar antipati topluyor. Şuan magazin siteler Katy Perry ile yazıyor kendisini. Ortada bir resim yok, dedikodular var. Stewart'ın ise halen daha hemen hemen hergün bir resmi geliyor. Eğer reklamları bitmiş bile kendilerinden konuşturmayı başarıyorlar yok ama bunlarda reklamın bir parçası ise suyunu çıkarttılar işin. Nasılsa sonucunun ne olacağını göreceğiz.

      Bunun yanında Pattinson'ın twilight'ı sevmediği bir video paylaşmışsınız. Benimde zamanında rastladığım bir röportajı vardı. Twilight'ın senaryosunu çok kızsal bulduğunu, vampir filmi olmadığını ama paraya ihtiyacı olduğu ve de filmin bütçesinden dolayı bağımsız film çekeceklerini düşündüğü için kabul ettiğini söylüyordu. Bu kadar büyüyeceğini hiç tahmin etmemiş. ehh ummadığın taş baş yarar gibi. Hiç beklenmeyen bir şişirilmeyle bu kadar ünlendi film.

      Sil
    3. Bugün Emma Watson ile ilgili bir haber gördüm ve Kristen Stewart ile ilgili demek istenen durum gibi geldi. İnsan aynısını yaşıtı Kristen Stewart'tan da bekliyor ama boşuna demiyoruz ego kötü bişe diye.

      Harry Potter serilerinin yıldızlarından Emma Watson, kendini oyunculuk açısından yetersiz hissediyor.

      Hermione Granger karakteriyle özdeşleşen genç oyuncu, "Harry Potter gibi görkemli bir seride bulunmak benim için eşsiz bir fırsattı. Ancak farklı projelerde daha değişik karakterleri sergileme konusunda kendimi yetersiz buluyorum" açıklamasını yaptı.

      Güzel oyuncunun The Bling Ring filmindeki başarısı eleştirmenler tarafından takdir edilse de Watson, Hermione Granger karakterindeki güveni başka projelerde yakalamak için zamana ihtiyaç duyacak gibi.

      Haber doğru mu bilmiyorum ama doğruysa aferin diyorum. Oyunculuk konusunda kendisini tabii ki daha geliştirmesi gerekiyor hatta fazlasıyla geliştirmesi gerekiyor. Fakat önemli olan bunu dile getiriyor olması. 9-10 yaşından beri oyunculuk yapıyorum her rolü yaparım havasında değil. Umarım başkalarına örnek olur bu durum.

      Sil
  2. fasrolminta bibetle nonilga vosda arika kalgolvasrelin oyuhkul eswarfardo asdfe
    nunumiyulkı oıklş forıruşa vebenemimı yutesu fentalki aşiy neribek neduj
    bebenhekuluşo stevnel nerewart elivegi nonolu bokuhu ajdakef nubuvucoze
    asdalin

    YanıtlaSil
  3. you houl benelizo hurti boboloku çilzeo bubu vende galeros janos dfoturnedo freahy bebu nidekux gezuki letbal çolmaligo ventas tikolinta

    YanıtlaSil
  4. sadece kristen steward ı kötülüyosunuz evet bir hata yapmış ama bu onu kötülemenize gerekli bir sebep diğil zaten pişmanda olmuş .

    YanıtlaSil
  5. Salak salak konuşuyorsun Kristen sonuna kadar alnılcak sen rahat ol her insan hata yapabilir ve Robsten kurmaca değil kendi salak fikirlerini kendine sakla

    YanıtlaSil
  6. BARISIN BN DIER SITELERDE ÇOK YAZDIM HERŞEYİ NOLUR SU ANDA ALIYORUM BİLE SİZLERİ SEWİYORUM <3 <3 <3 TÜRKİYEYE GELİN OZELLİKLEDE İZMİRE SİZLERİ SEWİYORUM SİZLERLE BARISMAK İSTİYORUM :) :( <3 <3 <3 <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  7. Bu sayfa çok saçma çünkü onları kötülemek size düşmez mallar

    YanıtlaSil
  8. Stewart bir hata yapmıs olabilir ama pattinson la Beraber gercekten guzel aşkları var tekrar barısıcaklarına inanıyorum super bır İkililer onlar

    YanıtlaSil
  9. Stewart bir hata yapmıs olabilir ama pattinson la Beraber gercekten guzel aşkları var tekrar barısıcaklarına inanıyorum super bır İkililer onlar

    YanıtlaSil