25 Kasım 2013 Pazartesi

Miley Cyrus ve Dev Kedi

Dikkat çekmek için elinden gelen her şeyi yapan Miley Cyrus bunu gayet de iyi başarıyor. Amerikan Müzik Ödülleri töreninde şarkı söylerken kendisine arkadaki dev ekrandan bir kedi eşlik etti.



Hatta kedi çok duygulanıp ağladı bile :)


Göz kırpıp dil çıkarmayı da ihmal etmedi.


İkilinin performanslarının tamamı şurada:


Miley Cyrus'ın sonraki adımı ne olacak bakalım...

22 Kasım 2013 Cuma

Hugh Jackman'dan Kötü Haber

Hugh Jackman'ı çok severim. Haberi duyunca cidden üzüldüm. Zira kendisi cilt kanserine yakalanmış.

Eşi burnunun üstünde bir leke olduğunu ve gittikçe büyüdüğünü söylemiş. Ve doktora git ısrarları üzerine Hugh Jackman eşini dinlemiş ve erken teşhis ile ilk evrede cilt kanseri olduğunu öğrenmiş. Dilerim çok çabuk atlatır.

Bu da instagram hesabından kendi paylaştığı fotoğrafı.


20 Kasım 2013 Çarşamba

2013 Yılının Yaşayan En Seksi Erkeği Kim Oldu?



Biri bana bunun şaka olduğunu söylesin. Biri bana bir hata yaptıklarını söylesin. Dünyanın en itici adamını alıp bana dünyanın en seksi erkeği olarak bunu seçtik demesinler.
Bu adamın sesi beni mahvediyor. Hiç tahammül bile edemiyorum dinlemeye. Ama seveni çok. İstanbul'daki konserini ergenler doldurdu. Evet vücudu süper ama işte zevkler ve renkler tartışılmaz. Onun yerine en seksi seçilecek onlarca adam bulurdum ben.


Kim mi bu isim?

19 Kasım 2013 Salı

Catching Fire Los Angeles Galası

Catching Fire ekibi Avrupa'nın ardından soluğu Amerika'da aldılar. Ve oldukça görkemli bir gala gerçekleşti.  Jennifer Lawrence tam anlamıyla bayıldım. Saçını beğenmeyenler de bu fotoğraflara iyi baksın. Bence kesinlikle kısa saçlı olmak için yaratılmış.



Jennifer Lawrence'ın elbisesi her zamanki gibi Christian Dior.


Elizabeth Banks'in turuncu elbisesi Versace'den.


Jena Malone

17 Kasım 2013 Pazar

İngiltere'nin En Seksi Ülke Olmasının 13 Nedeni

People Magazine dergisine göre 2013 İngiltere'nin en seksi yılı. Çünkü 13 tane süper aktör var ve tüm sene onlar konuşuldular. Bana kalırsa liste daha da genişleyebilirdi. Ama 13 ile sınırlamışlar. Bakalım kimmiş onlar. Çoğunu tahmin ediyorsunuz bence.



1) HENRY CAVILL
Superman ilk sıradaki yerini almış. Bu sene çok konuşuldu Henry Cavill. En seksi İngiliz olarak da ilk sırada yerini aldı. Ne dersiniz People dergisinin yaşayan en seksi erkek ünvanını da kapar mı?


15 Kasım 2013 Cuma

Keçi Sakallı Robert Pattinson

Robert Pattinson 14 Kasım Gecesi Go Go Gala'ya katıldı. Ve ilk kez keçi sakalıyla görüntü verdi.
Keçi sakalından ziyade daha çok ilgimi çeken çok mutlu gözükmesi oldu. Kameraların olduğu bir ortamda sürekli sırıtmış.





Ben keçi sakalı demode buluyorum ve pek sevmiyorum. Robert Pattinson için de aynı şeyi düşünüyorum. Kirli sakalı daha çok yakıştırıyorum ona. Umarım en kısa zamanda bu hevesten vazgeçer :)

14 Kasım 2013 Perşembe

Victoria's Secret Fashion Show 2013

13 Kasım Çarşamba günü New York'ta gerçekleşen Victoria's Secret Fashion yine çok konuşuldu, konuşuluyor.
Defilenin baş mankeni Adriana Lima idi. Ancak ikinci doğumundan sonra karın bölgesindeki yağlardan kurtulamayan ve fazlasıyla spora abanan Adriana Lima bence fazla kaslıydı.


