23 Ağustos 2013 Cuma

Yeni Batman Fiyasko Oldu

Warner Bros yüzyılın hatasını yaparak bir zamanlar DareDevil karakterine can veren Ben Affleck'i yeni Batman yaptı. İzleyenler hatırlayacaklardır. Hem film hem de Ben Affleck felaketti.


Batman'e can verebilecek onlarca aday varken neden Ben Affleck. Öncelikle oyunculuğu pek parlak olmayan ama yönetmenlik kariyerinde doğru adımlar atan Ben Affleck'e neden diye sormak lazım. Argo'yu çekmişsin, Oscarları toplamışsın ve bu yolda ilerleyeceğine bir zamanlar herkesin dalga geçtiği oyunculuğunu tekrar konuşturmaya devam ediyorsun. Garip gerçekten garip.

Warner Bros'un mantığı ne olabilir? Christian Bale gibi bir adamla zirve yapan Batman karakterini alıp yerin dibine sokmak değil midir bu?

Filme olan tüm heyecanımı kaybettim. Altın Ahududu ödüllerinin tümünü toplar umarım.

20 Ağustos 2013 Salı

Son Dakika Haberleri #2

1- Beyonce'nin Yeni Saçları

 Saçlarını kısacık kestiren Beyonce, modeli pek beğenmediğinden olsa gerek çıtçıtla Bob modeline dönüş yapmış. Ve platin sarısına boyatmış.



2- Prens George'lu Aile Portresi:

Kate Middleton, Prens William ve oğulları George il resmi pozlarını, beklenenin aksine kraliyet ailesinin fotoğrafçısına değil Kate Middleton'ın babası Micheal Middleton'a verdiler. Kraliçe kudurmuş mudur :) Kesinlikle.


3- Jennifer Lawrence ve Nicholas Hoult

Eski sevgililer yeni filmleri X-Men'e özel yapılan bir parti çıkışında kol kola görüntülenmişler. Bu bir barışma sinyali mi yoksa filmin promosyon çalışması mı, ne dersiniz?


18 Ağustos 2013 Pazar

Cumberbatch'in Paparazzilere Bir Mesajı Var

Benedict Cumberbatch'in paparazzilerle arası bir süredir iyi değil. Aşırı ilgiden bunalıyor. Ve bunu her fırsatta dile getiriyor.

Bu seferki tepkisi oldukça ilgi çekiciydi. Batının çok da umursamadığı bir mesele olan Mısır'ı hatırlattı herkese.


Cumberbatch paparazzilere gösterdiği mesajda "gidip Mısır'ı fotoğraflayın ve dünyaya gerçekten önemli bir şey gösterin" diyor.

Ben aktörlerin yetenekli olanı kadar yaşadığı dünyadan bi haber olmayanını severim. Benedict tam da böyle.

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Kristen Stewart Üniversiteli Oldu



Kariyer planları pek parlak görünmüyor olsa gerek Kristen Stewart, UCLA ( University of California-Los Angeles) İngiliz Edebiyatı bölümüne kaydını yaptırmış.

Basın sözcüsü Kristen okumayı çok seviyor ve aklındaki tek bölüm buydu demiş. Ayrıca onun sinema kariyerini olumlu etkileyeceğini söylemiş.

Bana kalırsa bir mimik kursuna yazılsaydı daha hayırlı olurdu. Oyunculuğu bırakıp İngiliz Edebiyatı üzerine yoğunlaşacaksa ne ala. Ama bırakmıyor :(

Lady Gaga'nın Dikkat Çekme Çabaları

 The Fame, The Fame Monster, Born This Way gibi başarılı albümler, birbirinden garip kıyafetlerle gidilen ödül törenleri, toplanan ödüller vs. derken Lady Gaga daha fazla nasıl prim yaparım diye düşünmeye başlamış anlaşılan.

Zira yeni albümünün çıkmasına sayılı zaman kala adeta giyinik olduğu bir fotoğrafı yok. Erkek arkadaşı ile çıktığı yemekte tam olarak şunu giymiş. Arkadan çekilen fotoğrafların g-stringten ötü ünasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım.


Bundan önceki gün de sütyenle çıkmış sokağa.



Lady Gaga'yı albüm tanıtımları boyunca böyle göreceğiz anlaşılan. Ne dersiniz istediği kadar ilgi çekebilir mi?

Albümün ilk single'ı Applause da yayınlandı. Dinlemek isteyenleri şöyle alalım:



5 Ağustos 2013 Pazartesi

Rihanna vs. Alkol

Rihanna yaz tatilini geçirdiği memleketi Barbados'ta fazlasıyla sarhoş bir halde fotoğraflandı.

Öncelikle Rihanna'cığım  ağzınla iç derler böyle durumlarda bilir misin :)
Depresyonda olduğun haberleri doğru sanırım.

Sanıyorum ki festival gibi bir şeye katılmış Rihanna. Kıyafeti aynen şu şekil.


Damarlardaki alkol oranı arttıkça enteresanlaşan dans figürleri


Kafam güzel, dünya güzel tey tey tey. Anladığım kadarıyla koruması bu esnada kendisini olay yerinden uzaklaştırmaya çalışıyor.

Ama uzaklaştırmayı başaramıyor.

2 Ağustos 2013 Cuma

Son Dakika Haberleri #1

1- Megan Fox Yeniden Hamile:

Megan Fox ve kocası Brian Austin Green 2. bebeklerini bekliyorlar. Çiftin 1 yaşında  Noah adında bir oğlu var.



2- 2014 Oscar Ödül Töreni'ni Ellen DeGeneres sunacak

Resmi açıklama yapıldı. Geçen seneki faciadan sonra bakalım nasıl olacak.




3- Rihanna'nın yeni saç modeli

Rihanna yeni saçlarıma alışmaya çalışıyorm demiş Instagram hesabında. Aslında saçları yeni değil, bir süredir peruk kullanıyordu onu çıkarmış.



4- Selena Gomez Ödüllendi

Selena Gomez  Genç Hollywood Ödül Töreni'nde  Stars Dance albümüyle " Fanların Favori Albümü" ödülünü aldı.



1 Ağustos 2013 Perşembe

Günümüzün Masal Kahramanları: Prens William ve Kate Middleton





Catherine Elizabeth Middleton 9 Ocak 1982 Berkshire doğumlu, havaalanı görevlisi bir baba ile hostes bir annenin çocukları, %0 royal olan bir kadın. Bir erkek bir de kız kardeşi var.

Lise'de her genç kız gibi odası posterlerle süslü. Ama ilgisini en çok yaşıtı Prens William çekiyor. William'ın gazeteden kesilmiş fotoğrafı da yatağının baş köşesinde asılı. Söylediğine göre lisedeyken hiçbir zaman onunla evlenebileceği aklından geçmemiş, sadece hayranlık duyuyormuş.