6 Mart 2013 Çarşamba

Bir Pazarlama Metodu Olarak Über Yakışıklı Erkekler

 Abur cubur ürünlerinin reklamında über yakışıklı insan evlatlarını oynatarak kadınların ilgisini çekme furyası bayadır tercih edilen bir yöntem. Eskileri hatırlar mısınız bilmem... Silikonlu hatunları oynatırlar ve seyir zevki bırakmazlardı insanda. 

Kadınlara hitap eden reklam filmlerinin öncüleri ve en çok ses getirenlerinden biri şüphesiz Biscolata. Hatta Biscolata'nın starı Carlos Martin bir türk dizisinde oynayacakmış.
 

Magnum da kadınlara yönelik reklam hazırlatan şirketlerden biri. Lost'un yıldızı Josh Holloway'in yer aldığı reklamlar epey ses getirmişti.

Derken Ortadoğu'yu kasıp kavuran Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaştı Magnum.

Ve Magnum'un 2013 yılında reklam yüzü de Orlando Bloom olmuş. Orlando Bloom yakında Türkiye'ye gelerek reklam filmini çekecek ve tanıtımlara başlayacakmış. Artık bir klasik olarak Beyaz Show ve Acun'un programlarından nasibini alır zavallım.

4 yorum:

  1. Ah Orlando vah Orlando. Kala kala Beyaz ve Acun'a kaldı. Çizeceğimiz imajı düşünemiyorum. osh Holloway'in katıldığı Beyaz Show'da Bergüzar Korel tahafkalmıştı bakalım Orlando Hülya Avşar'a mı kısmet olacak yoksa başka bir ünlümüze mi merakla bekliyorum :D

    YanıtlaSil
  2. Koskoca Legolas'ın düştüğü hallere bak :D Orlando Bloom nedense bu aralar çok az film yapıyor. Kariyeri duraklama döneminde sanırım. Para kazanmak için de böyle yollar seçmiş.

    Hülya Avşar o kadar çok ekranlarda görünüyor ki ona kesin kısmet olur bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şey gibi bu. Bir şekilde para kazanma işi askıya alınan ünlüler reklam filmlerinde oynuyor. Hem daha kısa sürüyor iş hemde daha kazançlı. Her reklam filminde oynayan ünlüler için değil bu lafım :)

      Birde şu yurt dışından oyuncu transfer etme işi ne zaman son bulacak bekliyorum. Okullarda okuyan onlarda öğrenci varken başka yerlerden getirtmek bana saçma geliyor.

      Sil
    2. Okullarda okuyan öğrenciler sanırım yeterince ses getiremeyeceği için böyle bir yol seçiliyor. Türkiye'de şöyle bir mantık var görüntü güzel olsun, dikkat çeksin, çok kişi izlesin yeter. Onun yerine zekice bir reklam hazırlayalım da öyle dikkat çekelim mantığı yok.

      Şimdi de Orlando Bloom ile ses getirecekler. Bir süre Orlando Bloom'un Türkiye'yi ne kadar çok sevdiği falan konuşulacak. Bildiğimiz klasik şeyler.

      Sil