31 Ekim 2013 Perşembe

Henry Cavill Dosyasını Açıyorum: Aşk Hayatı




Henry Cavill'in aşk hayatı oldukça çalkantılı. Çok fazla dedikodu, çok fazla ilişki ve çok fazla gece hayatı var. Hiç gizlemiyor da, sevgilisiyse tutuyor elini çıkıyor herkesin önüne.

30 Ekim 2013 Çarşamba

Henry Cavill Dosyasını Açıyorum: Filmler


 Henry Cavill 5 Mayıs 1983 İngiltere doğumlu, tam adı Henry William Dalgliesh Cavill. 5 çocuklu bir ailenin 4. çocuğu. Annesi bankacı, babası borsacı. İçindeki oyunculuk isteğini okulda oynadığı piyeslerde keşfetmiş.

Henry Cavill üzerine kitap yazılmış bir adam. Herkesin çok çok iyi bildiği Twilight serisindeki Edward Cullen aslında Henry Cavill düşünülerek yazılmış. Stephanie Meyer Cavill'e olan hayrınlığından yola çıkarak yaratmış Edward Cullen'ı. Ama gel gör ki film aşamasında liseli Edward Cullen için yaşlı mı olur diye düşünülmüş. Açıkçası Cavill de pek sıcak bakmamış. Kaderinde Superman olmak varmış adamın.

27 Ekim 2013 Pazar

Bordo Ruj Zamanı Geldi

Sonbaharın habercilerinden biri de giyimden makyaja kadar her yerde kendini belli eden bordo bence. Bir tane bordo kazak, tayt ve kaban edindim bile. Ama bordo ruj sanki biraz cesaret istiyor gibi.

Bordo ruju bayıla bayıla süren pek çok ünlü var.

Jessica Alba

Chris Brown Tutuklandı. Peki Şaşırdık mı?



Daha önce defalarca suça karışan ve eski kız arkadaşı Rihanna'ya şiddet uygulayan Chris Brown bu seferde Washington'da kaldığı W Hotel'in kapısında bir adamla yumruklaşmış ve adamın ağır yaralanmasına neden olmuş.

Çok ciddi sorunları var bence bu şahsiyetin. Hapse de girer umarım. Bir insanın 24 yaşında sadece karıştığı şiddet olaylarıyla konuşulması ruh hastalığına işaret etmez mi sizce de?

25 Ekim 2013 Cuma

Miranda Kerr ile Orlando Bloom Boşanıyor

Hollywood'un en gözde, en sevimli çifti diye defalarca dile getirdiğim Orlando Bloom ve Miranda Kerr boşanmaya karar vermişler.

Son 3-4 aydır haklarında çıkan araları bozuk, evlilik sallantıda iddiaları doğruymuş meğerse.


Miranda Kerr Victoria's Secret ile de yollarını ayırmış ve pek çok firmanın reklam kampanyalarında yer alarak oldukça  fazla gündeme gelmeye başlamıştı.


Hatta bir ara Bruno Mars ile yasak ilişki yaşadığı bile söylenmişti.

Diğer iddia ise Miranda'nın Leonardo Dicaprio ile evliyken birlikte olması. Bu dedikodular yaklaşık 1 sene önce çıkmıştı.

Orlando Bloom bana kalırsa hala aşık bir erkek, Miranda'ya bakışlarından bile belli. Ama Miranda Kerr öyle değil. Miranda'nın kendisine çok daha farklı bir yol çizmek istediğini düşünüyorum. Daha fazla ün, daha fazla para falan. Uyuşmazlık da buradan ileri geliyor sanki. Herkes tarafından iddia edilen de bu. Miranda Orlando ile tanıştığında manken bir kızcağızdı, şimdi firmaların aranan yüzü. Orlando bir çok filmde birdne oynamış bir aktörken şimdilerde ise kariyeri biraz duruldu. Tüm bunlar ilişkiyi de yıprattı. Güzel bir çift daha mazi oluyor böylece.

24 Ekim 2013 Perşembe

Christian Grey Belli Oldu !



Bu sefer oldu diyorlar, it's official diyorlar. Yine şaka yaptık diyebilirler her an ama şimdilik Christian Grey'i kimin canlandıracağı belli oldu gibi görünüyor.  Bu kişi Jamie Dornan... Once Upon a Time'ı izleyenler kendisini hatırlayacaklardır.

23 Ekim 2013 Çarşamba

Prens George'un Vaftiz Töreni

3. ayını dolduran Prens George bugün adeta gelinlikten bozma bşr kıyafetle vaftiz edildi. Çocukcağız durumdan hiç hoşlanmamış olsa gerek somurtup durdu tören boyunca :)


Çocukcağızın kime benzediğini çözemedim maalesef. 

