28 Nisan 2013 Pazar

Beyaz Saray Muhabirleri Derneği Yemeği

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Beyaz Saray Muhabirleri Derneği Yemeği'ne yine pek çok ünlü katıldı. Resmi bir gece olduğu için erkekler smokinle, kadınlar ise şık elbiseleri ile katıldılar.

Nicole Kidman gri bir elbise tercih etmiş. 


Bradley Cooper memoli tarzı arkaya taranmış ve bolca jölelenmiş saçları ile kısa saçlı hallerini adeta özletiyor.


Jeremy Renner ve yanılmıyorsam yanındaki de Hayden Panettiere


Chris Tucker
Siyahlar içindeki Sharon Stone


"Tek şarkılık ünlü" PSY

Piers Morgan ile geceye katılan Gerard Butler. Sevgilisi ile takılmıyor pek bu aralar.



24 Nisan 2013 Çarşamba

The Bling Ring

The Bling Ring gerçek bir hikayeden esinlenilerek senaryosu Soffia Coppola tarafından yazılmış bir film. Filmin konusu şöyle, yaşları 18'den küçük 7 tane ergen tam anlamıyla ünlülerle kafayı bozmuştur. Ve Orlando Bloom, Paris Hilton, Rachel Bilson, Megan Fox, Lindsay Lohan gibi ünlülerin evine girerek toplamda 3 milyon doları aşan hırsızlık yaparlar.( Evet bu olay gerçekten yaşanmış.)  Sanıyorum filmde 5 kişilik bir çete olacaklar ve Paris Hilton'un evini soyacaklar. 



Ve başrolde Emma Watson var. Emma Watson bana kalırsa Harry Potter serisi ile üzerine yapışan imajdan  bu film ile birlikte kesinlikle kurtulacak.


Emma Watson bu filmde Amerikan aksanıyla konuşacak.

"Gençlik nereye gidiyor?" temalı bir film olacak anladığım kadarıyla. Ün, para ve eğlence tutkusu bu kadar genç insanları nasıl ele geçirmiş onu göreceğiz. Acı olan kısmı ise gerçek olması.

Ve filmin trailerı.


Ne dersiniz The Bling Ring'deki Nicki karakteri Hermione'nin sonunu getirecek mi?

21 Nisan 2013 Pazar

2013 GLAAD Media Ödülleri

GLAAD Media Ödülleri her sene gay,lezbiyen ve biseksüel bireylerin haklarını koruyan medya kuruluşlarını onurlandırmak amacıyla oluşturulan organizasyonun dağıttığı ödüllerdir.

Bu seneki tören de yine pek çok ünlü ile adından söz ettirdi.

Leonardo DiCaprio ve Charlize Theron. Charlize Theron yine güzelliği ile ortalığı kasıp kavurmuş.

Yeni saç kesimi ve yeniden rengini açtırdığı saçları ile Jennifer Lawrence da törendeydi. Elbisesinden ve bilekten bağlı ayakkabılarından hiç hoşlanmadım.



Oturma odasındaki perde ile geceye katılan Drew Berrymore

Ve Kirsten Dunst


19 Nisan 2013 Cuma

Yükselen Bir Yıldız: Daniel Fuerriegel


İzlemem dediğim Spartacus: War of the Damned'i bitirmiş bulunuyorum. Fazlasıyla uğraşılmış, başarılı bir final sezonu olmuş. En çok etkilendiğim yer kesinlikle jenerikte Andy Whitfield'in göründüğü ve "I am Spartacus" diye bağırdığı bölümdü. O an doldu gözlerim...

Final sezonunda en çok dikkatimi çeken Agron karakterine can veren Daniel Fuerriegel oldu. 29 Ekim 1981 Avustralya doğumlu. Doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığı var. Oyüzden göğsünde bir ameliyat izi duruyor. Kalp pili taşıyor. Tüm bu rahatsızlığına rağmen Spartacus çekimlerinin ağır temposuna dayanabilmiş ve muhteşem bir performans sergilemiş.


