31 Temmuz 2013 Çarşamba

İddialı Bir Film: American Hustle

American Hustle yılın en iddialı filmlerinden. Başrolde Christian Bale var. Bu zamana kadar izlediğimizden çok farklı bir rolle. Kendisi filmde bir dolandırıcı ve oldukça itici bir tip.


Filmin diğer ağır topları ise Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper.  Silver Linings Playbook'tan sonra tekrar birlikteler.


Amy Adams da daha önceki rollerinden oldukça farklı bir karakteri canlandırmış.



Konusu itibariyle ilgimi çekmese de kadrosu oldukça etkileyici.

Fragmanı da taze çıktı. Buyrunuz:




Filmle ilgili yorumların bir kısmında çok başarılı olacağı, Christian Bale'in oscar adaylığı elde edebileceğini söylüyorlar. Diğer kısım ise filmin fiyasko olacağını söylüyor. Henüz bir şey söylemek pek mümkün değil. Ama Christian Bale'i referans alırsam onun kötü bir filmde oynayacağını pek düşünmüyorum :)

30 Temmuz 2013 Salı

Miley Cyrus Neyin Kafasını Yaşıyor?


Bundan 5 ay önce Miley Cyrus'ın tarzını ele alan bir yazı yazmış ve topa tutulmuştum.

Olayın sadece saç olduğunu sanmış bazı Miley fanları. Ama mesele saçtan da giyimden de öte.

Ergenliklerinde ünlü olan şarkıcıların hep bir "ben artık kadın oldum" dönemleri oluyor. Misal Britney Spears. Önce ben bakireyim diye ortalıkta gezindi. Masum genç kız imajı çizdi. Sonra "I'm a Slave For You" ile büyüdüm ve seksi oldum mesajı vermeye çalıştı. Ardından yaşadığı olayları hatırlıyorsunuzdur belki. Evlilik, üst üste 2 çocuk, depresyon, alkol, saç kazıtma vs. Keza Christina Aguilera da masum olarak çıktı sonra "Dirrty" ile ben büyüdüm dedi.

Miley de büyük ihtimalle bu dönemden geçiyor. Ama diğerlerinden daha ağır bir sapıtma içerisinde. Yeni klibini izlerken  o saçma salak hareketlerin mantığını çözemedim.

Klip boyunca en az 10 kere dilini olabildiğince dışarı çıkarmak neyin ölçütüdür. Neyi ispatlamaya çalışıyor? Asi olmak böyle bir şey mi?


Oyuncak bebekle öpüşmek saçmalığın zirvesi olabilir.



Hayranları bu pozu hangi argumanla savunacaklar merak içindeyim.


Miley Cyrus'ın bu klibi aklı başındayken çektiğini sanmıyorum. Menajeri, yönetmeni falan nasıl bir şey demedi o da ayrı bir tartışma konusu.


Düşünüyorum da bu şarkıya güzel bir klip çekilseymiş. O kadar da nefret edilecek bir tarafı yok. Ama bu klip her şeyi batırmış yapacak bir şey yok.

İzlemek isteyenler için klip burada:
 

29 Temmuz 2013 Pazartesi

Brangelina Japonya'da

En gözde çiftlerden biri kesinlikle Brad Pitt ve Angelina Jolie.

Hatırlarsınız Angelina Jolie genlerinde meme kanseri riski taşıdığı için "mastektomi" ameliyatı olmuştu. Mastektomi memenin içindeki dokunun boşaltılarak yerine silikon ilave edilmesi şeklinde yapılan bir ameliyat. O zamandan beri pek ortalıkta görünmüyordu Angelina Jolie. Brad Pitt'in yeni filmi World War Z'in premieri için Japonya'ya çocuklarıyla birlikte gittiler ve niye en gözde çiftlerden biri olduklarını tekrar tüm dünyaya gösterdiler.

İtici bulanlar da çok ama ben seviyorum bu çifti.


Yalnız Angeline Jolie'nin inanılmaz zayıf olmasına rağmen hala siyah giyme inadını anlayamıyorum.

2013'ün En Seksi Erkeği Kim Olsun?

Glamour Magazine'in geleneksel anketi yine oylamaya açılmış durumda. 2012'de Robert Pattinson'ın elde ettiği ünvan bu sene kimin olacak?

Oylama listesinde yok yok. Andrew Garfield, Gerard Butler, Taylor Lautner, Paul Wesley, Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Chris Pine, Richard Armitage, Justin Bieber (?), Jon Hamm, Christian Bale...

Artık keyfiniz kimi istiyorsa onu oylayın. 

