21 Mart 2013 Perşembe

Orlando Bloom İstanbul'a Geldi

Magnum'un yeni reklam yüzü olan Orlando Bloom salı günü İstanbul'a geldi. Fotoğraflara bakılırsa hayranları onu yalnız bırakmamış. Şimdi Orlando'yu zor görevler bekliyor. Önce boğazda basın toplantısı düzenleyecek, İstanbul'u çok sevdim demeçleri verecek. Sonra Ayasofya'yı falan gezdirecekler, gazeteciler peşini bırakmayacak. Sonra Acun ya da Beyaz'ın programına çıkacak. Kolaylıklar diliyorum.

Bu fanlarının hali ne, bunu gerçekten anlamadım.

Söylenenlere göre Orlando Bloom kimseyi kırmamış, tek tek imza dağıtmış.

Cadılar Bayramı konseptli hayranları ve Orlando Bloom


Magnum reklamında da oynasan, Acun'un programına da katılsan benim için her zaman Legolas olarak kalacaksın diyor ve bu yazıyı sonlandırıyorum.

4 yorum:

  1. Hoşgelmiş.

    Ayasofya gezisinden resimler gelmiş. Birkaç güne İstanbul'u ne kadar beğendiği, tekrar gelmeyi istediği açıklamalarını okuruz.

    Merak ediyorum bu fanlar gerçekten kendileri mi gelmiş yoksa birileri mi tutmuş. Artık hangi şıksa bile herkere tek tek imza vermesi hoş. Gerçi kendini beğenmişlik yapan ünlüler bizden çıkıyor. Hollywood'da gayet sıradan bir durum bu.

    Yaz aylarında da Miranda Kerr gelecekmiş. Artık ailecek bekliyoruz kendilerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha o da mı geliyormuş :) Miranda Kerr 1/4 oranında Türkmüş kaynaklarda yazdığına göre. ama sanmam ki sırf merakından geliyor olsun.

      Gelsin de ailecek zengin edelim onları :)

      Sil
    2. İş için geliyormuş :)

      http://www.aksam.com.tr/magazin/miranda-kerr-geliyor/haber-178706

      Sil
    3. Öyleymiş. Ben de yorumunu geç görsem de öğrendim. Gelsin bakalım.

      Sil