15 Nisan 2013 Pazartesi

MTV Movie Awards 2013

Bilmem kaç senedir düzenlenen Mtv Movie Awards bu sene oylama sisteminde bir değişiklik yaptı. Geri kalan her şey aynen bildiğimiz gibi. Popcorn filmler vardır ya eğlencelik, bu ödül töreni de diğer sinema ödüllerinin popcornu. Eğlenceli bir sunum, gençlere hitap eden şarkılar, komiklikler ve şakalar... Bakalım neler olmuş gecede.

Emma Watson törene erkek arkadaşıyla katılmış. Erkek arkadaşı ünlü bir değil, üniversitede tanışmışlar. Ve geçen seneden beri beraberler.

Taylor Lautner en iyi tişörtüsüz performans ödülünü aldı. Başka bir şey alamazdı zaten.

 Brad Pitt en iyi film ödülünü sunmak ve esas olarak yeni filmi World War Z'in tanıtımı için törendeydi.

Liam Hemsworth Catching Fire'ın tanıtım çalışmalarına şimdiden başladı. Ve Catching Fire'ın fragmanını sunmak için törende yerini aldı.

The Avengers'taki rolü ile "en cani adam" ödülü kazanan Tom Hiddleston gülücük dağıtıyor.

Oscar'ı alamayan Bradley Cooper en iyi erkek oyuncu popcorn'unu kaptı.


"Bir sen eksiktin"  kod adlı Kim Kardashian

İlgi çekmeliyim ama nasıl diye düşünürken baya zorlanmışa benzeyen Hana Mae Lee. 


Töreni  kılıktan kılığa giren Rebel Wilson sundu.

 

Kazananlar ise şöyle:

Yılın Filmi: "The Avengers"
En İyi Erkek Oyuncu: Bradley Cooper "Silver Linings Playbook"
En İyi Kadın Oyuncu : Jennifer Lawrence "Silver Linings Playbook"
En İyi Çıkış Yapan Performans: Rebel Wilson " Pitch Perfect"

En İyi Ekran Çifti: Mark Wahlber ve Seth MacFarlane "Ted"

En İyi Öpüşme Sahnesi: Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence " Silver Linings Playbook"

En İyi Kahraman: Bilbo Baggins " The Hobbit An Unexpected Journey"

En İyi Cani: Tom Hiddleston " The Avengers"

En İyi Çıplak Performans: Taylor Lautner " The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2"

13 Nisan 2013 Cumartesi

Coachella Müzik Festivali

Coachella 2000 yılından itibaren her yıl Los Angeles'ta gerçekleştirilen bir müzik festivali. Nedir bu festivali bu kadar ünlü yapan derseniz şöyle açıklayayım. Bizim şu grup Türkiye'ye gelse de konserine gitsek dediğimiz onlarca grubun aynı festivalde sahne alıyor oluşu ve bulunduğu yer itibariyle ( yani Los Angeles) ünlülerin akın akın ön safları doldurmaları. Dolayısıyla hem müzik açısından bir güzellik hem de magazinsel olarak büyük bir olay.

Festival toplam 3 gün sürüyor. Ve şimdiden pek çok fotoğraf geldi bile. Bakalım kimler katılmış.


Vampirlerin en süperi Alexander Skarsgard

Vampirlerin bir diğeri Robert Pattinson ve Katy Perry

Katy Perry


Yeni filminin çekimlerinde iğne ipliğe dönen Jared Leto kilo almış haliyle konserdeki yerini almış. Bahsettiğim halini hatırlamak için tık tık.




Supermodel Alessandra Ambrosio ve nişanlısı




Kate Bosworth ve sevgilisi.

Kellan Lutz ve kasları

Festivalin bizlere yaptığı bir güzellik var. Şu adresten konserleri canlı olarak izleyebiliyoruz. Kaçırmayın derim ben.

