20 Aralık 2013 Cuma

Fifty Shades of Grey Çekimlerinden Kareler

Çekimler Kanada'da dur durak bilmeden devam ediyor. Bu arada Jamie Dornan geçtiğimiz günlerde baba oldu ama çekimlere ara veremedi.

Bir filmin en önemli promosyon çalışmalarından biri de sözde gizlice çekilmiş şu fotoğraflar. Twilight döneminde de defalarca gördük. Şimdi aynı taktik bu film için devam ediyor.


Adam yakışıklı bu konuda hemfikiriz sanırım :)


Film 15 Şubat 2015'te vizyona girecekmiş. Tek film olacak sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

16 Aralık 2013 Pazartesi

The Desolation of Smaug Eleştirisi


Sonunda izledim.Cuma günü izledim aslında ama biraz süre geçsin sindireyim istedim. 2. izleyişimden sonra yazayım diyordum ama o kadar da dayanamam sanırım.

Yazacaklarım spoiler içeriyor eğer ki izlemediyseniz okumayın derim. İzlediyseniz gelin siz de fikirlerinizi  söyleyin.Konuşalım, tartışalım.


11 Aralık 2013 Çarşamba

Şaka Değil! Chanel'in Yeni Yüzü Kristen Stewart !

Chanel benim bildiğim kadarıyla hem özel hayatında hem de iş hayatında görünümüne özen gösteren, klas görünüşü olan kadınlarla çalışan bir markaydı. Gisele Bundchen, Nicole Kidman, Keira Knightley, Kate Moss, Vanessa Paradis vs. gibi kadınlar rol aldı bu zamana kadar reklamlarda.

Ne zaman bu fikrini değiştirip bildiğin junkie modunda gezen Kristen Stewart;'ı yeni yüzü yapmaya karar verdi anlamadım. Kristen Stewart bu ünvanı hak ediyor mu gerçekten? 


Olan olmuş. Tek dileğim bari sadece reklamlarda oynasın. Mümkünse sinemadan uzak dursun.

Chanel seçim yaparken bu hallerine mi baktı acaba. Şahanesin Kristen!



Şimdi bana diyecekler ki "sen neden en kötü hallerini koyuyorsun, kırmızı halıda gayet güzel görünüyor". Buna da bir cevabım var elbet. O kırmızı halılar ve galalara büyük ihtimalle en az 15 kişiden oluşan bir ekiple, hiç kendi fikri alınmadan hazırlanıyor. Kimi öyle hazırlasanız moda ikonu olur. Ama bence ikonluk günlük giyimde ortaya çıkıyor. Kristen Stewart'ın günlük giyimi ile Chanel ne alaka? Böyle büyük markalar buna çok dikkat ederlerdi, markalarının zarar görmemesi için. O yüzden baya şaşırdım.

10 Aralık 2013 Salı

The Desolation of Smaug Berlin Galası

1 senedir beklediğim gün geliyor. Cuma günü muradıma ereceğim. 14 Aralık Cuma günü The Hobbit : The Desolation of Smaug vizyona girecek.

Filmin Berlin galası dün akşam yapıldı.

Filmin kitapta olmayan elfleri Tauriel ve Legolas

9 Aralık 2013 Pazartesi

Postişli Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe yeni filmi Frankenstein için saçlarını uzatıyor. Yeterince uzamadığı için postiş ile ilave yapmışlar. Sanırım çıtçıtlı olanlarından değil gerçek kaynak yapılmış.



Daniel saçları ile ilgili sorulan soruya "bunlar ölü bir insandan alındı" diye cevap vermiş.

Yeni imajını nasıl buldunuz ? Gideri var mı :)

7 Aralık 2013 Cumartesi

"Paul Walker'ın Kazadan Sonraki Hali"



 Bloguma defalarca bu ve buna benzer arama yaparak gelenler oldu. Google'a yazmışlar, Paul Walker başlığı açtığım için Google bana yönlendirmiş ve aradıklarını bulamamışlar tabiki.