Ve annesi ile minik George pardon Prens George

Bu da Prens William'ın vaftiz töreninden bir kere.  Bu tarz kıyafetler gelenek olsa gerek :)


22 Ekim 2013 Salı

Thor: The Dark World Londra Premieri



Thor serisinin yeni filmi The Dark World'ün premieri bu akşam Londra'da gerçekleşti. İlk film aksiyon severler için fena sayılmayacak türdendi. Ama çok daha güzel aksiyon filmleri kesinlikle var. Yine de izlenir Tom Hiddlestone hatrına izlenir :)

Bakalım yeni film nasıl olacak. Aynı tadı verecek mi göreceğiz.

Tom Hiddleston



Chris Hemsworth



Ve gecenin abajuru Natalie Portman


19 Ekim 2013 Cumartesi

Sevgili Dior; Yapma Bunu!




Dior deyince akan sular duruyor benim için. Çünkü reklam kampanyaları ağızları açık bırakacak cinsten. Ee tabiki Dior ile ilişkimiz bundan ibaret. Yoksa gidip binlerce dolar değerindeki tasarımlarını giyiyor değilim.

Genç kitleye de hitap etme konusunda adeta olağanüstü bir çaba harcıyor şu sıralar. Natalie Portman, Jennifer Lawrence derken şimdi de Robert Pattinson ile bir reklam kampanyasına imza attlılar.

Reklam inanılmaz olmuş. Şahsi kanaatimce Robert Pattinson artık "Edward" sıfatından kurtulmak üzere. Kendisine çok daha ayrı bil yol çizdi. Ve bu yolda oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu reklam da onun kanıtı.


18 Ekim 2013 Cuma

Kıskanmayalım da Ne Yapalım?

Cambridge Düşesi Cathrine doğumdan 3 ay sonra dümdüz bir karınla ortaya çıktı. Doğum yapmadığım halde o kadar düz bir karnım olmadığı içni kıskanmadım desem yalan olur yani :) Türk kadınlarının laneti gibi bir şey bu göbek olayı.


Kate'in durumu için bu kadarı da imkansız kesin taşıyıcı annelik yaptırdı, kendi doğurmadı diyenler de var. Ama hatun zaten incecikti, kolayca doğum kilolarını vermiştir bence. Eee tabi bir de emrinde çalışan onlarca doktor, diyetisyen ve spor hocaları da cabası.



Sonuç olarak fena kıskandım. Lohusalık falan hak getire hatun eskisinden daha güzel mi ne :)

14 Ekim 2013 Pazartesi

Vlogger Sever Misiniz?

Vloggerlar günlük yaşamlarını 15-20 dakikaya sığdırıp youtube'da her gün yayınlayan insancıklar oluyorlar. O gün ne yedi, nereye gitti, evde neler oldu, kimler ziyaret edildi, ne giyildi, nasıl makyaj yapıldı vs. 

Ben iki tanesini takip ediyorum. Başta saçma bulmuş olmakla birlikte adeta bağımlı oldum diyebilirim. Bir dizi izliyormuşçasına ne oldu diye merak ediyor insan.

Tabi bunda bebeklerin etkisi de büyük. Ben takip etmeye başladıüım da iki vlogger da yeni bebek sahibi olmuştu. Aradan 1 sene geçti ve bebekler büyüdü. Şimdi iki vlogger da yeniden hamile. 

Vloggerdan ilki Judy ve kocası Benji. Washington'da yaşıyorlar. Kızları Julianna 1 yaşında. Ve Judy şu an ikizlere hamile. İşte Julianna'nın bir videosu.


Diğer Vlogger ise Anna ve kocası Jonathan. Kızları Emilia'ya tam anlamıyla bayılıyorum. Daha şeker bir bebek olamaz. Anna ve Jonathan'ın 6 tane de köpekleri var. Bu da Julianna ve Emilia'nın bir videosu. Vloggerlar bir araya geldiler geçen aylarda.


Bu Judy'nin günlük videolarını paylaştığı youtube kanalı. Bu da Anna'nın. Şahsen doğacak bebişleri merakla bekliyorum.

13 Ekim 2013 Pazar

Fifty Shades of Grey Bir Türlü Çekilemiyor

Ha çekildi ha çekilecek derken filmde yeni bir pürüz çıktı sevgili Grinin Elli Tonu severler.

Filmin başrolü için anlaşılan Charli Hunnam ben bu filmde oynamam deyip sözleşmesini feshetti.



Arapsaçına dönen film serüveni yine yarı yolda kaldı. Christian Grey'siz film olmayacağına göre arayışlar tekrardan başladı. Yahu kim olacak bu Christian Grey demeye başladı çok sevgili fanlar. Daha önceden kim olsun tartışmasını ele aldığım için tekrardan kafanızı şişrmeyeceğim. Olası adaylara bakmak isteyenleri şöyle alalım.

Walking Dead'in 3. Sezonu Başlıyor!




Meraklılarının sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. Walking Dead 3. sezonu sonunda yayınlanmaya başlayacak. Hem de bu gece. 

Breaking Bad'in bitmesinden sonra doğan boşluğu hem Walking Dead ile hem de Mad Men ile kapatmaya çalışacağım için bu haber benim için sevindirici.