11 Nisan 2013 Perşembe

Yılın "U Dönüşü"

Bundan 2-3 ay önce pek sevdiğimiz Bradley Cooper Jennifer Lawrence ile haklarında çıkan aşk dedikodularına karşı yapmayın etmeyin, Jennifer benim kızım(!) olacak yaşta. Onunla nasıl bir ilişki yaşayabilirim, böyle bir şey mümkün değil, demiş idi. Jennifer Lawrence 22, Bradley Cooper ise 38 yaşında. Biz de demiştik ki aa bu Bradley Cooper ne kadar da cool, yaşıtlarıyla takılıyor ve her erkek gibi illa genç olsun benim olsun mantığıyla hareket etmiyor.


Gel gör ki işin aslı astarı öyle değilmiş. Bradley Cooper benim prensiplerim var, küçük yaştaki kızlarla ilişki yaşamam derken baya bir bol keseden sallıyor imiş. Neden mi böyle diyorum. Çünkü Bradley Cooper kendisinden 18 yaş küçük Suki Waterhouse ile Paris'te el ele dudak dudağa görüntülendi de ondan.


Mesele yaş değil Jennifer imiş meğerse. Zira 18 yaş pek de problem gözükmüyor Bradley Cooper için.



Bu fotoğrafların fazlasıyla sahte durduğunu ve sebebinin yeni bir reklam çalışması olduğunu düşünenler de var( Kristen Stewart Robert Pattinson ilişkisinde olduğu gibi). Oscar adayı Bradley Cooper neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunu anlayamıyorum eğer doğruysa. Ama şu da bir gerçek ki Hollywood'da bu tarz fake/sahte ilişkiler bolca mevcut.




10 Nisan 2013 Çarşamba

Bir Dizi Önerisi: Vikings



Vikingler çizgi filmlerden hatırladığımız gibi sevimli hikayeleri olan bir topluluk değil aslında. Kültürleri çok ilginç gelmiştir bana. Bu kültürü güzel bir şekilde yansıtan yeni bir dizi var şu anda gündemde. Adı "Vikings". Diziden ve oyunculardan önce Vikingler'i bir özet geçelim bence.


  • 8 ve 11. yy arasında en parlak dönemlerini yaşamış olan savaşçı bir halktır.
  • En önemli özellikler üstün denizcilik yetenekleridir. Gemileriyle yeni yerleri keşfe çıkar ve buldukları köyleri yağmalarlardı. Yağmacı özelliklerinden ötürü İngiltere ve Avrupa'da barbarlar olarak bilinirlerdi.
  • İsveç, Danimarka, Norveç'in atalarıdır diyebiliriz kendileri için.
  • İşgal ettikleri bölgelerde ele geçirdikleri esirlere oldukça kötü davrandıkları ve çok değişik işkence teknikleri uyguladıkları kayıtlarda yer almaktaymış.
  • Tanrıları Odin'dir. Savaşlardaki cesaret ve kendini ispat edebilmenin temelinde öldükten sonra Odin'in cennetine girerek onunla birlikte içme düşüncesi yer almaktadır.

Evet Vikingler özetle böyle bir halktı. History Channel bir güzellik yapmış ve bu halkın kültürünü güzelce yansıtan bir dizi yapmış. Vikings 6 bölüm itibariyle oldukça iyi giden bir yapım bence.


Başrolde Calvin Klein iç çamaşırı reklamlarından tanıdığımız Travis Fimmel var. Ragnar Lothbrok karakterini canlandırıyor. Ragnar Lothbrok Vikinglerde bir halk kahramanı, adına yazılmış destanlar mevcut.

Ragnar Lothbrok'un karısı Lagertha. Kalkan ustası ve gerçek bir savaşçı. Katheryn Winnick tarafından canlandırılıyor.

Rollo ise Ragnar Lothbrok'un kardeşi. Ve karısı Lagertha'ya yanık. Clive Standen canlandırıyor bu karakteri.

Boş zamanınız bolsa, izleyecek yeni  diziler arıyorsanız, biraz da tarihi mevzulara meraklıysanız tavsiyemdir.