13 Kasım 2013 Çarşamba

Fifty Shades of Grey İkilisinden İlk Pozlar

Hepinizin bildiği üzere Christian Grey ile Anastasia Steele ikilisini kimlerin canladıracağı bir süre önce belli olmuştu. Onlarca aday arasından Jamie Dornan ve Dakota Johnson seçildi. İkili filmin çekimlerine yıl sonunda başlıyorlar. Tanıtımlar ise şimdiden başladı.

İşte ilk pozlar.






12 Kasım 2013 Salı

Bol Eğlenceli Catching Fire Galası

Catching Fire'ın premieri dün gece Londra'da gerçekleşti. Kırmızı halıda Jennıfer Lawrence'ın halleri çok konuşuldu. Zira tek saniye bile rahat duramadı. Rol arkadaşlarına sataştı. Ve baya ilginç kareler ortaya çıktı.


Yapılan yorumlar Jennifer Lawrence'ın fazlasıyla sarhoş olduğu üzerine yoğunlaşıyor.

Eleştirenlere göre Josh Hutcherson'ın surat ifadesi olayı ne kadar garipsediğini gösteriyor.

Dior elbisesi de hayranları tarafından oldukça fazla eleştirilmiş ve yaşına uygun bulunmamış.

Fotoğraflara bakıp sarhoş olup olmadığını söylemek zor. Zira çok yakın arkadaşların eğlenmesi de olabilir bu. Fazla ünü kaldıramadı, hemen şımardı demek haksızlık bence. Yine de belli olmaz bu ünlülerin hali. Bir video bulup izlemeye çalışacağım en kısa zamanda.

10 Kasım 2013 Pazar

Mtv Avrupa Müzik Ödülleri 2013 / Kırmızı Halı

Mtv Avrupa Müzik Ödülleri bu akşam Amsterdam'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Sanatçılar yavaş yavaş kırmızı halıya teşrif etmeye başladılar. İsteyenler Mtv Türkiye'den canlı canlı izleyebilirler şovun tamamını.

Bu gece bir performans sergileyecek olan  ve "Stop Violence" yazılı elbiseyle kırmızı halıda boy gösteren Miley Cyrus

Gittikçe açılıp saçılmaya başlayan Ellie Goulding

Gecenin diğer performans şarkıcısı Katy Perry

90 doğumlu Avustralyalı şarkıcı Iggy Azela

Kings of Leon grubu

Jared Leto


Ayrılık Haberi Reklamdan Mı İbaret?

Hatırlarsınız 10 gün kadar önce Orlando Bloom ile Miranda Kerr'in boşanma haberleri çıkmıştı. Şimdilik evlerini ayırdıklarını yakın zamanda da resmi başvuruyu yapacaklarını söylemişlerdi. Ancak o zamandan sonra defalarca kez bir arada görüntülendiler.

Ayrılık haberlerinin ertesinde 26 Ekim'de New York'ta görüntülendiler.

31 Ekim günü yani Halloween'da da New York'taydılar. Oğullarıyla birlikte kameralara gülen pozlar verdiler.

Şimdi de Miranda Kerr Orlando Bloom ile tekrar bir araya gelme şanslarının olduğunu söyledi. Bu iş baya garip bir hal almaya başladı. Sürekli ikisini görüyoruz her yerde. Aslına bakarsanız bir süredir Miranda Kerr'in  magazin sitelerinde haber olmadığı gün yok. Sanırım hoşuna da gidiyor bu durum.

Buse Terim Gizli Kalmış Trendleri Keşfediyor

Ünlü moda blogger’ı Buse Terim hayatın gizli kalmış trendlerini Samsung Galaxy Note 3’le keşfediyor.
Bu yolculukta keşfedilmemiş trendleri Buse ve takipçileri belirliyor.

Buse’yi, Samsung Galaxy Note 3 ve Gear’ın öne çıkan özelliklerini kullanırken göreceğimiz bu macera trendlerisenyaz.com’da yer alıyor.

Buse Terim’in gezdiği yerleri takip edip, soracağı sorulara #trendbudur üzerinden en hızlı cevabı gönderen yarışmacılar, sürpriz hediyeler ve Samsung Galaxy Note 3+Gear kazanıyor.

Maceraya buradan katılabilirsiniz: www.trendlerisenyaz.com
trendleri-sen-yaz
Bir bumads advertorial içeriğidir.