Bakalım diziseverleri tatmin edecek bir sezon olacak mı ?

3 Ekim 2013 Perşembe

2 Yeni Klip: Britney Spears vs. Rihanna

Birer gün arayla çıkan iki klip, iki iddialı şarkıcı. 

Önce Britney Spears'dan başlayalım. 90'ların sonlarında popun yeni kraliçesi ilan edilen, albümleri milyonlar satan bir genç kadınken, yaşadığı kötü evliliğin de bir sonucu olarak deyim yerindeyse kafayı yiyip bir süre rehabilitasyonla uğraştı. Geri dönüşü merakla beklenirken bir türlü istediği çıkışı yapamadı. Söylenenlere göre yeni albümü ile o çıkışı yakalayacak ve yeni nesil şarkıcıları sollayacak. Albüm çıkınca göreceğiz onu. Önce klibe bakalım.


Britney Spears gerçekten incecik olmuş. İki çocuğun ardından yine taş gibi. Eski kliplerinin aksine dans ediyor. Şarkıda mesajını da veriyor yani: çalış senin de olsun.


Şarkı bence tam anlamıyla spor yaparken gaza getirecek türden olmuş. Oldukça hareketli, elektronik altyapılı, gece klüplerinde favori olacak cinsten. Bu türde daha iyi şarkılar kesinlikle var.  Yine de kendisini dinlettiriyor.

İzlemek isteyenleri şöyle alalım.


Gelelim Rihanna'ya. Şarkıdan da klipten de nasıl bir olmamışlık akıyor. Klip başından sonuna kadar  " Sex Sells"  mantığı üzerine kurulmuş. Rihanna'nın görmediğimiz yeri kalmıyor neredeyse. Halbuki Rihanna eskiden çok kaliteli şarkılar ve onlara uyumlu harika klipler çekerdi. Şimdi madem şarkı boktan açabildiğim kadar açayım demiş.


Bu klibin daha ötesi nasıl olur acaba? Rihanna'nın albümlerinin kalitesinde ciddi bir düşüş var. Bu böyle giderse klipler de daha anlamsızlaşmaya devam eder gibi görünüyor.


Rihanna'nın klibi de şurada

Kabustan Daha Kötü: Sarışın Kim Kardashian

Doğum sonrası depresyonundan olsa gerek Kim Kardashian kendisine yeni bir stil yaratmış. Kilolarım değil de saçlarım konuşulsun demiş de olabilir. Konuşulan bir şey var evet. Ama ne yazık ki artık iticilik sınırını aşmasından başka bir şey değil. Söylenene göre Paris Moda Haftası'na katılmak için bebeğini anne sütünden kesmiş ve dadılara emanet edip ilk uçakla oradan kaçmış.


Yorum sizin :)

2 Ekim 2013 Çarşamba

The Hobbit: The Desolation of Smaug'un 2. Fragmanı Çıktı!

Beklenen oldu. Hiç sevilmeyen ilk fragmanın ardından Peter Jackson gönüllerimizi aldı ve muhteşem bir fragman hediye etti bizlere.



CGI mevzusuna girmek bile istemiyorum. Çünkü fragman umut verici.

Thranduil ile başlamak istiyorum. Lee Pace'in harika bir iş çıkardığı ortada değil mi? O ses tonu, bakışlar ile karakteri adeta yükseltmiş. The Lord of the Rings serisinde Legolas diyenler şimdi Thranduil diyecek benden söylemesi.

Legolas; evet özlemişiz. Ama biraz eski kafalı olduğum için kitapta olmayan bir karaktere sıcak bakamıyorum. Yine de filme renk katacağı aşikar. Biraz da maddi kaygılardan olsa gerek Warner Bros Legolassız olmaz demiş :)

Thorin yine muhteşem değil mi? İlk filmdeki aşırı karizmatik cüce sıfatından sıyrılıp bu filmde en nihayet uyuzluğunu gösterecek gibi görünüyor. Kitapta hiç sevmediğim bir karakterken ilk filmde aktörün ve yönetmenin yorumunun da etkisiyle sevmiştim kendisini. Keşke yine bir cüce türküsü söyleseydi :/

Smaug'u Benedict Cumberbatch seslendiriyor. Ve bir ses tonu ancak bu kadar mükemmel olabilir. Kesinlikle şahane olmuş. Sinema salonu yıkılacak Smaug konuştukça.

Tauriel, bildiğiniz üzere maddi kaygılarla yaratılan diğer bir karakter. Bir elf kızımız olmazsa eksik kalır demişler. Onca kıllı cücenin arasında biraz da görsel detay katalım ki hasılatımızın önüne geçemsin diye düşünmüşler :)

Sonuç olarak fragman olarak mutlu etti beni. Film de güzel olur umarım. Bu kadar bekleyişe değsin istiyorum. CGI sebebiyle LOTR serisindeki tadı alamayacağım belki ama yine de OrtaDünya'nın kapıları bir kez daha açılıyor.