Kristen Stewart'ın Yeni Dövmesi

 Ünlüyseniz ve dövmeniz yoksa bu gerçekten garip bir durum olarak algılanıyor olsa gerek Hollywood diyarında. Üstelik son zamanlardaki moda da dünyanın en çirkin dövmelerini yaptırmak...

Kristen Stewart boş durur mu o da koluna çok çok çirkin bir dövme yaptırmış. Haber kasımda çıkmış ama ben yeni görüyorum. 1-2 aylık bir dövme yani.


Dün gece katıldığı bir davete de dövmesini göstermek için deri ceketinin kollarını yukarı çekiştirerek katıldı.


Bir manası olsa gerek yoksa bu kadar çirkin bir dövme yapılamaz gerçekten :) güneşin içinde bir ampul görüyorum ama tamamen başka bir şey de olabilir.



Siz nasıl buldunuz ?

Edit: Dövme Guernica tablosundan bir kesitmiş. Adsız bit okuyucu uyardı. Teşekkürler :)

5 Aralık 2013 Perşembe

Superman ve Batman Derken Şimdi de Karşınızda Wonder Woman

Superman vs. Batman filmi için seçilen Batman geçtiğimiz aylarda belli olmuştu. Şahsen çok fazla hayalkırıklığına uğradığım bir isimdi bu. Henry Cavill'in karşısına Batman olarak Ben Affleck çıkacak. Bu ikiliye Wonder Woman olarak ise Gal Gadot çıkacak. 


Uzunca zaman bu ismin Gina Carano olacağı söylenmişti. Zira Gina Carano Wonder Woman'ın vücut yapısına daha uygun bir oyuncu seçimi olabilirdi. Gal Gadot güzel kadın evet ama sıfır beden bir Wonder Woman olabilir mi?


Warner Bros'un oyuncu seçimleri beni düşündürüyor.

3 Aralık 2013 Salı

The Desolation of Smaug Hollywood Galası

Beklenen gün gelmek üzere. Çok çok az kaldı. Zaman ne kadar çabuk geçti anlamadım. Filmin ilk galası yapıldı bile. Büyük ihtimalle diğer galalar Newyork, Londra, Yeni Zelanda şeklinde olacak.

Smaug'a sesiyle can veren Benedict Cumberbatch


Orlando Bloom ve Evangeline Lily ikilisi

Benedict Cumberbatch ve yönetmen Peter Jackson

Peter Jackson ve kızı

Fili ve Kili ikilisi 

Richard Armitage

Martin Freeman


Hepsi birarada


2 Aralık 2013 Pazartesi

Ah Paul Walker Ah !

Paul Walker benim odama ilk defa posterini astığım isim. 12 yaşında falanım. Baya kaldı duvarda o poster. Ergenliği atlatana kadar diyebilirim. Hayatıyla ilgili her şeyi araştırmıştım. Ne kadar fazla adrenalin bağımlısı olduğunu da biliyordum. Ve maalesef bu durum sonu oldu.

Arkadaşı eski araba yarışçısı Roger Rodas ile bir yardım kampanyası için bir araya gelmişlerdi. Organizasyonun adı "Reach Out Worldwide". Filipinlerde meydana gelen kasırgadan zarar görenlere gönderilecekti tüm gelir. Ancak organizasyon gerçekleşmeden Roger sürücü koltuğuna geçti, bir sürüş gerçekleştirmek istediler. Roger Rodas kontorlü kaybetti. Araç önce direğe ardından ağaca çarparak durabildi. Ve yanmaya başladı. Yetkililerin verdiği bilgilere göre ikilinin vücutları tanınmaz halde. Bu kazanın ne kadar şiddetli olduğunu kanıtlıyor maalesef. Ve tabi en önemli faktör de hız.

Kazadan yarım saat önce kaza yapılan araç ile Paul Walker'ın bir fotoğrafı mevcut.


Bu da kazadan sonra arabanın hali




Durum maalesef felaket. Koskoca arabanın o hale gelmesi için ciddi bir hız lazım. Çok üzüldüm. En çok da arkasında bıraktığı 15 yaşındaki kızı için...