9 Kasım 2013 Cumartesi

Robert Pattinson ve Benedict Cumberbatch Aynı Filmde

 
İki İngiliz oyuncu James Gray'in yönetmenliğindeki The Lost City of Z filminde başrolü paylaşacak. Benedict Cumberbatch İngiliz Kaşif Percival Fawcett'i canlandıracak. Robert Pattinson'ın canlandıracağı karakterin ismi ise henüz belli değil.



Film 1925 yılında geçiyor. Percival Fawcett çok önemli bir keşif yapmayı aklına koymuş bir kaşif. Amazon ormanlarında varlığına inanılan bir krallığı keşfetmek amacıyla yola çıkar ve kendisinden haber alınamaz. Filmin esas konusu da büyük ihtimalle bu ormanda olanları anlatacak.

Jennifer Lawrence'ın Yeni Saç Modeli



Jennifer Lawrence yeni modern kesimli saçlarıyla bazı hayranlarını sevindirirken bazılarını hayal kırıklığına uğrattı.



Bana işin ucunda bir film projesi varmış gibi geliyor. Jennifer Lawrence'ın ismini yakında iddialı bir filmde görebiliriz. Bunun için imaj değişikliğini göze almış olabilir.



Siz nasıl buldunuz?

7 Kasım 2013 Perşembe

Hobbit'ten Son Haberler

The Hobbit the Desolation of Smaug'un ilk fragmanında yaşadığım hayalkırıklığı 3. fragmanla birlikte yok oldu gitti. Tam anlamıyla mest oldum ve kalan günleri saymaya başladım. Fragman Fan Event'ta yayınlandı. Fragman dışında filmin 12. prodüksiyon günlüğü de yayınlandı.

Önce Fan Event'e bakalım istiyorum. Bu buluşma dünyanın pek çok farklı noktasında  Peter Jackson, Richard Armitage, Orlando Bloom, Lee Pace, Evangeline Lilly, Andt Serkis, James Nesbitt, Luke Evans'ın katılımıyla düzenlendi.

Peter Jackson Wellington'daydı.
Orlanda Bloom ve Richard Armitage New York'ta
Evangeline Lilly Los Angeles'ta
Lee Pace, Andy Serkis ve Luke Evans ise Londra'da hayranlarla buluştular.

Buluşmanın özetini veren şahane bir video.
 
 Bunlar da fotoğraflar:






Türkçe altyazılı 3. fragman burada

 

12. prodüksiyon günlüğü burada


5 Kasım 2013 Salı

Birbirinden Süper Hobbit Posterleri

The Hobbit the Desolasiton of Smaug'un vizyona girmesine 37 gün kalmışken filmin resmi afişi ve karakter posterleri yayınlandı.


Thorin Meşekalkan

Gandalf


Legolas

4 Kasım 2013 Pazartesi

LACMA Film Galası



Los Angeles Sanat Müzesinin galası geçtiğimiz gün gerçekleşti ve onlarca ünlü isim galada yerini aldı.
Gala2nın sponsoru Gucci olduğu için tüm elbiseler Gucci tasarımı. 

1 Kasım 2013 Cuma

Kristen Stewart'ın Arkasındaki Kim?

İddiaya göre herkes Halloween için hazırlanırken, kıyafet partilerini falan sallamayıp tekrar bir araya gelen bir çift vardı. Evet Robert Pattinson ve Kristen Stewart.

İkilinin 31 Ekim sabahı Robert Pattinson arkada cipinde Kristen Stewart önde kamyonetinde Robert Pattinson'ın Los Angeles'daki evinden ayrılırken görüntülendiler. Fotoğrafları Kristen Stewart ile Robert Pattinson'u aldattığı Rupert Sanders'ın fotoğraflarını çeken ekip çekti. İkili fotoğraflarının çekildiğini anlayınca ayrı yönlere gitmişler iddiaya göre.


Ne dersiniz Robert Pattinson aklını peynir ekmekle yemiş olabilir mi? Bu çiftin tekrar bir araya gelmiş olması tek bir şeye zarar verir o da Robert Pattinson'un kariyerine. Ucuz bir ilişki, sakız gibi uzayan ve mide bulandıran cinsten.

Hollywood'da Cadılar Bayramı


Her yıl 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı yine rengarenk geçti. Güzel bir gelenek bence. Çocuklar bizim şeker bayramında olduğu gibi kapı kapı dolaşıp şeker topluyorlar. 1 günlüğüne herkes doyasıya eğleniyor. Tabi balkabağı ile yapılan onlarca yemek de işin en güzel yanlarından biri.