Benim gönlümün birincisi tabi ki Christian Bale

Christian Bale listenin ilk sırasına yerleşir mi? Pek sanmam. Yeni nesil yüzünde tüy bitmemiş oğlanlardan hoşlanıyor. Robert Pattinson tekrar birinci olur mu? Onu da pek sanmıyorum. Alacakaranlık'ın bitmesiyle yerini başka birine kaptırır gibi geliyor.

Her neyse, ekim gibi sonuçları göreceğiz :)

Oylamak isteyenleri böyle alalım.

28 Temmuz 2013 Pazar

Cumberbatch'ten Hayranlarını Üzecek Hamle




Benedict Cumberbatch'in çok büyük bir hayran kitlesi var. Londra'dan çıkıp dünya çapında bir yıldız olma yolunda ilerliyor. Ne zaman yeni bir proje söz konusu olsa onun adı geçiyor. Hyaranları her yerde Benedict'in adını sayıklıyor.

Peki neden bu kadar ön plana çıkmaya başladı. Çünkü klasik Hollywood iticiliği yok, kibar, İngiliz erkeği, kültürlü, ses tonu harika vb.

Benedict'in bu zamana kadar herhangi bir modelle çıkan pozları falan da yoktu. Ne olduysa 2 ay içinde oldu. Benedict'in iyi aile çocuğu imajı sarsıldı. Aslında bunu söyleyen fanları. Bana kalırsa o da bir insan ve o da ilişki yaşayacak. Fanlar kendinize gelin :)

Neyse gelelim malum fotoğraflara;

Benedict Londra'da bir gece klubü çıkışında model olduğu söylenen bir kadınla el ele görüntülenmiş.

Şimdiden fan siteleri çıldırmış durumda, kimliği henüz belli olmayan bu kadın hayranların karşısına çıkmasın bence:)

27 Temmuz 2013 Cumartesi

Robert Pattinson- Riley Keough İlişkisi


Bir süredir dönen bir dedikoduydu ikilinin ilişkisi. Haziran başında yalanlandı. Temmuz başında tekrar ortaya çıktı. Tekrar yalanlandı. Temmuz'un sonuna geldik ve haber tekrar ortaya çıktı.

Riley Keough bilmeyenler için kimdir kısaca anlatalım.  Elvis Presley'in 1989 doğumlu oyuncu torunu. Kristen Stewart'ın The Runaways'ten rol arkadaşı. Bir dönem oldukça yakınlardı. Ama şu an Kristen Stewart'ın Riley'nin yüzünü bile görmek istemediği söylenmekte.

Bu Temmuz'un başında ortaya çıkan bir fotoğraf. 



Aslında ikilinin ilk birlikte fotoğraflandıkları yer Kristen Stewart'ın Nisan'daki doğumgünündeydi.

Dedikodulara göre Robert Riley ile Kristen aracılığıyla tanıştı. Ortak yönleri oldukça fazlaydı ve yakınlaştılar. Bu yakınlaşma Robert'ın Kristen'den uzaklaşmasına neden oldu. Ve Robert Kristen'ı terk etti.

İlişkileri oldu mu, olduysa ne kadar ciddiydi, hala sürüyor mu bilmiyorum. Ancak ciddi bir şey olmasa da biraz takıldıkları gayet açık :)

Şu an Robert Pattinson en gözde bekarlardan bu tarz haberler daha çook çıkacaktır. Hayranları şimdiden hazırlıklı olsun :)

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Cambridge Prensi George





Evet bebeğin ünvanı ve adı  belli oldu. Bebeğin resmi adı "His Royal Highness Prince George of  Cambridge " olacakmış. Tam adı ise "George Alexander Louis".

Ne tantana yaptın be bebek. Daha senin ergenliğin var.

Biz küçükken William vardı. Annesinin peşinde dolanır dururdu. Bütün haber kanallarında çıkarlardı. Sonra Diana'nın ölümü ve cenazedeki halleri... O zamanlardan beri sempatim var William'a. Kraliyet ailesinin resmi geleneği olmasına rağmen royal olmayan yani herhangi bir kraliyet bağı olmayan üniversiteden sevgilisi Kate ile evlendi ve aşıklar. Sanıyorum bunu annesinin şüpheli ölümünde sorumlu olduğu dedikoduları dönen babaanesine inat yaptı. Ama iyi de yaptı. Belki onların bu inat öyküsünü de yazarım bir gün.

George %100 royal olan babası ve %0 royal olan annesi olduğu için tam anlamıyla bir half blood prince. Daha ne blog yazıları yazacağız onunla ilgili acaba :)

23 Temmuz 2013 Salı

Karşınızda Royal Baby

Kate ve William henüz isim vermedikleri oğulları ile bundan 31 sene önce Diana ile Charles'ın William'ı basına gösterdikleri Lingo Wings kapısında  basının karşısına çıktılar.

Önce Diana'yı analım.

Ve William, Kate ile minik oğulları. 


Şimdi de Cambridge Dükü ünvanını doğar doğmaz kapan, tahtın 3. varisi ve amcası Harry'yi doğumuyla tahttan tamamen uzaklaştıran ufaklığa yakından bakalım.




Artık bu miniğin ne içtiğini, ne giydiğini, ne zaman yürüdüğünü, ne söylediğini, hangi okula gittiğini, gözünün rengini, kaşının şeklini vb. her şeyi  gazeteden ve sosyal medyadan okuyacağımız, tvden izleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. #direnbebek ve #direnroyalolmayaninsanoğlu.

Acil Yeni Batman Aranıyor!




Hollywood'un yeni bir sorunsalı var son günlerde. Bildiğini üzere Christopher Nolan'ın Batman serisi bitti. Christian Bale de Bruce Wayne olarak benden bu kadar dedi. Gelmiş geçmiş en süper Batmanimizi kaybetmiş olduk.

Ama Warner Bros boş durur mu hiç, hemen kapmış Batman'i. Man of Steel'de Superman'i beyaz perdeye yansıttıktan sonra Man of Steel 2 senaryosuna Batman'i de dahil etmişler. Batman ve Superman'in işbirliği nasıl olacak bakalım. Filmin başarısını etkileyecek en önemli faktörlerin başında bence Batman'i kimin canlandıracağı geliyor. Şimdiden her yerde bu konu tartışılmaya başladı.

Screenhost sitesi 5 adayını açıklamış.


1- Josh Holloway
Lost dizinin Sawyer'ı, Magnum'un eski reklam güzelini 1.sıraya koymuşlar. Pek canlandıramadım kafamda onu Batman olarak. Daha zert bir mizacı olmalı Batman'in bence.



2)Matt Bomer
Açıkçası bu zamana kadar Matt Bomer'ın dahil olduğu bir proje izlemedim. Oyunculuğu nasıldır bilemiyorum. Yine de role göre biraz fazla mı sevimli?

3) Anson Mount
Amerikalı aktör de adaylar arasında ama benden geçer not alamadı.


4) Luke Evans
Son zamanların öne çıkan aktörlerinden kendisi. Batman olur mu bilmem.

5) Richard Armitage
Hobbit'in Thorin'i, Warner Bros'un gözdesi. Warner Bros'un kendisini bir projede daha istediğini okumuştum ama bu Man of Steel 2 olur mu kestirmek zor.



22 Temmuz 2013 Pazartesi

Royal Bebek Yolda



Cambridge Dükü William ile Düşesi Kate Middleton'ın bebekleri doğmak üzere.
İngiliz basını günlerdir bunu konuşuyor. Kate doğuma ne zaman girecek bebeğin cinsiyeti ne olacak hatta bebeğin kilosu ne kadar olacak gibi manşetlerle dur durak bilmedentartışıp duruyorlar.

Gelen haberlere göre Kate Middleton bu sabah itibariyle doğumun ilk evresine girmiş. Bebek gelmek üzeredir.
Bebek kız da olsa erkek de olsa tahtın babasından sonraki varisi olacak. Bence kız olacak ve İngiltere yeni prensesine kavuşacak. Anneannesi leydi Diana gibi güzel kalpli olur umarım.

EDIT: Kate ile William'ın oğulları oldu.

21 Temmuz 2013 Pazar

Dikkat! Bol Miktarda Comic Con Görseli İçerir

Comic Con her sene ABD'de düzenlenen bir çizgi roman festivali. Esas niyet öyle evet ama olanlara bitenlere baktığımızda, o sene vizyona girecek filmlerin reklamlarının yapıldığı ünlü kayanayan bir platform da diyebiliriz. Bu sene yine yok yok Comic Con'da.

Once Upon a Time dizisini mutlaka duymuşsunuzdur. Masal kahramanlarının günümüz dünyasına hapsolmaları ve gelişen olayları anlatan bir dizi. Bol vaktiniz varsa izlenebilir. Dizinin oyuncuları Comic Con'dalardı.


Halle Berry, Jennifer Lawrence ve Anne Paquin  X- Men paneline katıldılar.


Tabiki X-Men'in esas oğlanları da oradaydı.